©Reuters
©Reuters

Rezzime jučerašnjeg dana (nedelja): Solidno, ako izuzmemo kiks Lacija

Vreme čitanja: 4min | pon. 30.11.20. | 07:53

Pogledajte ko vam je 29. novembra doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO

BARSELONA - OSASUNA (tip 1, kvota 1,33) - rezultat 4:0

Raspoložen je za igru Lionel Mesi, raspoložen Antoan Grizman i odmah je to druga pesma na terenu. Odmah Barselona prodiše, počne da niže akcije, da ređa golove i tri boda se dopisuju u bodovni saldo na tabeli. Ali, osim tih dobro poznatih imena, komplimente je ponovo zaslužio Martin Brajtvajt. Danski napadač koji je bio maltene precrtan na početku sezone, stavio je svoj pečat na drugu utakmicu zaredom. Oduševio je sve izdanjem u Ligi šampiona protiv Dinama iz Kijeva, zato je nagrađen mestom startera protiv Osasune i ponovo je bio odličan – 4:0.

Opširnije OVDE.

LION - REMS (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 3:0

Treća pobeda zaredom za Lion, prvi put ove sezone tako dug niz i drugo mesto (trenutno) sa samo dva boda manje od Pari Sen Žermena. Na Olimpik parku oružje je položila najbolja odbrana prošle sezone na čelu sa srpskim reprezentativnim golmanom Predragom Rajkovićem - 3:0.

Opširnije OVDE.

MONAKO - NIM (tip 1, kvota 1,38) - rezultat 3:0

Monako se večeras poigrao sa Nimom na stadionu Luj drugi i takođe se ozbiljno pripakao vrhu tabele - 3:0 (1:0). Kneževi su diktirali tempo tokom čive utakmice, poveli su golom Sofijana Diopa u 19. minutu utakmice, a odluka je pala u samoj završnici. Želsoin Marins je u 75. minutu pogodio glavom nakon odličnog centaršuta Agilara, dok je dva minuta kasnije Kevin Foland krunisao svoju odličnu partiju nakon dodavanja Ben Jedera. U samoj završnici zaigrao je i Stevan Jovetić.

Opširnije OVDE.

MILAN - FJORENTINA (tip 1, kvota 1,80) - rezultat 2:0

Milan je prošle nedelje u Napulju počeo seriju od 10 utakmica za mesec dana i ostao na nekoliko nedelja bez Zlatana Ibrahimovića zbog povrede. S obzirom koliko je mladi tim Rosonera zavisan od sjajnog Šveđanina, mnogi su pomislili da će ta povreda biti početak kraja dobrih rezultata Milana u paklenom ritmu od dva meča nedeljno. Međutim, Milan pokazuje da je pravi tim i bez Zlatana. Posle remija u Lilu u Ligi Evrope, danas je na San Siru mnogo lakše nego što se očekivalo savladana Fiorentina – 2:0.

Opširnije OVDE.

PSV - SPARTA (tip 1, kvota 1,68) - rezultat 1:0

Izgleda da PSV nema tim za dva fronta. Doveo je Erana Zahavija, Marija Gecea, Filipa Maksa i koliko god je u stanju da oduševi, toliko i brine navijače. Pre tri večeri razgalio ih je preokretom protiv PAOK-a, ostao u trci za plasman u nokaut fazu Lige Evrope i kad se očekivalo da ga pobeda napuni samopouzdanje,, delovao je kao izduvan balon. Zato, samo 1:0 na Filips areni na koncu devetog kola holandskog prvenstva protiv skromne Sparte iz Roterdama. Jedva, na mišićše, golom posle penala u završnici meča.

Opširnije OVDE.

BRAGA - FARENSE (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 1:0

Braga nastavlja da oduševljava. Večeras je upisala i petu uzastopnu pobedu u prvenstvu pošto je savladala novajliju Farense 1:0. Ali nije bilo lako... Braga se brzo oporavila od nesrećnog poraza od Lestera i nastavila da lupa recke u prvenstvu. Posle 19 godina se sastala sa Farenseom u prvoj ligi i zabeležila 15. pobedu na 20 međusobnih duela. Ništa drugo se nije ni očekivalo.

Opširnije OVDE.

MAKABI TEL AVIV - HAPOEL KIRJAT ŠMONA (tip 1, kvota 1,43) - rezultat 3:0

Makabi je bez problema savladao Hapoel i to vrlo ubedljivo. Posle više od pola sata opipavanja pulsa na obe strane Makabi je dodao gas i brzo probio barijeru ispred gola gostiju. To je učinio Aleksandar Pešić u 38. minutu, posle čega je Biton u prvom minutu nadoknade duplirao vođstvo i najavio siguran trijumf. Sve je bilo gotovo u 52. minutu kada je Koen postavio konačnih 3:0.

PRECRTANO

LACIO - UDINEZE (tip 1, kvota 1,85) - rezultat 1:3

Prošla sezona, posebno onaj deo pre pandemije virusa korona, bila je bajkovita. Čak je mirisalo na istoriju i osvajanje Skudeta, ali ova jesen je vrlo problmatična za Rimljane. Lacio je se ljulja na svim nivoima. Brojni igrači su zaratili sa upravom zbog kresanja plata, disciplinski organi ih istražuju zbog potencijalnog lažiranja COVID testova, a virus korona pojeo je magiju čete Simonea Inzagija. Lacio je imao dobra izdanja u ovoj sezoni, ali daleko od toga da tu ima nekog kontinuiteta. Udineze je danas iskoristio kadrovske probleme Rimljana i razneo ih na Olimpiku – 3:1.

Opširnije OVDE.

SENT ETJEN - LIL (tip 2, kvota 1,92) - rezultat 1:1

Početak je bio bajkovit. Deset bodova skupio je Sent Etjen u prva četiri kola, bio lider prvenstva i delovalo je da se stara vremena vraćaju na stadion „Žofri Gišar“. Tamna kad se očekivalo da bude kandidat za Evropu, slavni tim je upao u nezapampćenu krizu. Opet nije pobedio, iako je vodio protiv Lila – 1:1.

Opširnije OVDE.

VOLERENGA - SARPSBORG (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 1:1

Uh, pravi šok priredila vam je Volerenga, pošto se remi sa Sarpsborgom baš nije očekivao. Doduše, istorija je baš godinama na strani Sarpsborga koji ni četiri pune godine zaredom ne zna za poraz od Volerenge kao gost. Sarpsborg je stigao do gola već u 19. minutu i bez obzira na to što je Volerenga napadala u najvećem delu susreta, imala je samo tri konkretne situacije da postigne gol, ali je samo jednom uspela da zatrese mrežu. I to u šestom minutu nadoknade, kada je bilo prekasno da se rezultat okrene...


tagovi

rezzime danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara