Ilustracija (©Shutterstock)
Ilustracija (©Shutterstock)

Rezzime jučerašnjeg dana (nedelja):Nezadovoljni Rosonerima, Evertonom i Barsom

Vreme čitanja: 4min | pon. 17.05.21. | 07:58

Pogledajte ko vam je 16. maja doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO

ATLETIKO MADRID - OSASUNA (tip 1, kvota 1,22) - rezultat 2:1

Luis Suarez je u septembru prošle godine došao iz Barselone kao neko ko ima previše godina da bi doprinosio uspesima katalonskog giganta, ali su ga u Madridu dočekali široko raširenih ruku. Atletiku je bio potreban neko sa šampionskim nervom, ko će biti u stanju da napravi ključan iskorak u borbi za najvažniji trofej. Verovali su da je taj čovek upravo legendarni Urugvajac. Luis Suarez je večeras razrešio neverovatnu dramu u pretposlednjem kolu Primere, postigao je gol za preokret protiv Osasune i doneo verovatno ključne bodove Jorgandžijama u borbi za titulu - 2:1 (0:0).

Opširnije OVDE. 

PSŽ - REMS (tip 1, kvota 1,12) - rezultat 4:0

Prednost Lila jeste smanjena, ali suštinski se mnogo toga nije promenilo. Pari Sen Žermen je iskoristio remi lidera protiv Sent Etjena (0:0), slavio lagano u susretu sa Remsom (4:0) i prišao na bod, međutim četa Kristofaa Galtijea i dalje sve ima u svojim rukama. U poslednjem kolu Lil gostuje bezbrižnom Anžeu i ukoliko ostvari pobedu PSŽ pada sa francuskog trona posle tri godine. Vama je svakako bilo najvažnije da PSŽ dobije.

Opširnije OVDE.

MONAKO - REN (tip 1, kvota 1,78) - rezultat 2:1

Kneževi su odradili što je do njih, verovatno je da će u kvalifikacije za Ligu šampiona pre Liona posle ove pobede, a ono što je verovatno najvažnije za vas – za razliku od Lila Kneževi su vas ispoštovali. Moglo je da bude i malo sigurnije, jer su izabranici Nika Kovača već posle pola časa igre imali dva gola prednosti, ali je Ren onda zakomplikovao situaciju pogotkom u 68. minutu. No, rezultat se više nije menjao.

NIM - LION (tip 2, kvota 1,38) - rezultat 2:5

Lion je napunio mrežu Nima do vrha, bilo je vrlo zabavno gledati ovu utakmicu, a još više iz razloga što je već posle prvog poluvremena sve bilo jasno. Tri gola na kontu Lavova, plus četvrti u ranoj fazi drugog dela, pa tako ni pogodak Konea za 4:2 nije previše menjao stvari. Slimani je eto učinio da bude 7+.

MARSELJ - ANŽE (tip 1, kvota 1,47) - rezultat 3:2

Verovali ste Marselju i pored loših rezultata u poslednje vreme i ta vera vam se na kraju isplatila. Doduše, ne znamo koliko ste se samo potrošili gledajući ovaj meč, pogotovo kada je u 85. minutu Tomas pogodio za 2:2, ali na kraju je Arkadijuš Milik napravio da se i na Velodromu i vi radujete pogotkom s kreča. Au...

BILBAO - REAL MADRID (tip 2, kvota 1,52) - rezultat 0:1

Opravdao je očekivanja Kraljevski klub, ali uz minimalnu pobedu i mnogo potrošenih živaca. Jedini gol na meču delo je Nača u 68. minutu. Bilbao se celu utakmicu odlično branio i očigledno jurio bar nerešen ishod, ali je jedna greška odbrane bila kobna. Vama je ista donela zaradu.

PRECRTANO

MILAN - KALJARI (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 0:0

Prilično lagano nadigraš Juventus, demoliraš Torino, postigneš deset golova u samo tri dana, a onda demonstriraš potpunu nemoć protiv Kaljarija. I to na svom terenu. I to u trenutku kada vodiš odlučujuće bitke za plasman u Ligu šampiona. Elitno takmičenje u kojem nisu bili sedam godina, a u koje silno žele da se vrate. Prosto je neverovatno šta je Milan sebi uspeo večeras da uradi protiv Kaljarija na San Siru - 0:0.

Opširnije OVDE.

EVERTON - ŠEFILD JUNAJTED (tip 1, kvota 1,38) - rezultat 0:1

Nikada u trenerskoj karijeri Karlo Ančeloti nije završio sezonu lošije plasiran od šeste pozicije kada je vodio klub od starta takmičarske godine, ali su šanse da mu se takav scenario dogodi ozbiljno porasle posle razočaravajućeg poraza od najslabijeg napada ne samo Engleske, već i Liga petice. Do pre nekih mesec dana o timu sa Gudisona se pričalo kao o potencijalnom kandidatu za Ligu šampiona, a nakon večerašnjeg, slobodno možemo reći sramotnog poraza i izlazak u Evropu je dodveden u pitanje budući da je Everton pao na osmo mesto dva kola pre kraja - 0:1.

Opširnije OVDE.

LIL - SENT ETJEN (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 0:0

Potop favorita! I Lil je izneverio sve koji su čekali laganog keca. Nije vredelo ni to što je lopta bila većinski u nogama domaćina, ni 15 šuteva ka golu, pogotovo jer su samo tri išla u okvir, a tako je malo falilo recimo Jusufu Jazidžiju da postane heroj utakmice, vaš i Lilov i verovatno donese titulu, ali je posle dobrog prijema lopte duboko u kaznenom prostoru na isteku 90. minuta pucao snažni, ali samo tako da je golman uspeo da preusmeri let lopte u stativu! I tu je ostala vaša zarada...

BARSELONA - SELTA (tip 1, kvota 1,28) - rezultat 1:2

Barselona je sve svoje šanse za titulu prokockala, kao i verovatno vaše poverenje. Ponovo je Barselona odigrala na rezultat koji vama definitivno nije odgovarao, iako je prva povela zahvaljujući ranom golu Lionela Mesija. Onda se sve okrenulo naopačke, a za to se pobrinuo Santi Mina…


tagovi

rezzime danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara