Rezzime jučerašnjeg dana (petak): Samo Čempionšip sreću pokvario

Vreme čitanja: 3min | sub. 02.12.23. | 07:57

Pročitajte ko vam je doneo novac 1. decembra, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

MONCA – JUVENTUS (tip 2, kvota 2,10) – rezultat 1:2

Juventus će dve noći sanjati slatke sne, toliko će zasigurno biti lider. Barem dok Inter ne odigra meč sa Napolijem. Ali, ima stvari koje treba da brinu Masimilijana Alegrija. Sa Dušanom Vlahovićem će sve vremenom “leći na svoje”, nije ni prvi ni poslednji napadač koji prolazi kroz krizne trenutke, međutim, hroničan problem Bjankonera je privođenje utakmice kraju.

Opširnije OVDE

VESTERLO – ANDERLEHT (tip 2, kvota 1,73) – rezultat 0:3

Iživeo se Kraljevski klub nad slabašnim domaćinom u Belgiji 1, i punih džepova bodova i golova otišao je kući. Strelci pogotaka na stadionu u Vesterlou su bili Drejer, Dilejni i Dolberg.

NOVI PAZAR – JAVOR (tip 1, kvota 1,87) – rezultat 2:0 Novi Pazar je vezao treći trijumf u Mozzart Bet Superligi, a u 17. kolu je po teškom, ali s obzirom na padavine sasvim dobro pripremljenom terenu, savladao nezgodni Javor sa 2:0 (0:0) pred praznim tribinama Gradskog stadiona. To je drugo uzastopno slavlje Pazaraca kući nad Ivanjičanima.

Opširnije OVDE

REMS – STRAZBUR (tip 1, kvota 1,85) – rezultat 2:0

Dok Rems igra jednu od najboljh sezona, Strazbur muku muči i ukoliko ovako nastavi, lako bi mogao na kraju da se nađe u drugoligaškom francuskom društvu. Oba gola su postignuta u prvom poluvremenu.

ŠALKE – OSNABRIK (tip 1, kvota 1,58) – rezultat 4:0

Velikan nemačkog fudbala iz Gelzenkirhena muku muči poslednjih sezona, sve se čini da će nakon Cvajte ubrzo i u niži rang. Ipak, ova pobeda ostavlja nadu armiji navijača kluba iz Rura da će se nešto pozitivno promeniti do kraja sezone.

HERENVEN – ALMERE (tip 1, kvota 1,53) – rezultat 3:0

Herenven je nastavio sa odličnim igrama, posebno na domaćem terenu gde je u seriji od čak pet pobeda u svim takmičenjima, i ukoliko ovako nastavi, i popravi učinak na strani, mogao bi da se bori za visoke, evropske pozicije u Erediviziji.

JORK – VIGAN (tip 2, kvota 1,53) – rezultat 0:1

Namučio se favorizovani gost u ovom susretu FA kupa, najstarijeg i dalje aktivnog fudbalskog takmičenja na svetu. O prestižu dakle ne treba ni pričati, te ovako napeti mečevi nisu retki.

KARAGUMRUK – ISTANBUL (tip 1, kvota 1,85) – rezultat 3:0

Još jedan rezultat od 3:0 za domaćin u večerašnjem izdanju REZZIMEA DANA. Ovde je u pitanju, naravno turski Superlig gde je domaćin očekivano odbranio Ataturk stadion, bez većih problema. Ipak, gost je već otpisan i očekuje se da zajedno sa Samunom ode na kraju sezone tamo gde i pripada, u drugoligaško društvo.

PRECRTANO

PRESTON – KPR (tip 1, kvota 2,15) – rezultat 0:2

Preston je taj koji hita ka zoni koja vodi u najprestižniju i najbogatiju fudbalsku ligu na svetu, Premijer ligu, dok Kvin Park Rendžers po svemu sudeći sezonu u Čempionšipu će provesti u pokušaju da zaustavi dalji pad i izbegne novo seljenje u niži rang. Ovaj trijumf u gostima deluje kao dobar početak povratka.


tagovi

rezime danabet analizasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara