Rezzime jučerašnjeg dana (ponedeljak): Apsolutni potop da ne beše Sevilje, Antverpena i Sasuola

Vreme čitanja: 3min | uto. 13.04.21. | 08:15

Pogledajte ko vam je doneo novac 12. aprila, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

Evo kako ste prošli juče

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

SELTA - SEVILJA (tip 2, kvota 2,10) - rezultat 3:4

Najigraniji tip dana i prolaz koji je spasao mnoge tikete i doneo makar kakvo opuštanje na kraju. A nije bilo lako na Balaidosu. Vodio je domaćin predvođen dvostrukim strelcem Aspasom sa 2:1. pa onda i 3:2, ali je gost uspeo na kraju da preokrene.

BENEVENTO - SASUOLO (tip 2, kvota 2,50) - rezultat 0:1

Nema za čim mnogo da žali tim Filipa Inzagija pošto je sastav njegovog kolege Roberta de Zerbija bolje spremio utakmicu. Ovog puta odbrana nije bila problem, ali jeste realizacija koje praktično nije bilo, uprkos nekoliko solidnih šansi.

Opširnije OVDE

MUSKRON - ANTVERPEN (tip 2, kvota 1,85) - rezultat 2:3

Čak pet naigranijih parova dana u MOZARTU bile su igre na goste. A veče baš i nije išlo na ruku tim prognozama. Međutim, jedan od najpopularnijih klubova Belgije je odradio svoj deo posla. I to ikao je od 88. minuta, kada je domaćin došao do drugog gola, strepeo da li će se vratiti klući sa celim plenom.

PRECRTANO

BRAJTON - EVERTON (tip 2, kvota 2,95) - rezultat 0:0

Sve do poslednjih dvadesetak minuta Everton je bio bez udarca u okvir gola, a za to vreme pokušavali su Mope u 76., da bi Dank stotinak sekundi kasnije primorao Olsena na najbolju intervenciju utakmice.

Opširnije OVDE

BRAJTON - EVERTON (tip GG, kvota 1,88) - rezultat 0:0

Razočaravajuća predstava sastava sa Gudisona. Potpuna suprotnost od onoga što su Everton i Brajton režirali 3. oktobra prošle godine, u četvrtom kolu Premijer lige. Puleni Karla Ančelotija su tada delovali moćno i slavili 4:2

Opširnije OVDE

BENEVENTO - SASUOLO (tip GG, kvota 1,70) - rezultat 0:1

Benevento je ostao bez trijumfa na svom stadionu Ćiro Vigorito i u devetoj vezanoj utakmici, a večeras se piše i peti poraz... Sasuolu je ovo prvi trijumf posle tri uzastopna meča u kojim je osvojen tek jedan bod.

Opširnije OVDE

GENGAN - TULUZ (tip 2, kvota 2,25) - rezultat 1:1

Hrabro odigrano od od strabne nekoliko desetina hiljada MOZZARTOVIH kladilaca. Nažalost, bez rezultata. Tul,. koji se bori da očuva direktnu promociju u Ligu 1, posve neočekivano, mada kvota sugeriše drugačije, nije uspeo da ponese ceo bodovni bagaž iz Gengana protiv istoimene ekipe koja se bori da preživi u drugoligaškom društvu.

HOFENHAJM - LEVERKUZEN (tip 2, kvota 2,40) - rezultat 0:0

Kada je Hof u pitanju posle tri vezana poraza Sebastijan Henes gledao je samo kako da ne doživi i četvrti. I u tome je uspeo, ali podatak da domaćin za 90 minuta nije upustio nijedan udarac u okvir gola rivala najbolje govori kakva je to partija bila.

Opširnije OVDE

HOFENHAJM - LEVERKUZEN (tip GG, kvota 1,53) - rezultat 0:0

Hofenhajm i Bajer Leverkuzen nijednog momenta tokom 90 minuta poslednjeg meča 28. kola Bundeslige nisu izgledali kao legitimni predstavnici Nemačke u Ligi Evrope. Brdo grešaka, igra bez igre i tri spojena pasa kao svojevrsna retkost. Kao proizvod svega jedina utakmica bez golova u kolu.

Opširnije OVDE

ALMERE - TELSTAR (tip 1, kvota 1,57) - rezultat 1:1

Još jedan u nizu ikseva ove večeri, a ovaj dolazi nam iz Druge holandske lige. Almere kao favorit na svom terenu protiv ipak slabijeg Telstara nije uspeo da slavi. Šta više, spasao se od poraza golom Balkera u petom minutu sudijske nadoknade.


tagovi

rezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara