Rezzime jučerašnjeg dana (ponedeljak):Četiri pogrešna poteza

Vreme čitanja: 3min | uto. 19.09.23. | 07:58

Pročitajte ko vam je doneo novac 18. septembra, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

BOAVISTA – ŠAVES (tip 1, kvota 1,70) – rezultat 4:1

Očekivano, Boavista je bez većih problema slavila pred svojim navijačima protiv, po svemu sudeći najslabijeg tima u ovosezonskom izdanju portugalske Primeire Nakon pet kola Šaves i dalje ne mođe da se pohvali niti jednim bodom.

KLUŽ – PETROLUL (tip 1, kvota 1,40) – rezultat 1:0

Domaćin je očekivao veliki otpor opasnih gostiju i to je i dobio. Iako je Kluž poveo već u 12. minutu, tu se promena na semaforu, barem što se tiče rezultata, završila.

SALERNITANA – TORINO (tip 2, kvota 2,30) – rezultat 0:3

Za celu prošlu sezonu u Seriji A Radonjić je postigao dva gola. U ovoj novoj već sada tri. Jednom je zatresao mrežu Đenovi, pa večeras dva puta Salernitani. I na obe utakmice kada je bio strelac, Torino je upisao pobedu.

Opširnije OVDE

AIK – DEJERFORS (tip 1, kvota 1,53) – rezultat 2:0

Dve utakmice večeras u okviru švedskog Alsvenskana i obe završene istim rezultatom. S tom razlikom što je ovde, to jest na Frends areni u Solni slavio domaćin.

EMEN – UTREHT II (tip 1, kvota 1,35) – rezultat 2:0

Druga holandska liga, poznata i pod imenom Erste divizije, pruža uvek dobre prilike da se zaradi, pošto su favoriti često očigledni. Ne pada gomila golova kao ranije, ali se bar zna neki red što privlači kladioce.

GRONINGEN – PSV II (tip 1, kvota 1,35) – rezultat 4:0

Iživeo se Groningem nad drugom ekipom Filipsovaca i uz vatromet golovapred domaćim navijačimana legendarnom Euroborgu zadržao sva tri boda. Strelci za domaću ekipu su bili Maata, Fan Vin, Abraham i Balker.

PRECRTANO

 VERONA – BOLONJA (tip 2, kvota 2,40) – rezultat 0:0

Još jedna utakmica, i to visokokotirana u večerašnjim kladilačkim maštarijama, završena je bez golova. I to u Seriji A, što je nekada boila praktično normalnost. Igra 0-2 je tada carovala tiketima na kojima bi se našao italijanski fudbal. Nekad bilo – ponovilo se.

Opširnije OVDE

N. FOREST – BARNLI (tip 1, kvota 2,20) – rezultat 1:1

Bio je tim Vensana Kompanija nadomak trijumfa u Notingemu, postigao je drugi gol za vođstvo u 77. minutu, međutim, kada je pogodak već proslavljen stigao je signal iz VAR sobe, a sudija je procenio na osnovu snimka da je asistent Sander Berge igrao rukom pre dodavanja Fosteru za gol. Tako da je ta prilika da se dođe trijumfa propala.

Opširnije OVDE

SIVAS – ANKARAGUDŽU (tip 1, kvota 2,30) – rezultat 1:3

Peti hitac i konačno u centar. Mada je Ankaragudžu imao i pomoć (ne)prijatelja, pošto je Klinton Enžije, znate ga iz Marselja, Totenhema i Liona, bespotrebnim isključenje suštinski gurnuo Sivas u provaliju. 

Opširnije OVDE

KARAGUMRUK – HATAJ (tip 1, kvota 2,05) – rezultat 0:0

Prazne puške večeras na Ataturku u Istanbulu. Bodovi podeljeni, ali ni jedni ni drugi previše srećni, kao i veliki broj igrača MOZZART koji je danas odabrao ovaj tip. Ipak, na kraju jedan veliki X.



tagovi

rezzime danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara