Rezzime jučerašnjeg dana (sreda): Da ne beše Moldea - bilo bi bez greške

Vreme čitanja: 3min | čet. 24.09.20. | 08:48

Pogledajte ko vam je 23. septembra doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO

OLIMPIJAKOS - OMONIJA (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 2:0

Kiparski klub nije uspeo da stvori krštenu priliku za 90 minuta utakmice, tolalnim antifudbalom pokušao je da zaustavi ekipu Pedra Martinsa i umalo je uspeo u tome. Ipak, ekipu Heninga Berga nadmudrio je Lazar Ranđelović. Brzonogi srpski vezista iznudio je jedanaesterac za svoj tim u 69. minutu koji je potom u vodeći pogodak pretvorio Matje Valbuena. Praktično svaku dilemu po pitanju plasmana u grupnu fazu Lige šampiona odličnim golom u drugom minutu razrešio je El Arabi - 2:0 (0:0).

Opširnije OVDE.

ČELSI - BARNSLI (tip 1, kvota 1,15) - rezultat 6:0

Čelsi je u 3. rundi Liga kupa razbio drugoligaša Barnsli (6:0), a mladi nemački as tri puta se upisao u strelce. Neko će reći da član Čempionšipa ne može da bude reper - i verovatno će biti u pravu - ali da je u pitanju napredak dileme nema. Navijače Čelsija posebno može da raduje sjajna saradnja Haverca i Tamija Abrahama.

Opširnije OVDE.

FLITVUD - EVERTON (tip 2, kvota 1,25) - rezultat 2:5

Goleada u Flitvudu, ali još jedan pogodak samo za vas. Everton je posle 34 minuta već vodio sa 2:0, a onda je u nastavku bila prava kiša golova. Doduše, pobeda Evertona čini se nijednog trenutka nije bila dovedena u pitanje. Vama svakako mnogo lakše...

MORIKAMB - NJUKASL (tip 2, kvota 1,33) - rezultat 0:7

Pravo uništenje Morikanmba u Njukaslovoj režiji. Počelo je od Žoelintona u 5. minutu, nastavilo se preko Almirona, Marfija, pa opet Žoelinton i onda Hejden za 5:0 već posle 45 minuta. Još kada je domaćin ostao sa igračem manje već u 33. minutu, bilo je jasno da će dvojka biti kao kuća velika. 

STOUK - DŽILINGEM (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 1:0

Namučio se Stouk da izađe na kraj s Džilingemom, ali je pobeda upisana i vama došao još jedan pogodak. Jedini pogodak stigao je od Kembela u 37. minutu, a onda je bila prava muka do samog kraja. Ipak, bez posledica. 

FULAM - ŠEFILD VENZDEJ (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 2:0

Rutinski i za pola časa. Fulam je igrao bez Aleksandra Mitrovića, ali je za 32. minuta rešio Šefild Venzdej. U 9. minutu Kamara, a onda Rid za još jedan zaokružen pogodak. 

PRESTON - BRAJTON (tip 2, kvota 2,25) - rezultat 0:2

I opet pogodak! Preston je bio dobar rival, ali je izdržao samo do 57. minuta. Od tada, pa u narednih petnaestak minuta, Brajton je odradio svoje i završio veliki posao. Da možete s osmehom da upišete još jedan uspešan hitac. 

LESTER - ARSENAL (tip 2, kvota 2,45) - rezultat 0:2

U derbiju večeri Arsenal je kao gost savladao Lester - 2:0. Oba tima igrala su u kombinovanim sastavima. Oba pogotka pala su u drugom poluvremenu i to prvo posle autogola Fuhsa, da bi Nketija u poslednjem minutu zakucao pobedu Tobdžija i vama obezbedio odličnu dvojku. 

MASR - AL AHLI KAIRO (tip 2, kvota 1,20) - rezultat 0:3

Masr nije imao šansu da se suprotstavi protivniku. A posle neiskorišćenog penala u 52. minutu potonuli su svi brodovi domaćinu. Ali, to je vama i odgovaralo. Al Ahli je rano načeo rivala sa kreča, a onda ga dokrajčio rutinski. 

PRECRTANO

MOLDE - FERENCVAROŠ (tip 1, kvota 2,15) - rezultat 3:3

Da li je moguće?! Na kraju vas je samo Molde prodao! Norvežani su uspeli da nadoknade dva gola zaostatka i onda čak i povedu u 83. minutu i taman kada se činilo da će to biti Rezzime dana sa 10/10, onda je Ferencvaroš stigao do 3:3 sa bele tačke bukvalno u poslednjim momentima susreta... 


tagovi

rezzime danaklađenjesportsko klađenjeInternet klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara