Rezzime jučerašnjeg dana (sreda): Siti dao, Liverpul uzeo

Vreme čitanja: 4min | čet. 15.04.21. | 06:59

Pogledajte ko vam je doneo novac 14. aprila, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDEpogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO:

PLZENJ - ZLIN (tip 1, kvota 1,30) 2:0

Aktuelna sezona daleko je od idealne iz perspektive Plzenja koji je nizom dobrih rezultata na dobrom putu da makar delimično popravi utisak. Gostovanje Zlina bilo je idealna prilika za domaćina da sa tri boda priđe timovima koji se nalaze na mestima koja vode u Evropu, a vodeći pogodak postigao je Bogel u 31. minutu. Vođstvo koje je režirao francuski napadač u 53. minutu udvostručio je Ba Loua i tako razrešio dileme po pitanju pobednika.

KAVASAKI - FUKUOKA (tip 1, kvota 1,28) 3:1

Pobedom nad Fukuokom, Kavasaki je nastavio seriju sjajnih retultata i tako stigao do desetog slavlja u 11 kola. Mrežu gostiju je načeo Tono u 19. minutu, ali se Salomonson golom u nadoknadi prvog dela igre pobrinuo da timovi izjednačeni odu na odmor. Već u 55. minutu Činen je vratio vođstvo Kavasakiju, a tačku na susret, pogotkom u petom minutu sudijske nadoknade stavio je Jaman.

TOBOL - KIZILORD (tip 1, kvota 1,37) 1:0

Posle pet kola prvenstva Kazahstana čak četiri ekipe ima po tri pobede i dva remija, a jedan od tih klubova je i Tobol koji je minimalnim trijumfom nad Kizilordom nastavio trku za vrh tabele. Pitanje pobednika bilo je rešeno golom Silve već u 2. minutu s obzirom na to da se rezultat od pogotka fudbalera domaćina nije menjao do kraja susreta.

BORUSIJA DORTMUND - MANČESTER SITI (tip 2, kvota 1,80) 1:2

Domaćin je golom Džuda Belingema na idealan način otvorio susret i najavio neizvesnu borbu za plasman u polufinale Lige šampiona, međutim posao Milionerima otežao je Marez iz penala u 55. minutu. Primorani da ponovo jure gol zaostatka, fudbaleri nemačkog kluba nisu uspeli da drugi put matiraju Edersona, a sve nade potopio im je Foden u 75. minutu.

Opširnije pročitajte OVDE.

RAPID II - LINC (tip 2, kvota 1,62) 2:5

Utakmica protiv pretposlednjeg kluba u Drugoj ligi Austrije predstavljala je rutinski posao za Linc koji je novom pobedom zadržao mesto na čelu tabele. Iako je domaćin golom Štrunca u 30. minutu stigao do vođstva, gosti su nizom pogodaka rutinski stigli do ubedljivih 5:1, a najzaslužniji za osetno vođstvo Linca bio je trostruki strelac Šubert. Poraz rezervista Rapida ublažio je Kanurić golom u 88. minutu za konačnih 2:5.

ZAMALEK - HARAS (tip 1, kvota 1,40) 3:1

Iako u veoma lošoj formi, Haras je na fenomenalan način otvorio gostovanje Zamaleku koji je kao apsolutni favorit dočekao utakmicu šesnaestine finala Kupa Egipta. Gosti su u 9. minutu poveli golom Mohameda, ali je osam minuta kasnije Katavi otežao posao saigračima direktnim crvenim kartonom. Brojčanu prednost Zamalek je umeo da naplati i dva minuta kasnije stigne do izjednačenja, a potpuni preokret režirao je Ala sa dva gola u drugom poluvremenu.

AL AHLI KAIRO - AL NASR (tip 1, kvota 1,23) 2:1

Pobedom nad Al Nasrom fudbaleri Al Ahlija su se plasirali u osminu finala Kupa Egipta. Vođstvo domaćinu doneo je Sulejman u nadoknadi prvog dela igre, ali su se gosti rezultatski vratili pogotkom Saidija u 54. minutu. Gol vredan pobede i plasmana u narednu fazu Al Ahliju doneo je Bvalja u 84. minutu.

PRECRTANO:

AL SAD - FULAD (tip 1, kvota 1,43) 1:1

Katarski predstavnik imao je ulogu favorita pred duel sa iranskim klubom, ali je na kraju uspeo da izvuče samo bod i to golom u 89. minutu. Gosti su do vođstva stigli u 61. minutu, a li je Ćavijev tim uspeo da spreči potpunu senzaciju i osvoji makar bod na ovosezonskoj premijeri u grupnoj fazi Azijske Lige šampiona.

Više o ovoj i ostalim utakmicama iz Azije pročitajte OVDE.

LIVERPUL - REAL MADRID (tip 1, kvota 2,10) 0:0

Duel bez previše uzbuđenja predstavljao je scenario po ukusu gostiju koji su na Enfild došli sa zalihom iz prvog susreta u kojem su slavili 3:1. Skromno izdanje izabranika Jirgena Klopa koji nisu uspeli da makar jednim golom unesu neizvesnost u revanš koštala je engleskog predstavnika eliminacije, te su se Madriđani rutinski plasirali u polufinale.

Opširnije pročitajte OVDE.

PIRAMIDS - LEL MAKASA (tip 1, kvota 1,62) 1:1

Duel timova koji iz drugog plana vrebaju izlazak na međunarodnu scenu završen je bez pobednika, a slađi bod pripao je gostima. Piramids koji je susret dočekao kao favorit, poveo je u 5. minutu golom Faruka i prednost je uspeo da očuva do 79. minuta kada je Magdi uspeo da pokvari planove rivala i golom donese svom timu vredan bod.


tagovi

bet analizasportsko klađenjerezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara