(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

Rezzime jučerašnjeg dana (subota): Dve mrlje su Atletiko i Everton

Vreme čitanja: 4min | ned. 14.03.21. | 08:04

Pogledajte ko vam je 13. marta doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO

REAL MADRID - ELČE (tip 1, kvota 1,20) - rezultat 2:1

Rano je podvlačiti crtu, jer do kraja sezone ima punih 11 kola, ali oscilacije Real Madrida su prevelike da bi se takve ambicije smatrale potpuno realnim u ovim trenucima. Ipak, sve će biti otvoreno do onog trenutka kada na ovakav način bude igrao Karim Benzema. Fenomenalni Francuz je još jednom izvukao ekipu Zinedina Zidana iz ponora i sa dva gola doneo preokret u meču koji je samo dvadeset minuta pre kraja meča na stadionu Alfredo di Stefano delovao potpuno izgubljeno za domaćina.

Opširnije OVDE.

DORTMUND - HERTA (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 2:0

Sporo, traljavo, ne preterano zanimljivo, ali uspešno. Borusija iz Dortmunda ostvarila je veoma važnu pobedu u trci za Ligu šampiona, pošto je na svom Vestfalenu slomila otpor Herte - 2:0. Berlinci nisu izgledali kao tim koji se bori za goli život. Bili su previše rezervisani, kao da su došli da prime što manje golova, što je Borusiji omogućilo da bez preteranog utroška energije dođe do celog plena. Tome je značajno doprineo i golman gostujućeg sastava Rune Jarštajn, koji se nije proslavio ni kod prvog ni kod drugog pogotka.

Opširnije OVDE.

FULAM - MANČESTER SITI (tip 2, kvota 1,35) - rezultat 0:3

Fudbaleri Mančester Sitija pobedom nad Fulamom u 28. kolu Premijer lige nastavili su pohod ka premijerligaškom tronu, a prelomni period utakmice predstavljali su uvodni minuti drugog poluvemena. Građani su tokom prvog dela igre uspostavili inicijativu koju su mogli da pretoče u vošstvo iz prilika koje su imali Tores u 18. i Silva u 35. minutu, ali je Areola uspeo da sačuva mirnu mrežu.

Opširnije OVDE.

VERDER - BAJERN (tip 2, kvota 1,32) - rezultat 1:3

Može mašina jednom da zakaže protiv istog rival, ali dva puta - ne biva. Bajern je u prvom delu sezone prosuo bodove u sudaru sa jednom od svojih omiljenih mušterija - Verderom, ali mu je danas sve naplatio. Nije bilo iživljavanja kao u nekim ranijim slučajevima - dobrim delom zbog toga što Bavarce sredinom nedelje čeka Liga šampiona - ali da je mogla da pukne makar petarda, mogla je. Na kraju na Vezeru "samo" 1:3, uz jedan pogodak Roberta Levandovskog koji se tako poravnao na drugom mestu večne liste strelaca Bundeslige sa Klausom Fišerom.

Opširnije OVDE.

BENFIKA - BOAVISTA (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 2:0

Haris Seferović je od početka marta namestio nišanske sprave i počeo golgetersku seriju koju je nastavio i u pobedi nad Boavistom (2:0). Napadač Orlova iz Lisabona probudio se protiv Rio Avea (2:0), a potom je dva puta tresao mrežu Belenesesa (3:0), na šta se nadovezao sjajan učinak i protiv Boaviste i nova dva pogotka. Sa odličnim nizom poklopilo se i buđenje Benfike koja je vezala tri pobede i nastavila pohod za Portom i Bragom, rivalima u borbi za mesto koje vodi u Ligu šampiona.

Opširnije OVDE.

TONDELA - SPORTING (tip 2, kvota 1,52) - rezultat 0:1

Sporting maršira ka tituli, Sportingu nema ko da se ispreči na putu ka tronu! Nije uspela ni Tondela. Ekipa koja rezultate ove sezone isključivo zasniva na domaćem terenu (23 od 24 boda osvojila kod kuće) pala je u 23. koli Primeire u svom domu od, sve je izvesnije, novog šampiona Portugalije - 1:0 (1:0).

Opširnije OVDE.

AZ ALKMAR - TVENTE (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 4:1

Nastavlja AZ Alkmar da vrši pritisak na PSV. Seriju od četiri trijumfa prekinuli su porazom u prethodnom kolu od Vitesea, ali su se već u ovom, 26. vratili na pobednički put savladavši Tvente u meču koji je obilovao greškama i auto-golovima - 4:1 (3:1).

Opširnije OVDE.

TULUZ - ŠAMBLI (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 4:0

Nastavlja Tuluz put ka Ligi 1. Na prelazu iz februara u mart upisali su dva poraza, ali su se brzo vratili na pobedničku trasu. U prethodnom kolu savladali su Obanj, da bi u ovom ubedljivo trijumfovali protiv Šamblija - 4:0. Doduše, držao se "davljenik" gotovo sat vremena. Ali kada je Van den Bomen u 56. minutu načeo Šambli, nije mu više bilo spasa. Redom su se potom, na svakih desetak minuta, u strelce upisivali Amian, Kone i Bajo za najubledjiviju pbedu Tuluza u aktuelnoj sezoni.

PRECRTANO

HETAFE - ATLETIKO MADRID (tip 2, kvota 1,85) - rezultat 0:0

Ni posle 11 godina Hetafe nije uspeo da postigne gol protiv Atletiko Madrida, ali zato je nakon 13 uzastopnih poraza uspeo da iščupa bod - 0:0! Ako pitate Dijega Simeonea, "ćorak" koji dolazi u najgorem mogućem trenutku. Lideru je pobeda bila neophpdna kako bi zadržao lepu prednost u odnosu na Real i Barselonu, igrao je protiv davljenika, a kako nije uspeo da slavi Katalonci sutra imaju mogućnost da priđu na samo četiri koraka Rohiblankosima.

Opširnije OVDE.

EVERTON - BARNLI (tip 1, kvota 2,00) - rezultat 1:2

Od konkurenta za plasman u Ligu šampiona Everton je u samo dva kola uspeo da dođe do pozicije u kojoj je upitan postao i izlazak na međunarodnu scenu. Posle poraza od Čelsija (0:2) u gostima, drugi put u samo pet dana Karamele su ostale praznih šaka i u susretu sa Barnlijem koji je za 11 minuta uspeo da osigura tri boda u susretu 28. kola Premijer lige.

Opširnije OVDE.


tagovi

klađenje rezzime tipovanjarezzime danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara