Rezzime jučerašnjeg dana (utorak): Barsinoj se izdaji nismo nadali

Vreme čitanja: 4min | sre. 27.09.23. | 07:53

Pogledajte ko vam je doneo novac 26. septembra, a ko vas je prodao


NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

Izabrane vesti

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO

JUVENTUS - LEČE (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 1:0

Posle fijaska u Ređo Emiliji protiv Sasuola, Maksu Alegriju je očigledno jedino bilo bitno da upiše tri boda kod kuće protiv Lečea koji je na krilima Nikole Krstovića imao najuspešniji start u istoriji kluba. Strateg Juventusa je protiv južnjaka izveo formaciju sa samo dvojicom zaista ofanzivnih igrača (Kjeza i Milik), ostavio na klupi Vlahovića i Kostića i na poluvremenu je ispraćen salvama zvižduka. Ipak, Milik je uspeo da nađe put do mreže u drugom delu igre i da Juventusu donese minimalnu pobedu.

Opširnije OVDE.

SEVILJA - ALMERIJA (tip 1, kvota 1,70) - rezultat 5:1

Utakmicu je obeležio sjajni Dodi Lukebakio, koji je dobio ovacije nakon izlaska sa terena u 65. minutu. Belgijanac, koji vodi poreklo iz Demokratske republike Kongo, bio je direktno zaslužan za slom Visentea Morena na samom početku utakmice. Imao je ogromne zasluge za pogodak Jusefa en Nesirija iz sedmog minuta, pošto nakon kornera pogodio prečku glavom, a na nju natrčao Marokanac. Već u narednom minutu postigao sjajan pogodak.

Opširnije OVDE.

ISTANBUL - GALATASARAJ (tip 2, kvota 1,30) - rezultat 0:1

Kada je Mauro Ikardi u 36. minutu promašio prazan gol posle kombinacije iz penala, saigrači su se uhvatili za glave, jer 0:0 nije baš rezultat kada se ekspreimentiše sa ovakvim stvarima. Ipak, argentinski napadač je uspeo da se iskupi pet minuta kasnije. Baš na dodavanje Akturkoglua sa levog krila je preciznim udarcem po zemlji pogodio ugao protivničkog gola i doneo vođstvo, a ispostaviće se i pobedu svom tmu. Sa nova tri boda, Galata je nastavila poteru za ljutim rivalom Fenerbahčeom koji ima maksimalan učinak posle pet kola.

Opširnije OVDE.

SALFORD - BARNLI (tip 2, kvota 1,37) - rezultat 0:4

Ne da nije bilo nikakve dileme po pitanju pobednika, već su nadmoćni gosti čitav posao završili nakon samo 27 minuta igre, kada je već bilo ogromnih 4:0. Golove su postizali Berge, Brun Larsen, O'Šej i Odober, ali je meč obeležio trostruki asistent Anas Zaruri.

MANČESTER JUNAJTED - KRISTAL PALAS (tip 1, kvota 1,63) - rezultat 3:0

Za vikend se na Turf Muru mučio u prvenstvu, ali mu Liga kup i te kako prija, toliko da povremeno u njemu uspeva i da podseti na onaj stari, dobri Junajted. Prošle godine ekipa Erika Ten Haga osvojila je manje popularno od dva kup takmičenja, a odbranu trofeja započela je u velikom stilu, najubedljivijom pobedom od starta nove takmičarske godine.

Opširnije OVDE.

PORT VEJL - SATON JUNAJTED (tip 1, kvota 1,80) - rezultat 2:1

Uspeo je uz malo muke Port Vejl da potvrdi statusnu razliku. Engleski trećeligaš je u šesnaestini finala Liga kupa pred svojim navijačima savladao četvrtoligaša Saton Junajted. Domaćin je poveo u 49. minutu, da bi gosti sredinom nastavka uzvratili. Ipak, sedam minuta pre kraja domaćin je još jednom poveo i tako obezbedio plasman u narednu rundu.

CIRIH - GRASHOPERS (tip 1, kvota 1,62) - rezultat 2:1

Cirih se posle tri vezana remija vratio na pobednički put i ujedno se vratio na vrh tabele! Novi lider šampionata bio je bolji od Grashopera, koji već petu uzastopnu utakmicu ne zna za pobedu. Nije bilo previše drame u Cirihu, pošto je domaćin poveo u finišu prvog poluvremena, a sredinom drugog duplirao prednost. Gosti su tek u 90. minutu prepolovili zaostatak, i to zahvaljujući autogolu Hodže.

PRECRTANO:

MAJORKA - BARSELONA (tip 2, kvota 1,50) - rezultat 2:2

Barselona i posle nepunih sedam kola ostaje uz Đironu jedini neporaženi tim Primere, mada je večeras to lako moglo da se promeni. Branilac titule osetio se nikad slabije i na Majorki gde je tradicionalno godinama ređao pobede umalo ostao praznih šaka! Domaćin je odigrao vrhunski protiv aktuelnog šampiona i možda zaslužio da odnese sve sa talona, ali na kraju je remi ipak najpravedniji – 2:2 (2:1). Ovim bodom Majorka je prekinula neprijatan niz od jedanaest poraza kada je na drugoj strani Barselona, od čega sedam upravo na ostrvu... Barsa je ozbiljno drhtala na Son Moišu gde je Majorka dva puta vodila, ali je ipak nedostajalo malo više koncentracije, malo više iskustva i smirenosti da se izvuče senzacionalni trijumf.

Opširnije OVDE.

LIL - REMS (tip 1, kvota 2,05) - rezultat 1:2

Rems je dragocenom pobedom napravio proboj ka vrhu tabele, dok je sa druge strane potvrdio veliku krizu u Lilovim redovima. Darami i nakamura su pogađali u 12. i 16. minutu na asistencije Maršala Muntesija, što je gostima otvorilo put ka pobedi. Domaćin je napadao, ali je imao snage samo za utešni Benžamana Andrea u 79. minutu.

EKSITER - LUTON (tip 2, kvota 1,95) - rezultat 1:0

Luton se poprilično obrukao, pošto ga je izbacio trećeligaš Egziter (1:0). Dugo se novajlija u Premijer ligi mučio da slomi otpor rivala sa izmešanim sastavom, a kada je shvatio da je đavo odneo šalu, trener Šeširdžija Rob Edvards poslao je na teren nekoliko standardnih fudbalera. Ipak, umesto da gosti povedu, sedam minuta pre kraja šokirao ih je Demetri Mičel, nekadašnji levi bek Mančester Junajteda, iskoristivši na drugoj stativi neopreznost Ise Kaborea.


tagovi

rezzime danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara