©Reuters
©Reuters

Rezzime jučerašnjeg dana (utorak): Dvojke na Benfiku, Lion i Votford nisu bile dobro rešenje

Vreme čitanja: 4min | sre. 16.09.20. | 08:06

Pogledajte ko vam je 15. septembra doneo novac, a ko je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas:

Zaokruženo

VEST HEM - ČARLTON (tip 1, kvota 1,38) - rezultat 3:0

Klub iz Londona nije izgledao dobro na startu Premijer lige protiv Njukasla, ali je vidao rane u Karabao kupu protiv Čarltona. Probudio se centarfor Ale koji je sa dva gola najavi prolaz u narednu rundu, a trijumf je zaključio Brazilac Felipe Anderson. Čarlton je prvi put posle 13 godina odmerio snage sa Vest Hemom u takmičarskom meču, ali nije bio ni blizu iznenađenja.

NJUKASL - BLEKBURN (tip 1, kvota 1,70) - rezultat 1:0

Njukasl je minimalnim rezultatom, golom novajlije Rajana Frejzera, slavio protiv Blekburna i tako posle uspešnog starta u premijer ligi obezbedio plasman u najbolja 32 tima Karabao Kupa. Zanimljivo da su u prve dve utakmice sezone strelci za Svrake bili isključivo fudbaleri koji su stigli ovog leta.

MILVOL - ČELTENAM (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 3:1

Londonski tim je imao status velikog favorita protiv Čeltenama koji je bez problema uspeo da opravda. Šesti put zaredom Milvol je pobedio ekipu sa Vedon Rouda, a u tome su mu pomogli Lenard, Mahoni i Smit koji su do 62. minuta rešili pitanje pobednika.

BARTON - ASTON VILA (tip 2, kvota 1,40) - rezultat 1:3

Dve pobede u danu ostvarila je Aston Vila. Vođa tima je potpisao ugovor na pet godina i izboren je plasman među 32 tima Karabao Kupa. Pritom je najskuplje pojačanje u istoriji kluba Oli Votkins postigao gol na debiju. Sve u svemu vrlo lep i produktivan dan za Lavove.

DINAMO KIJEV – AZ ALKMAR (tip 1, kvota 2,55) rezultat 2:0

Sezona je počela idealno za Dinamo iz Kijeva. Prvo je osvojen Superkup Ukrajine pobedom nad Šahtjorom, a onda je obezbeđena i evropska jesen. Ekipa Mirčee Lučeskua večeras je savladala AZ Alkmar (2:0) na svom terenu i obezbedila plasman u plej-of Lige šampiona, gde je očekuje boljeg iz okršaja Genta i Rapida.

OPŠIRNIJE OVDE.

GENT - RAPID (tip 1, kvota 2,30) rezultat 2:1

Jedan trening pod vođstvom novog trenera Vima de Dekera nije mogao mnogo toga da promeni, ali je šok terapija u Gentu bila potpuno uspešna. Što je najvažnije donela je veliki rezultat, a to je obezbeđen plasman u grupnu fazu Lige Evrope i mogućnost da se vicešampion Belgije bori za ulazak u Ligu šampiona. Gent je na svom terenu savlado Rapid iz Beča, koji je napravio dva ozbiljna propusta u odbrani kod primljenih golova, pa će morati u plej-of Lige Evrope gde ga čekaju još teži protivnici - 2:1 (1:0).

OPŠIRNIJE OVDE.

Precrtano

PAOK - BENFIKA (tip 2, kvota 1,85) - rezultat 2:1

Jedan od najskupljih projekata ove sezone propao je pre nego što je kompletiran! Benfika nije uspela da pregrmi praznu Tumbu, PAOK je bio bolji (2:1) i prošao u plej-of, a da sve bude gore po najveći portugalski klub njihovu propast potpisuje niko drugi do - Andrija Živković

OPŠIRNIJE OVDE.

MONPELJE – LION (tip 2, kvota 1,95) rezultat 2:1

Posle Nice, Monpelje je u trećem kolu Lige 1 srušio i Lion. U pobedi 2:0 na de la Mosonu asistencijom i sjajnim razigravanjem ekipe učestvovao je i srpski internacionalac Mihajlo Ristić koji igra vrlo kvalitetno na startu sezone. A nekadašnja želja Dečaka Teži Savanije bio je nemilosrdan prema četi Rudija Garsije kojoj je spakovao dva gola – 2:0 (1:0)

OPŠIRNIJE OVDE.

OKSFORD – VOTFORD (tip 2, kvota 2,05) rezultat 1:1

Na svega nekoliko minuta od eliminacije bio je Votford protiv Oksforda, ali je golom u poslednjem minutu meča obezbedio penale, a potom i prolaz u treću rundu 1:1 (posle penala 3:0). Istina, Ivić se nije opustio koliko i sunarodnik iz Redinga, ostavio je u startnoj postavi Bena Vilmota, Domingosa Kinu i Natanijela Čalobu...

OPŠIRNIJE OVDE.

REDING - LUTON (tip 1, kvota 2,60) rezultat 0:1

Zvanično najbolji trener prvog kola Čempiošipa Veljko Paunović, poražen je sa svojim Redingom kod kuće od Lutona minimalnim rezultatom – 0:1 (0:1). Šampion sveta na Novom Zelandu sa omladinskom reprezentacijom Srbije ne samo da je čitavu startnu postavu iz meča sa Derbijem od pre tri dana izostavio iz tima, već je i promenio formaciju, što se i te kako osetilo u igri domaće ekipe.

OPŠIRNIJE OVDE.


tagovi

rezzime danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara