Rezzime jučerašnjeg dana (utorak): Polovičan učinak, Čelsi i Lajpcig najviše razočarali

Vreme čitanja: 4min | sre. 21.04.21. | 07:04

Pogledajte ko vam je 20. aprila doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas

ZAOKRUŽENO

BAJERN - LEVERKUZEN (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 2:0

Bajern će i deveti put zaredom biti šampion Nemačke. Da to matematički potvrdi neophodna su mu još dva boda nakon što je večeras bez prevelikih poteškoća nadigrao Bajer Leverkuzen, a pre toga gledao kako mu Keln pomaže trijumfom nad Red Bul Lajpcigom. Golovima Čupa Motinga i Kimiha do 13. minuta, Bavarci su osigurali pobedu, pa četiri runde pre kraja imaju deset bodova više od najbližeg pratioca.

Opširnije OVDE.

AJNTRAHT - AUGZBURG (tip 1, kvota 1,53) - rezultat 2:0

Ajntraht koji je na Dojče bank parku poveo u 37. minutu kada je Hintereger centaršut Kamade pretvorio u 11. asistenciju Japanca ove sezone. Isto je u 58. minutu sa loptom Filipa Kostića učinio Andre Silva. Za Portugalca 24 prvenstveni gol, Srbinu se piše 14 asistencija, pa će do kraja sezone pokušati da prestigne Tomasa Milera koji je lider sa 17. Još bitnije od indivudalnih dostignuća je da je frankfurtski tim tri koraka bliže osiguravanju Lige šampiona naredne sezone.

Opširnije OVDE.

BILEFELD - ŠALKE (tip 1, kvota 1,90) - rezultat 1:0

Rudari su bili prežaljeni i pre 30. runde, a poraz od Arminije bio je praktično očekivan i ide pod redni broj 21. Jasno je bilo da Šalke u završnici prvenstva ne može da doživi kakvo fudbalsko prosvetljenje i odjednom počne da osvaja bodove, pa je kec bio logičan i pravi izbor.

GROJTER FIRT - AJNTRAHT BRAUNŠVAJG (tip 1, kvota 1,57) - rezultat 3:0

Želi Grojter direktno u Bundesligu i nema nameru da pusti drugu poziciju Hamburgeru SV kojem je pobegao na četiri boda prednosti. Domaćin je pitanje pobednika rešio rutinski, u prvom poluvremenu kada su pogađali Ernst, Hrgota i Nilsen. Bila je ovo treća vezana pobeda Grojtera nad Ajntrahtom, a mogla je biti i ubedljivija pošto je drugoplasirani tim Cvajte uputio čak devet udaraca ka golu rivala.

KANE - MONPELJE (tip 2, kvota 1,43) - rezultat 1:2

Preko niželigaša do polufinala francuskog Kupa, ali uz dosta muke. Primio je Monpelje gol već sredinom prvog dela, a apsolutni junak večeri na stadionu Žilber Brutus je Andi Delor. Špic gostiju je posle sat vremena igre pogodio za izjednačenja, da bi u 84. minutu novim pogotkom poslao Monpelje među najbolja četiri u najmasovnijem francuskom takmičenju.

PRECRTANO

KELN - RB LAJPCIG (tip 2, kvota 1,45) - rezultat 2:1

Posle igre mačke i miša - ali i vrtenja ukrug, bez konkretnog učinka - u prvom poluvremenu, šok za fudbalere Lajpciga u 46, pa u 60. minutu. Oba u režiji Jonasa Hektora. Iako su u 59. minutu preko Amadua Hajdare uspeli da neutrališu prvo vođstvo domaćina, gosti su na kraju poraženi 2:1 i po svemu sudeći, ispali iz trke za titulu. Bajern je na velikih sedam bodova prednosti i utakmicom manje. Teško da će Bavarci propustiti da nadovežu devetu titulu, a osvoje ukupno 31. od osnivanja.

Opširnije OVDE.

ČELSI - BRAJTON (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 0:0

Utakmica je kasnila 15 minuta, a tim Tomasa Tuhela na teren je izašao "vezanih nogu". Da li zbog pritiska, da li zbog disciplinovane odbrane rivala - verovatno oba - tek, fudbaleri Čelsija nisu ličili na tim koji se bori za mesto u Ligi šampiona. Da, dobro ste pročitali - za Ligu šampiona, pošto je Čelsi u međuvremenu odustao od Superlige. Umesto da pobedom bar na 48 sati preskoči trećeplasirani Lester, stekne dva boda više od Vest Hema, četiri u odnosu na šestoplasirani Liverpul, Čelsi je u saradnji sa Galebovima pretvorio veći deo utakmice u festival dosade.

Opširnije OVDE.

SVONSI - KPR (tip 1, kvota 1,88) - rezultat 0:1

Poraz koji neće mnogo zaboleti Labudove, jer praktično ne postoji verovatnoća da u završne tri runde ispuste mesto u plej-ofu. Moguće da je iz tog razloga malo zafalilo motivacije, pa je gostujući sastav uputio maltene duplo više udaraca ka protivničkom golu uz dominaciju u posedu lopte. Nagrađen je golom Dajksa u 89. minutu.

BRENTFORD - KARDIF (tip 1, kvota 1,68) - rezultat 1:1

Šesti remi Brentforda u poslednjih sedam duela. Na sreću Pčele su u završnicu prvenstva ušle sa solidnom zalihom bodva pa im mesto u plej-ofu nije ugroženo. Peti put zaredom Brentford i Kardif odigrali su utakmicu u kojoj su oba tima postigla gol, ali to ne menja činjenicu da vas je domaćin razočarao.

PITERBORO - DŽILINGEM (tip 1, kvota 1,62) - rezultat 0:1

Uprkos porazu Piterboro sa sedam bodova prednosti čuva drugu poziciju koja ga direktno vodi u Čempionšip. Dominirao je domaćin u posedu lopte, prednjačio u broju udaraca ka golu protivnika kojih je bilo čak 19, ali je nedostajalo preciznosti - samo dva su išla u okvir. Poklekla je odbrana Piterboroa u 15. minutu i to je bio udarac od kojeg nije mogla da se oporavi.


tagovi

klađenje rezzime tipovanjarezzimerezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara