Lionel Mesi(©Reuters)
Lionel Mesi(©Reuters)

Rikelme tvrdi: Mesi će osvojiti Ligu šampiona sa PSŽ-om i penzionisati se u Barseloni

Vreme čitanja: 2min | pet. 03.09.21. | 09:55

Sad ili nikad za Svece, bolju priliku za podizanje "ušatog" pehara od ove neće imati

Lionel Mesi je ovog leta prelaskom iz Barselone u Pari Sen Žermen izazvao niz seizmoloških potresa na tlu Starog kontinenta. Fudbalskim romantičarima nezamislivo je bilo da posle toliko godina vide Argentinca bilo gde drugde van Nou Kampa, a ipak, to se desilo.

Pari Sen Žermen je stvorio drim-tim kako bi se arapskim vlasnicima ispunio san: osvajanje Lige šampiona. Stvorena je atmoska navala Kilijan Mbape – Nejmar – Lionel Mesi, a Huan Roman Rikelme, potpredsednik Boke Juniors, smatra da Parižani nikada neće osvojiti Ligu šampiona ako sada to ne učine.

Izabrane vesti

Nadam se da će Mesi i dalje uživati u Parizu. Ne znam da li je to čudno, ali svi smo uzbuđeni kada ga na terenu vidimo sa Mbapeom i Nejmarom. Ako Pari Sen Žermen sada ne osvoji Ligu šampiona, neće je ni osvojiti“, poručio je Huan Roman Rikelme, koji nema dilemu gde će Lionel Mesi završiti karijeru.

Kvalifikacije za SP: (2.15) Brazil (3.10) Argentina (3.80)

Vidi nekadašnji as Barselone ponovo Lionela Mesija na Nou Kampu.

Siguran sam da će se Mesi penzionisati u Barseloni. Mislim da će sa Pari Sen Žermenom osvojiti Ligu šampiona, a zatim se vratiti u Barselonu da završi karijeru“.

Kolumbijski ofanzivac Sebastijan Vilja revoltiran odlukom čelnika Boke Juniors da ga ne prodaju Klub Brižu bojkotovao je treninge. Nakratko je napustio Argentinu i vratio se u rodnu Kolumbiju. Taj potez izazvao je potres na Bombonjeri. A kao da ih nije bilo dovoljno u poslednje vreme…

Tek što je Boka počela da povezuje dobre rezultate u šampionatu Argentine i započela uspon na tabeli, dogodio se slučaj „Sebastijan Vilja“. Potpredsednik Huan Roman Rikelme razočaran je potezom Kolumbijca.

Sebastijan Vilja nije poštovao klub, saigrače i ovaj dres… Nadamo se da je naučio da prema klubu ima obaveze i da ih mora ispunjavati. Trenutno je u izolaciji i kada se ona završi, mora doći na trening“.

Imao je legendarni argentinski fudbaler poruku za odbeglog kolumbijskog napadača… Neka se ugleda na Lionela Mesija i bude profesionalac.

Srećni smo što Argentina ima Lionela Mesija, najboljeg fudbalera na planeti. On je u Rosario dolazio 22. ili 23. decembra svake godine, a onda je 3. januara igrao u Kupu kralja bez treninga. Sledećeg vikenda bi dao gol i Real Madridu… Radio je to 15 godina. Zašto? Zato što voli da igra fudbal“, zaključio je potpredsednik Boke juniors.



tagovi

Liga šampionaHuan Roman RikelmeLionel MesiPari Sen ŽermenBarselona

Obaveštavaj me

PSŽ
Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara