Leo Mesi (©Reuters)
Leo Mesi (©Reuters)

Rivaldo baca bombe: Mesijeva budućnost je u Parizu

Vreme čitanja: 2min | čet. 18.02.21. | 18:44

„Barsa više ne može da mu ponudi tim za titule“, kaže Brazilac

Ima onih koji su sigurni da će Lionel Mesi i pored svega ostati u Barseloni još koju godinu, kao što to priča, recimo, Fabio Kapelo. Ali, ima i onih koji su uvereni da Argentinac pleše labudovu pesmu u Kataloniji.

Jedan od njih je Rivaldo, koji je siguran, pogotovo posle debakla u prvom meču Lige šampiona od Pari Sen Žermena na Nou Kampu (4:1), da je Mesi završio sa Barselonom i da kod kuće lagano pakuje kofere za selidbu.

Izabrane vesti

Šta će se dogoditi neće se znati pre juna, kada Mesiju ističe ugovor sa Barselonom, ali je Rivaldo ubeđen da nas čeka veliki transfer na leto.

Teški poraz od PSŽ-a će skoro sigurno biti poslednja Mesijeva utakmica za Barselonu u Ligi šampiona na Nou Kampu. Klub više ne može da mu stvori tim sa kojim bi osvajao velike trofeje. U timu sad nema nijednog igrača koji istinski veruje da u revanšu u Parizu mogu da naprave čudo“, rezonuje Rivaldo.

Brazilac je siguran i da zna gde će Mesi otići.

Njegova budućnost je u Par Sen Žermenu, pogotovo posle ove utakmice koju smo gledali. Oni su tim koji može da uz Mesijevu pomoć dođe do velikih trofeja“.

Argentinac je u zrelim godinama i oseća se odgovornim kada ekipi ne ide dobro, tvrdi Rivaldo.

Mesi je zagazio duboko u tridesete i nosi na leđima odgovornost za rezultate. Situacija mu je postala još teža ove sezone kada su mu prodali najboljeg prijatelja, Luisa Suareza, kojim su Atletiko načinili jačim nego ikad. Sad je Suarez kandidat za najboljeg strelca lige“.

Igrao je i Rivaldo za Barselonu, u periodu od 1997. do 2002. i dao je svoju podršku jednom od kandidata za predsednika.

Javno sam podržao Đoana Laportu, verujem u njega i smatram da je klubu potreban jak predsednik, koji će vratiti Barselonu tamo gde je bila i gde joj je mesto“, podvukao je Rivaldo


tagovi

Lionel MesiRivaldoBarselonaPari Sen Žermen

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara