Komentari na vest

Rodić po principu Nemanje Radonjića: Kvalifikacije, pa odlazak

T

Trener i uprava

pre gotovo 3 godine

Šta rade krila, što ona ne centriraju nego se uvlače u sredinu i tapkaju u mestu. Zvezdi ako ne trebaju krila nego bek-krilo neka kupe takve igrače a krila prodaju jer koji će im da prave gužvu pasivni u napadu.
Š

Škrabotina

pre gotovo 3 godine

Piše se "vingbek" ili "krilni bek". Eto genije, sad diskutuj.
D

Džabe ste krečili

pre gotovo 3 godine

Šta reći za Rodu, jedan od boljih bekova poslednjih dosta godina. Ubili su ga sa nenormalnom minutažom, jer su nesposobni da nadju godinama levog beka. Dečko je zaslužio da ode i zaradi veće pare. Samo što nije dobro kada ode veći broj igrača iz startne postave. Mislim da se TVORZA malo preigrao.
G

Gost 777

pre gotovo 3 godine

Pustio bih te odmah. Šta ćeš nam bezvoljan...

Mr 007

pre gotovo 3 godine

Svaka cast Rodicu za sjajne partije u Zvezdi.Sto se tice Mohike i Kolarova,nisu nam obojica sa platama oko 600 hiljada evra po sezoni,kad je nama potreban kvalitetan levi bek samo za 15-ak evropskih meceva tokom godine,a u nasoj ligi moze igrati i neki nas talentovani klinac ili neko povoljno resenje od mladjih srpskih domacih igraca.
G

G

pre gotovo 3 godine

Neka ide odmah. Sporać bez centaršuta. Gde on tako trom može da igra...
p

pancevac92

pre gotovo 3 godine

da bas je spor pogotovo onda protiv jang bojs aasistencija za ligu sampiona,ma lose
9

951357.

pre gotovo 3 godine

Podrška za Terzića i Mrkelu. Najbolja uprava u istoriji Zvezde. Živeli vi nama 100 godina, u inat dušmanima. Vodite nas u pobede, za bolje sutra. Doživotna ugovor za njih.
V

Vidi sendvičara

pre gotovo 3 godine

@951357. Klasičan si onaj BOT sa mitinga. Tačno se vidi po tekstu kada je neko pravi navijač, a kada je BOTINA. Dobićeš sendvič i frutela kolu.

Mr 007

pre gotovo 3 godine

@951357,retko se desava da se ne slazem sa tvojim komentarima,ali sada apsolutno gresis. Imali smo ogromnu srecu sto smo imali genija Miloja za trenera,covek je fudbalska verzija Radonjica u kosarci.Zbog vrhunske taktike trenera i odlicnih igara naseg tima,2xplasmana u Ls,noulaut fazu LE,ogromnog povecanja prethodno ocajnog koeficijenta na odlican nivo,zaradio je klub veliku svotu novca,preko 100 miliona evra,ako uzmemo u obzir i transfere i ulaznice za meceve u Evropi,tv prava itd.Nazalost Zvezda vise nema Miloja za trenera (ostvario je Stankovic dobar pocetak u klubu,ali nemam poverenje u njega u kvalifikacijama,da nas nece izbaciti neko poput Jang Bojsa itd,mozds gresim,videcemo),dug kluba je oko 20-30miliona evra valjda,imamo ogroman broj (ispod)prosecnih igraca sa ogromnim platama (Gobeljic,Pankov,Vukanovic...),prodajemo najbolje talente za 2mil (poput Gavrica,sramota je da nije ni dobio pravu sansu). Bilo je losih uprava ranije u Zvezdi,tako da je ova bolja svakako,ali nisu ni oni sjajni,generalno je ok (Kapiram da je Terzin privatan klub da bi bolje poslovao,ali obzirom da nije,nece da vraca dug od oko 30mil evra,kad ga nije on napravio.Sto se tice Mrkele,covek je sramota za sportskog direktora,najgori skauting ikada.) Miloje je obezbedio Zvezdi sjajan koeficijent,imamo minimum igranje u Ligi Evrope svake godine,koeficijent ce nam ostati odlican,klub ima sve uslove za odlicno funmcionisanje zahvaljujuci Miloju.
@

@007

pre gotovo 3 godine

Haluciniraš. Miloje Grofu daha dužan. Borjan, sreća, i penali su Milojev amanet.
N

Njam njam

pre gotovo 3 godine

@951357. Alo sendvičar, kaže se samo podrška za upravu, pusti te botovske izraze, nek crknu dušmani, za bolje sutra, mi vas volimo, volim i ja vas, itd.
J

Jacimovic

pre gotovo 3 godine

Rodic ako odlazi,treba dovesti Filipa Mladenovica,jedino on moze da ga zamijeni,igrao u Zvezdi,reprezentativac! Ima kvalitet za Zvezdu,kakav Mohika to je isto kao Mateo Garsija,igrac u drugoj ligi Spanije!

Boka123

pre gotovo 3 godine

odlican je mladenovic ali svi znamo da on ne bi ovde dosao. takodje mala ispravka, mohika je igrao u elcheu u 1. spanskoj ligi a ne drugoj, i bio poprilicno standardan, takodje je igrao u atalanti u ligi sampiona ali tu je nesto manje igrao. daleko je on od garsije
Y

YHRS

pre gotovo 3 godine

Није ми јасно,не само у овом случају него уопштено...одрадиш квалификације па одеш у други клуб,стигнеш на почетак лиге а твој нови тим одрадио припреме,играчи се намећу тренеру а ти тек дошао...
A

AS

pre gotovo 3 godine

pa ovaj ne zna ni dan danas da centrira za en poverovati to se radi u petlicima a ovaj ni posle toliko utakmica ni slucajno ne moze da cetrira svaki cetar sut ili je jeak po zemlji il prebacuje sve tuga
m

ma jok...

pre gotovo 3 godine

...kakav mahoka, Jevremovic...dajte delije nas covek rodjen u prestonici, Blagojevic kako ono bese levi ili desni bek......i eto resenja

Darko Lazic

pre gotovo 3 godine

ne treba nam onda ni za kvalifikacije nego oce bolje da se proda.... putuj ti odma fala na svemu
Ž

Živorad žika živac

pre gotovo 3 godine

A be će otidne Rodič. Otišao Mirunović, će otidne i Drgenek. Ko će gi igra pozade u odbrane. Terzeta će dovede dobe zamene za njih. Će dodže Kolarov. Ako dodže i Priković će imamo dreem tem. Će opet uskočimo u ligi od šampioma. Samoda sviju ostanu na okupu. Ene i u Srbije ce bidnemo prvaci opet. Deke će gi dobro spremi igrači. Deketa je bijo golem fudbalist, će bidne i golem trener. Podrške na Terzetu Mrketa i Deketa. Samo nji oba trojica mogu da nas vodu u pobede. Živeo drug Terze.
Ž

Žgadr

pre gotovo 3 godine

Živio ti nama druže naš lipi, splićo naš verni fanu uvek napuhan za dobro navijanje.
@

@Žika

pre gotovo 3 godine

Kalčopolista ti li si??? Samo ti možeš da budeš toliko lud. Izmeri se sa blesimetar.
B

Bingole

pre gotovo 3 godine

Pa koji grejs perido? Nama je falio bek koji bi ga odmenjivao jer ne moze sam na tri fronta svo vreme da igra.Sada kada ode i dodje neki levi bek,opet ce nam faliti rezervni levi bek.
G

Gost 007

pre gotovo 3 godine

Dobro je da smo obezbedili zamenu.
Х

Хамес

pre gotovo 3 godine

Колико пута је играо под блокадама..хвала му за све нарочито за асистенцију за ЛШ. Све најбоље мајсторе
S

Surovo

pre gotovo 3 godine

Za te pare koji imaju, i ja bi igrao i bez obe ruke. Koga vi žalite, oni imaju sve, milione, avione, kamione, a vi.
N

Nlo

pre gotovo 3 godine

Roda legenda
G

Grobos

pre gotovo 3 godine

Platicu mu rucak samo neka ide
P

Pancevac92

pre gotovo 3 godine

Jel si mu i protiv jang bojsa asistenciju za ulazak u ligu sampiona platio veceru?
G

Gost123455

pre gotovo 3 godine

Dobro mohika ako dodje i kolarov moze da ide, nek uzme pare za ove 4 sezone ko milun
F

Figueroa

pre gotovo 3 godine

Rijetko zahvalan igrac u svakom pogledu...ofanzivno i defanzivno,u svakom slucaju zasluzio je svaki evro zaradjen u Zvezdi za razliku od nekih mnogo placenijih igraca.Rodo majstore svaka ti cast i da sa obzirom na godine dobro unovcis svoj zadnji veliki inostrani angazman...pozdravljaju te "Cigani" iz Republike Srpske
V

Vajnača

pre gotovo 3 godine

Gobeljić 4 titule iza sebe.. e fudbale..
D

Desi se. ..

pre gotovo 3 godine

... pogledaj Sašu Ilića, trofejniji nego Džaja. Nekom se poklopi.
R

Realno123

pre gotovo 3 godine

Nema nasih bekova njegovog ili pribliznog kvaliteta sto ce se i viditi kada ode. Hvala Rodi za sve sto je pruzio i treba ga pustiti da ode. Ako dodje Kolarov to znaci i prelazak na Dekijevu 352 formaciju i stvaranje wingbekova sto je sada in u svijetu. Po meni neka ekipa: Borjan, Dragovic,Degenek,Jovanovic Gajic Sanogo Krsticic Radulovic Falco Ivanic Katai Prijovic(Pavkov)

Norwegianviking

pre gotovo 3 godine

ma da sad ce u fk mongo dongo ko se bori za 14 mesto tamo.. boze dal smo stvarno toliko los klub da nemoemo da prodamo nase igrace u top 5 ligama..
J

Jeste. ..

pre gotovo 3 godine

... niste neki klub, zato ste i vicešampioni.
r

rodic19

pre gotovo 3 godine

Odlazi sto posto,mozda je vec i otisao.Uplasio se sedenja na klupi zbog Ace Kolarova i nece da najbolju sezonu unisti i da sedi na klupu godinu dana i posle da ode u Madjarsku za 3x manje pare.Toliko.Sve drugo su budalastine.

Boka123

pre gotovo 3 godine

Rodić je stvarno nezamenjiv, mislim da nam se crno piše na toj poziciji levog beka.
Д

Днц

pre gotovo 3 godine

Мени се чини да креће суноврат екипе. Одлази родић немамо адекватну замјену, оде милуновић,а за њега тек немамо замјену,ускоро ће и дегенек па смо у задњој линији осакаћени. У нападу изгледа да ће павков бити први шпиц што је ок,али ипак недовољно за неки резултат у лш. Од пријовића и пешића и арнаутовића нема ништа. Тако да много ћемо бити лошији. Тражимо штопера и бека који неће одмах бити на топ нивоу јер да су фул спремни не би дошли код нас.
N

Nama...

pre gotovo 3 godine

... svake sezone sunovrat, a mi duple i triple krune. Kako ono beše, Budućnost osvaja ABA lagano, imaju bolje igrače ?
C

CaleB pravi

pre gotovo 3 godine

Sve ovo i citava prica oko Rode, samo ukazuje na veliku nesposobnost nase uprave, i nerad...Tolike godine prodjose, a mi ne nadjosmo adekvatnu zamenu za vec istrosenog levog beka. Tako je to kad nemas ni osnovni skauting u klubu, a kamoli nesto ozbiljnije.
R

Rope

pre gotovo 3 godine

Naučite da se tačka posle broja piše samo kada je u pitanju redni broj. Dakle, Rodić nema 30. godina, nego ima 30 godina. Stalno pravite ovakve greške.
9

951357

pre gotovo 3 godine

Da su samo takve...
9

951357

pre gotovo 3 godine

Iskreno, ne bih voleo da ode. Rodić je veoma zahvalan igrač, i ofanzivno i defanzivno, i teško/nemoguće je pronaći domaćeg igrača koji može da ga adekvatno zameni. To sa Kolarovim, ako su baš rešili da ga dovedu, a izgleda da jesu čim je Rodić rešio da ide, je samo eksperiment koji će funkcionisati u našoj ligi, a za Evropu, videćemo. Svakako će nam trebati još jedan levi bek jer će Kolarov da bude povređen. A i on i Mohika su ofanzivni, tako da, duvaće pozadi. Ako uopšte imamo para za obojicu. Čak i da vrate Radulovića na tu poziciju, imaćemo isti problem. Sve u svemu, već nekoliko godina ne nalazimo rešenje na levom beku, i sad dolazi na naplatu.
L

Lovac na greške

pre gotovo 3 godine

Izvini profesore nismo te prepoznali.
N

Nekac035

pre gotovo 3 godine

Najbolji levi bek, bar za nas. Zasluzio je da ima bolji ugovor. Kad je trebao igrao je odlicno, znao da kiksne, znao je dobije crveni zbog gluposti, ali je majstorski znao da zatvori levu stranu. I koliko samo asistencija je imao. Ne kazem da je savrsen, ali trenutno boljeg od njega nemamo. Niti je Mrkela sposoban da nadje boljeg.