(©Reuters)
(©Reuters)

Roho starter posle 400 dana, kucnuo je čas za Bokin prvi trijumf na Bombonjeri

Vreme čitanja: 3min | ned. 21.03.21. | 23:06

Liga kup Argentine: Đenovljani su neporaženi u prvih pet rundi, ali su u sva tri nastupa kod kuće osvojili po bod. Sastav Migela Anhela Rusoa želi da prekine taj niz. Gledajte ovaj meč direktno na sajtu mozzartbet.com

Start sezone u drugom izdanju Liga kupa Argentine ne može se okarakterisati ni kao loš, ni kao dobar za Boku Juniors. Za sada je prosečan. Utisak kvare izdanja i postignuti rezultati na Bombonjeri. Đenovljani su naređali tri remija u svojoj kući, a poslednji u nizu je onaj protiv River Plejta u Superklasiku (1:1).

Dva puta je Boka na Bombonjeri jurila bod i stigla do njega, a u Superklasiku je bila ta koja je ispustila vođstvo sa poluvremena. Ljutom rivalu je bod doneo Agustin Palavesino i tako ostavio Đenovljane na sredini tabele.

Izabrane vesti

Nikako Boka Juniors da krene napred. Poraz nema, ali nema ni napretka na tabeli. Sve dobro što izgradi na strani padne u vodu na Bombonjeri. Superklasiko nije bio treća sreća za Boku, a noćas će protiv Taljeres Kordobe pokušati da prekine neslavan niz (01.00). Iz četvrtog pokušaja.

01.00: (1,63) Boka Juniors (3,60) Taljeres (5,30)

Koliko Boka igra dobro na strani, toliko je tanka u svom dvorištu. Izabranici Migela Anhela Rusoa su obe pobede ostvarili na gostovanjima. Pao je Njuels (1:0), a zatim je deklasiran lider Velez (7:1). Vreme je za radost i na Bombonjeri. Taljeres je pobedom nad Patronatom otvorio sezonu, ali od premijere u novoj sezoni ne zna za pobedu. Na gostovanjima je osvojio mršavi bod i pravi je rival da Boka razbije maler koji je prati.

Markos Roho je u Superklasiku ušao u igru u smiraj utakmice, a protiv Taljeresa bi mogao prvi put da se nađe u startnoj postavi posle 154 dana. Zaigrao je prošle sezone za rezerve Mančester Junajtedu od starta i to je bilo sve. Ako se baziramo na prvoligaški fudbal, onda je taj niz znatno duži. Argentinski štoper je poslednji put bio starter za Estudijantes protiv Defense i Hustisije pre 400 dana.

.................................................

* Ako imaš nalog na sajtu mozzartbet.com, proveri ga svakog ponedeljka jer možda te čeka sjajno bonus iznenađenje!

Ne zaboravi, ponedeljak postaje tvoj srećan dan uz Happy Monday Bonus.

................................................

Karlos Zambrano isključen je zbog dva žuta kartona u Superklasiku, a Markosu Rohu su se otvorila vrata do početnih 11. Migel Anhel Ruso je blizu da toga da ga uvrsti među startere, a druga solucija je da počne Agustin Almendra. Karlos Tevez se oporavio od uganuća zgloba i trebalo bi da se nađe među starterima. Apač je postigao jedan gol na tri nastupa, a parnjak u napadu će mu biti Sebastijan Vilja, najbolji strelac tima sa tri gola.

Trener Taljeresa Aleksander Medina prinuđen je da napravi promenu ili više njih u zavisnosti da li će Žoel Se Senjora biti u stanju da zaigra. Ono što je sigurno jeste da na terenu neće biti Kolumbijca Rafaela Pereza, koji je zaradio isključenje protiv Veleza.

Boka Juniors je osvojila premijerno izdanje Liga kupa Argentine, ali nije uspela da savlada Taljeres. Golom Žoela Se Senjore Taljeres je slavio na Bombonjeri, a drugi susret završen je bez golova.

Meč Liga kupa Argentine, Boka Juniors – Taljeres Kordoba (01.00) možete da gledate u direktnom prenosu na sajtu mozzartbet.com. Dovoljno je samo da budete registrovani, a registracija je besplatna.

ARGENTINA, LIGA KUP - 6. KOLO

Petak

Njuels - Union Santa Fe 0:0

Subota

Sentral Kordoba - Estudijantes 1:1 (1:1)

/Bročero 18 - Godoj 23/

Himnasija La Plata - Atletiko Tukuman 2:0 (1:0)

/Vajgand 10, Karbonaro 75/

Patronato - Urakan 0:1 (0:0)

/Oro 74/

Banfild - Lanus 2:0 (0:0)

/Pons 50, 58/

Velez Sarsfild - Independijente 1:0 (0:0)

/Abram 83/

Nedelja

Godoj Kruz - River Plejt 1:6 (0:5)

/Burgoa 76 - Bore 6, 19, 36, 48, Suarez 15, Alvarez 22/

Sarmijento - Defensa i Hustisija u toku

Kolon - Rosario u toku

San Lorenco - Aldosivi u toku

Ponedeljak

01.00: (1,63) Boka Juniors (3,60) Taljeres (5,30)

23.00: (2,60) Arsenal Sarandi (3,00) Platense (2,75)

Utorak

01.15: (2,20) Rasing (3,05) Argentinos Juniors (3,35)

*** kvote su podložne promenama



tagovi

Boka juniorsTaljeres KordobaArgentina 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara