Komentari na vest

Roma preživela Vlahovićevu atomsku bombu, Dibala i Abraham pronašli put kroz ruševine u Torinu (VIDEO)

S

Sempre Ac Milan

pre preko 1 godinu

Odličnih 45 minuta juvea,pregazili su romu i umjesto da drugim golom zatvore utakmicu juve prestane da igra!Neću da ulazim u to ali ovaj alegri će braćo juventini da vas košta puno bodova ako ne promijeni nešto
x

xxy

pre preko 1 godinu

Umesto da ide po drugi gol Juve se povlači!Sramota od igre drugo poluvreme
N

Najviše golova

pre preko 1 godinu

Daju Imobile, Abraham i Vlahovic. Nešto mi se čini da Lautaro i Lukaku neće moći da ih isprate, mislim na kraju sezone.
S

SS. Samo Sarri

pre preko 1 godinu

Tri utakmice,tri gola(da ne pišemo kako). Prva teška tekma za romu i odmah Pelegrini napred i dva zadnja vezna uz tri odbrenbena i dva beka....gde su sad oni lepršavi komentari o četri tenora i lepom futbalu?! Šampijoni avgusta u Mou izdanju: Svi nazad-ne primiti gol i "Šta Bog da napred". Oni i scedeto ! Ajte molim vas,znate li vi šta je 200 metara.

elmagico

pre preko 1 godinu

Pelegrini napred i 2 dmfa samo iz razloga jer je Nikolo povredjen, ne razumem sta si hteo da kazes
D

Dachaa

pre preko 1 godinu

Ocigledno je da je Alegri zalutao u Juveu..
D

Dinosaurus

pre preko 1 godinu

Očigledno je da je Mourinho zalutao u fudbalu
C

CalcioGiornata

pre preko 1 godinu

Sudar dve očajne ekipe i totalni anti-fudbal. Ako ovako nastave, poješće ih Milan, Napoli, Lacio, čak i Inter. Vezni red Rome katastrofa u prvom poluvremenu, panj Matić ne zna ni sam šta igra čas CM, čas AMC, i pravi rupe na sredini.
G

Gostirista

pre preko 1 godinu

Čak i Inter, hahaah, amateru Inter je najjača ekipa od svih koje si nabrojao. Šta ako su izgubili sinoć, Lacio tri šuta tri evrogola, čista sreća.
R

Rad na odredjeno

pre preko 1 godinu

Sve navijaci Srbije a gledaju strane lige i NBA.
G

Gost0007

pre preko 1 godinu

Da neces mozda ti da mi zabranis?
z

zosim

pre preko 1 godinu

hahahah sta da gledam, ling long superligu?
R

Rad na odredjeno

pre preko 1 godinu

Sta fali Superligi? Ovog vikenda utakmice zanimljivije od (kako vidim) smor utakmica EPL-a kao npr. Sautempton - Mancester J. Pregrst lepih golova u MozzartBet Superligi ovih dana, plus gledas svoje (domace) klubove i igrace a ne tamo neke tudje. I Piksi je rekao da Vla'ovicu, Mitrovicu i drugima svaka cast sto daju golove za svoje klubove, ali da njega zanima kako igraju za Srbiju.
x

xxy

pre preko 1 godinu

Taj kreten od trenera Alegri čim prije iz Juventusa.

Scholes

pre preko 1 godinu

Murinjo ce od Rome napraviti silu.
L

Lmao

pre preko 1 godinu

Baš si nakon ove tekme našao to da napišeš? Pa očajni su bili,raspad,čak i ovako bezidejni juve je dominirao danas
J

Juve 1982

pre preko 1 godinu

Gledao sam samo drugo poluvrijeme. Do 65' Roma je tako loše bila postavljena da bi joj svaka ozbiljna ekipa za 20 minuta dala 2-3 gola. Očigledno, Juventus to nije. Remi najpravedniji ishod.
А

Ајде

pre preko 1 godinu

Мурињо је вратио Рому у живот својим изменама у другом полувремену.. и поново убио након што је извадио Дибалу и одлучио да игра са 5 дефанзиваца још једном! Рома је много боља и опаснија само са 4 дефанзивца.. Ствари које треба напоменути: Челик и Залевски морају бити стартери, Матић је везни играч светске класе, Смолинг је један од најбољих потписа последњих година! Добар резултат али могла је Рома ово на крају и да добије!
J

JVPS

pre preko 1 godinu

Bez obzira na rezultat vidi se tečna igra i kretanje veznog reda. Opet mi deluje da je Rabiot najbolji vezni u ekipi, dok se nije povredio Juve bio daleko bolji. Nadam se samo da nije ozbiljnije povređen. Miretti se fino uklopio u vezni, ozbiljan igrač može da bude ako dobije minutažu. Bitno je da se ne gubi previše bodova dok je tim osakaćen, ali svakako raduje me pristup i igra. FGJ
Л

Лазар

pre preko 1 godinu

Ти пријатељу или ниси данас гледао утакмицу или мораш промијенити диоптрију. Јувентус се не може гледати колико је очајан.
F

Fonini

pre preko 1 godinu

Dobra partija Juvea danas, mali Miretti mora da igra. On daje taj ritam i pas igru. Da su danas igrali Pogba, Di Marija i Kijeza bilo bi bar 3-0 do nekog 65og minuta...tad se Roma digla bila i izjednacila. Idemo dalje, forza Juventus!
m

maa

pre preko 1 godinu

Da su igrali al nisu. Ni Romi nije igrao ni Zaniolo ni Vajnaldum, pa sta je tu je. Rupa ce uvek biti, duga je sezona, doci ce i oni na red pa nek trpaju ako mogu
J

Jazz

pre preko 1 godinu

Juve igrao dobro prvih pola sata, u drugom poluvremenu bolje da nisu izlazili na teren, da ga Dusan nije dao na pocetku iz slobodnog ne bi ga dali do sjutra. Ponovo losa saradnja krilnih igraca sa Vlahovicem koji nije dobio loptu da valja za 90 min.Mladi Mireti strašan igrač u vezi Juvea, izmislio fudbal za Mekejnija. Roma ništa posebno nije pokazala, ali ide kući sa bodom kao kuća, a Juve prosuo još 2, kao i mnogo puta u poslednje dvije sezone.
S

StoneCold_

pre preko 1 godinu

Rabio se povredi, Alegri ubaci Zakariju. Miretija koji je jedini vezista koji moze da posalje loptu napredu povuce na DMF a Zakarija koji je klasican tenk-krljac igra kao RMF. Taktika, uradicu ono sto niko ne ocekuje jer sam strucnjak. Iako je debilozno. Pre gola Rome, krupan kadar- De Sciglio uz Abrahama. Kad je ovaj dao gol nisam bio ni iznenadjen. Posle ubaci Keana...sto je beskorisno. Rovella ulazi u 83. Kostic svaki centarsut salje napamet. De Sciglio... Gotti dobar za repku a kod Mistera jedini relativno pristojan bek u klubu igra kao CB a Gotti na klupi.Bice ovo jos jedna teska sezona za gledanje.
Л

Лазар

pre preko 1 godinu

Јувентус је катастрофалан тим, без креације, визије и једне крштене акције. Центрирај у 16 па шта буде. Туга је гледати колико се пате са овом комбинованом поставом. Мали Мирети дочекао да буде једини играч који смије повући лопту кроз средину и покушати креирати нешто. Брука и срамота. Онај Челик замотао у фолију и буквално стрпао Костића себи у џеп. Мора и он мало размислити сам са собом како да дигне игру на виши ниво, није му ово више Бундес лига. Још једна овако лоша партија и ако га Алегри пошаље на клупу, неће га више Бог вратити у прву поставу. Де Шиљо, Сандро, Мекени, злочини који трају. Биједан и прелош Јувентус.
U

Uo

pre preko 1 godinu

Kostic je na krilnom napadacu uvek bio nula, covek je odlican krilni bek, nije kriv sto ga ovaj cudni trener stavlja da igra na poziciji Kristijana Ronalda...

Katalonija

pre preko 1 godinu

Auuu, moze i ovako... Pa njih dvojica su u suludoj formi... Pocinjem da se hajpujem... Realno kad imas ovakve sve zveri u napadu, ti golove moras da das, svima i uvek a koliko primimo, primimo, mislim uvek mozemo da samo vise... Nisu normalni jbt...
r

roni

pre preko 1 godinu

mucno za gledanje,ne zna se ko je gori.mislim da vlahovicu u 3 utakmice sansu nisu stvorili a on decko sa druge strane loptu ne moze da zadrzi,svaki duel gubi kao da igra protiv anunakia a ne jednog smolinga.

elmagico

pre preko 1 godinu

Mocni Anunakiji !!!
J

Junker

pre preko 1 godinu

Gledao sam sve 3 utakmice Juventusa, onu prvu je Sasuolo igrao pa pogresio, a ove dve... Ja nikad gori fudbal u zivotu nisam gledao, toliko bezidejno, rupe u formaciji, covek igra sa 2 desna beka (De Siljo, Danilo), levim bekom (Sandro), dva ving beka (Kostic, Kvadrado). Pakao za oci.
4

44

pre preko 1 godinu

Какав је маг Мурињо. Ништа играо није, узео бод у Торину... После 1:1, Јуве га не би дао до сутра
G

Goran984

pre preko 1 godinu

umjesto da ih dokrajce,oni kalkulisu...zalosno... Ovi mladji igraci mnogo vise energije unose... ceka se oporavak Di Marije da to digne na nivo. FJ
G

Grrrristic

pre preko 1 godinu

Fantastični udarac Vlahovića i stari vuk Mou. Pričajte šta hoćete, ali Žoze je tata ove igre. Svuda rezultati.
J

Jel se secas

pre preko 1 godinu

Covek je trenirao real,man jun i totenhem.gde vide rezultat
@

@ssss

pre preko 1 godinu

Sa Realom je bio prvi ispred Barse najbolje ekipe u istoriji fudbala i igrao polufinale LŠ. Sa Mančesterom bio drugi iza Sitija koji je najbolja ekipa engleskog fudbala zadnjih 15 godina i uzeo LE. Inače taj Mančester od kako je Murinjo otišao ne može da opepeli. U pravu si,ništa Murinjo nije uradio!