(©Reuters)
(©Reuters)

Romanjoli na radaru Barselone i Juventusa, Milan odredio cenu

Vreme čitanja: 1min | sre. 31.03.21. | 17:00

Štoper bi od leta vrlo lako mogao da promeni sredinu

Poučeni aktuelnom situacijom sa Đanluiđijem Donarumom, čelnici Milana otpočeli su pregovore sa Alesijem Romanjolijem, štoperom Rosonera kojem ugovor ističe leta 2022. godine.

Defanzivac koji je u klub stigao 2015. godine iz Rome, u uvodnim pregovorima istakao je da želi ugovor od 6.000.000 evra godišnje, te je dogovor o produžetku saradnje već na početku naišao na prepreku.

Izabrane vesti

Imajući u vidu da Milan nema nameru da izdvoji toliki novac za Romanjolijevu platu sportski sektor već je počeo da razmišlja o drugim opcijama kada je u pitanju 26-godišni fudbaler, a prva logična je prodaja. Interesovanje za Italijana, kako saznaje Gazeta, pokazali su Juventus i Barselona koji već neko vreme prate kapitena Milana.

Iako ne bi bilo iznenađenje da štoper promeni sredinu zvanični pregovori sa zainteresovanim klubovima još nisu počeli, međutim Gazeta ističe da je klub spreman da pregovara kao i da se neće odreći igrača za manje od 20.000.000 evra.

Paralelno sa potragom za rešenjem u slučaju Romanjoli, Rosoneri intenzivno rade na otkupu Tomorija koji je u Milanu na pozajmici iz Čelsija i za čiju će slobodu morati da izdvoje 28.000.000 evropskih novčanica.

Romanjoli je u Milan stigao iz Rima leta 2015. godine za 25.000.000 evra, a do danas je odigrao 219 zvaničnih duela uz devet pogodaka i dve asistencije.


tagovi

Alesio RomanjoliBarselonaJuventus

Obaveštavaj me

Milan
Barselona
Juventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara