Komentari na vest

Romanjoli na radaru Barselone i Juventusa, Milan odredio cenu

B

Blajvčo

pre oko 3 godine

Loš igrač. Treba ga prodati sto pre da se izvuce bilo koliko.
G

Gostinjo

pre oko 3 godine

Mogao da ode davno To treba ceniti! Jeste da je uzasna forma ali treba da proradi! Ja bi prodao samo zbog toga da prasetov klijent Sve njih treba prodati!
V

Varela

pre oko 3 godine

Dobar stoper ali ocigledno lenj
v

van

pre oko 3 godine

Odlicna. Prodaj odmah. Nista specijalno.
N

Niski Grobar

pre oko 3 godine

Kakav bre Tomori?! I jos 28 miliona za njega, idiotski... Romanjoli onda vredi 40 miliona... Ne traze ga Juventus i Barselona dzabe...
S

Slepi Gost

pre oko 3 godine

Hahahahaha ma ko ga trazi, novinarska patka
h

humska

pre oko 3 godine

Ni ja ne znam po cemu je Tomori zasluzio pohvale. Za Romanjolija mislim da je odlican igrac, koji iz nekoliko razloga to ne pokazuje. Predugo je u Milanu koji nema rezultata. Znacajan deo njegove epohe u Milanu je igrao sa problematicnim stoperima, u reprezentaciji Italije tek u poslednjih godinu dana ima bitnu ulogu. Tako da on nije igrao niti sa igracima niti utakmce u kojima je bilo moguceda sazri, pritom toliko vremena u jednom kluzu znaci nuzno da on ne moze biti konstatno iznad svih ostalih iako mozda to i jeste jer prosto po inerciji ostali ce pre njega povuci nego on ostale. Slican slucaj je i sa De SIljom jedan od najboljih bekova koji tek na momente je to pokazivao, igrac kao i Romanjoli kojem kad se nadje zica on je odlican a kad mu se ne nadje on izgleda gotovo izgubljeno. Romanjoli je sa 19 godina u Sampdoriji je bio jedan od najboljih stopera lige a De Siljo sa 21 bio najbolji u odbrani Milana koji je zamalo izbacio Barselonu. Mislim da Milan ima velikih problema u odbranu, dodatna destabilizacija bi bila prodaja Romanjolija, koja bi znacila potrebu za dovodjenjem dva stopera.
G

Gost2

pre oko 3 godine

vi sto tvrdite da je romanjoli strasan igrac niste ga sigurno odavno gledali covek se pogubio skroz. a i kejsuke honda ga neki dan razotkrio da je lenj da ne voli da vezba sto govori sve o tome. a trazi 6mil platu na osnovu cega. bolje da ga prodaju ali treba probaju bar da pokriju troskove za tomorija.
G

Gost 323

pre oko 3 godine

I nije im neko leto za prodaju, on je u vrlo losoj formi već mesecima.
A

Ajax

pre oko 3 godine

U horor je formi... Protiv Zvezde je odigrao kao lik kog su pokupili sa livade...
G

Gost2

pre oko 3 godine

pa ne trudi se dovoljno honda je pre neki dan rekao da nece da radi da je lenj a trazi 6mil platu pa zasta e zato ga prodaju ako ove godine ga ne prodaju dogodine ide dzabe.