Kristijano Ronaldo (©Reuters)
Kristijano Ronaldo (©Reuters)

Ronaldo isteruje stvari na čistac: Sve same laži o meni, istina će izaći na videlo

Vreme čitanja: 2min | sre. 17.08.22. | 00:54

Portugalac će dati opširan intervju kroz nekoliko nedelja i razjasniti šta se zbivalo tokom leta

Veće sapunice od sudbine Kristijana Ronalda nema. Čas ide, čas ostaje na Old Trafordu. Svakog dana isplivavaju nove informacije, imena klubova koji su ga odbili, u koje nije hteo, iznosi se prljav veš iz svih kutaka kultnog stadiona.

Ponoćne bombe uglavnom lansiraju novinari, ne igrači. Kod ove je sve drugačije. Za nju je glavom i bradom zaslužan napadač Mančester junajteda. Odlučio je Portugalac da progovori i objasni šta se zapravo sve dešavalo ovoga leta. Prava istina neće ostati iza zatvorenih vrata Teatra snova. 

Izabrane vesti

Daće Kristijano Ronaldo veliki intervju i prekinuti naklapanja. Čuće se i njegova strana priče. 

“Znaćete istinu kada budem dao intervju za nekoliko nedelja. Mediji samo lažu. Imam beležnicu i od poslednjih 100 vesti koje su objavili samo njih pet su istinite”, napisao je Kristijano Ronaldo na društvenoj mreži Instagram. 

Pre tog intervjua bi jednačina sa više nepoznatih trebalo da bude rešena, da na najveću letnju transfer-sagu bude stavljena tačka. Dok ne bude, krug će se obrnuti još nekoliko puta, izvrteće se skoro sva imena timova koji se takmiče u Ligi šampiona, jer od samog početka se vrti oko igranja u eliti. 

Mančester junajted nije deo Lige šampiona, i zbog toga je zatražio da napusti Old Traford. Osim ako se i ta inicijalna informacija ne ispostavi kao netačna, i na kraju portugalski napadač je ne predstavi kao veliku zabludu. 

Uskoro će i to biti gotovo, dve nedelje preostale su do zatvaranja transfer pijace. U tom roku će telenovela dobiti rasplet, a Kristijano Ronaldo moći da kaže šta mu leži na srcu.



tagovi

Kristijano RonaldoMančester JunajtedLetnji prelazni rok 2022

Obaveštavaj me

Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara