Komentari na vest

S Bejlijem totalno omašila, sad dala duplo više: Aston Vila ponovo napunila kasu Levera

B

Beks - NUFC

pre 10 meseci

Ovaj Diabi će biti najveći pogodak sezone! To je tako kvalitetan igrač, da me duša boli što je Njuka odustala od njega! Brutalan igrač, koji može igrati u bilo kom klubu. Vila se ozbiljno pojačala, po meni ima šanse da bude u top 6 ekipa. Ove sezone će biti pakao od prvenstva. Totenhem se neće vratiti u prvih šest, Čelsi će tumarati ove sezone, ali se vraća u šest, Njuka i Mančester u istoj ravni, Arsenal ne može ponoviti sezonu, ali će biti u prvih pet, Siti i Liverpul ispred svih. To su neke moje prognoze, videćemo kako ću biti uspešan.
i

ime gost-a

pre 10 meseci

ali Liverpul staviti u isti kalup sa Sitijem…smejurija…inace nisam fan ni jednih ni drugih
s

samo što

pre 10 meseci

Je dijabi jedno 4x bolji igrač od tog bejlija
s

sg018

pre 10 meseci

Arsenal, Vila, Njuka se ozbiljno pojacali. Morace Liv’pool, Utd i Chelsea da dobro oznoje dresove za prva 4 mesta u sledecoj sezoni. Kokoske nece biti ni u 10 ako ode Kejn. City je klasa za sebe.. Luton je vec jednom nogom u Championshpu. Tanka pojacanja. Forrest se prosle godine na njihovom mestu dosta bolje pojacao i opet jedva izborio opstanak. Zanimaju me misljenja ostalih pratioca PL-a
A

Arsenal prvi

pre 10 meseci

Liverpul drugi, Totenhem treći, Junajted četvrti. Ispadaju K.Palas, Burnemaut i Luton. Everton je sedmi. Haha. Javljam se iz maja 2024. godine. Arsenal igra finale LŠ protiv Junajteda. Vlahovć je dao 4 gola u sezoni.
H

Hammers Srbija

pre 10 meseci

Po meni Vila od 9-12 mesta,ne mozes sa ovakvim igracima da igras PL, sve Afrikanci bez neke kreativnost napred, suve atlete, to bas ne pije vodu, Tielemans je pravi potez, ostali diskutabilni, sa sve Toresom na celu.
N

Nemanja021

pre 10 meseci

Koliko je Premier liga moćna, priča se o Njuki i enormnim parama koje imaju i ulažu, a Aston Vila koja je isto tako velika i veća, ali nemaju toliko bogate vlasnike dovodi jednako dobre igrače ako ne i bolje. Dijabi, Pau Tores i Tilemans da su došli u Mančester Siti rekao bih kako se Gvardiola dobro pojačao i kako Siti sipa pare, a kamoli jedna Vila. Da ne kažem da su prošlo leto doveli Kamaru i Dijega Karlosa. Uz Martineza, Remzija, Luiza, Votkinsa, Keša, Morena, Dinjea, Buendiju baš baš jaka ekipa. Ne znam koliko su uopšte slabiji od Totenhema, Njukasla, pa i Čelsija.
H

Hammers Srbija

pre 10 meseci

Slabiji su dosta od svih dole navedenih, ne znam koliko je i jedan od kasnije navedenih igraca stvarno bio pojaca je, osim Daglasa
H

Hammers Srbija

pre 10 meseci

I Martineza naravno
G

Gost 007

pre 10 meseci

Koje su ovo cifre… Premijer liga se trudi da unisti fudbal sa ovim preplacenim prosecnim igracima.