Komentari na vest

Sa Pinto srpskim novinarima: Pisali ste o porazu od Vojvodine dok sam vodio Zvezdu, a igrala su deca od 17 i 18 godina

n

nadrealnooo

pre 9 meseci

Mnogi zaboravljaju da je preuzeo Zvezdu koja je zaostajala 9 bodova za ultra dobrim Partizanom!!!Mnogi zaboravljaju da je 2 kola pred kraj doveo Zvezdu u situaciju da pobedom u derbiju uzme titulu,protiv opet ponavljam 3x boljim timom Partizana u tom momentu!!!Izgubio je derbi,nije uzeo titulu,da je pobedio sad bi bio slavljen kao Murinjo!!!Ali to smo mi,svi su zaboravili da je Zvezdu preuzeo na 9 bodova zaostatka za tada opet ponavljam 3x boljim Partizanom!!!!Ne kazem ja da je on neki vrhunski trener,ali odgovorno tvrdim da trenutno u Srpskoj ligi ne postoji bolji trener od Sa Pinta!!!Ako se izuzme Bahar,za ostale je licno Pep Gvardiola!!!
O

Objektivac

pre 9 meseci

Oces da kazes da je Partizan kiksao tada kao sav normalan svet i doveo se u situaciju da derbi odlucuje o titulu gde vas je naravno dobio?Zvezda je tada uz pomoc zatvorenih utakmica prisla Partizanu!!!
l

lololo

pre 9 meseci

@Objektivac pretprošle sezona je Partizan osvojio više bodova od Zvezde u ovim utakmicama gde je bio favorit, a izgubio titulu u derbiju. Zapravo, Partizan nije dobio derbi godinama. Eto to je istina. Vama je lakše da kukate kako je sve protiv vas.
T

Toto-ko-tunjo

pre 9 meseci

Bravo, majstore. 💪👍
T

Toto-ko-tunjo

pre 9 meseci

Neće te ni pitati, druže. Neke teme je ovde zabranjeno otvarati. Može samo ono što muči Če Ostojine revolucionare, skupljače letine sa vojvođanskih njiva i žrtve aparhejda.
r

razvijotka

pre 9 meseci

Uh kako si razvijen brate, moze program treninga za slucaj da pozelim nekad da izgledam kao curica?
g

gost1234

pre 9 meseci

pa sta su trebali da napisu? da si pobedio?
m

molim lepo

pre 9 meseci

Rekao covek da ce da ide na pobedu, i napadao. Batak rekao da su mladji, brzi, da ce pobediti....nista.
S

Sale555

pre 9 meseci

Tacno. Secam se te utakmice. Prvenstvo bilo reseno pa smo odigrali sa omladincima.
B

BCS Šabac

pre 9 meseci

Kakva liga takvi i klubovi,neće bolje proći ni TSC i Čukarički.
I

Ivan FCRS

pre 9 meseci

Penal kao vrata je bio za Vojvodinu. U ovakvim utakmicama kada je protivnik kvalitetniji, cist nedosudjen penal je preveliki hendikep.
D

DonKyo

pre 9 meseci

Bas si uspeo u karijeri, vodio si, kakvu god, ali Zvezdu, bivseg prvaka Evrope, a sad vodis klub koji slavi pobedu nad raspalom Vojvodinom
i

i klub

pre 9 meseci

Koji u 21. Veku ima cetvrtfinale ls a to je za zvezdu misaona imenica,zvezda zivi od te 91. Godine