©Reuters
©Reuters

Salcburg nastavlja rasprodaju: Okafor sledeći na traci, zainteresovani Milan, Inter i Totenhem

Vreme čitanja: 1min | pon. 20.03.23. | 19:54

Austrijski klub posle prodaje Šeška i Zajvalda na putu da zaradi i od Okafora

Transferi Bendžamina Šeška i Nikolasa Zajvalda u Lajpcig su već dogovoreni, te će Salcburg inkasirai iz bratskog kluba oko 44.000. evra, a priliv novca na osnovu transfera tokom narednog leta u austrijskom klubu gotovo izvesno će doneti i napadač Noa Okafor.

Naime, prema najavama nemačkog Skaj Sporta, centarfor šampiona Austrije izrazio je želju da napravi novi korak u karijeri ,te je praktično siguran rastanak kluba i Švajcarca. Isti izvor istakao je da razgovori o produžetku ugovora koji je na snazi do leta 2024. godine nisu inicirani, kao i da je Salcburg raspoložen da pusti napadača uz obeštećenje između 20 i 25 miliona evra.

Izabrane vesti

Za strelca deset golova ove sezone interesovanje su već pokazali Milan, Inter i Totenhem pa je gotovo sigurno da će austrijski klub sa tri transfera stiići do priliva od minimum 64.000.000 evra.

Okafor je u Salcburg stigao iz matičnog Bazela čiju je školu prošao i u čijem je dresu upisao seniorski debi, a prilikom prelaska u Austriju ofanzivac je švajcarskom klubu doneo nešto više od 11. 000.000 evra. Od dolaska u Salcburg napadač je odigrao 108 zvaničnih utakmica i upisao 34 gola uz 23 asistencije.


tagovi

MilanAustrijaRed Bul SalcburgSalcburgNoa OkaforInterTotenhem

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara