Bron, Vilena i Kandreva (©Salernitana twitter)
Bron, Vilena i Kandreva (©Salernitana twitter)

Salernitana niže pojačanja, završila treće u dva dana: Stigao Kandreva na pozajmicu

Vreme čitanja: 2min | pet. 12.08.22. | 20:04

Opstanak u seriji A "aktivira" otkup

Rafalna paljba Salernitane! Trenutno nema aktivnijeg tima na tržištu iz Serije A. Klub iz Salerna odlučan je u nameri da opstane u ligi.

Završila je Salernitana tri pojačanja u dva dana. Štancuje potpise, ojačava sve linije tima. Juče se povalila da je angažovala iskusnog holandskog vezistu Tonija Vilenu, a danas je ozvaničila Dilana Brona i Antonija Kandrevu. Holanđanin je iz Espanjola, kao i Italijan iz Sampdorije, stigao na pozajmicu, dok je Salernitana otkupila Dilana Brona.

Izabrane vesti

Za tri igrača izdvojila je Salernitana 1.000.000 evra, toliko je morala da uplati na račun Mecu, kako joj francuski klub prepustio prava na štopera iz Tunisa. Sa dolaskom Brona, klub iz Salerna je došao do cifre od nepuna 33.000.000 evra potrošenih u ovom prelaznom roku. Najviše je izdvojio za Mata Lovat, koga je Atalanti platio 7.000.000, dok je na dolaske Federika Bonacolija iz Sampdorije, odnosno Lilovog levog beka Domagoja Bradarića otišlo po 5.000.000 evra

Antonio Kandreva je zajedno sa Tonijem Vilenom zasigurno najzvučnije pojačanje, a Italijan će uz Franka Riberija biti „glas razuma“ u svlačionici. Ali, i produžena ruka trenera, te neko od koga se očekuje da šparta po desnom boku i namesti brdo golova. Doveden je Kandreva kako bi pomogao klubu da opstane u Seriji A, pregovori između Salernitane i Sampdorije su ekspresno završeni, a dogovorena je pozajmica sa pravom otkupa. Postaće otkup Kandreve obavezan ukoliko Salernitana na kraju ove sezone sačuva status prvoligaša.

Propisno se isprsila Salernitana tokom leta i stavila do znanja da ne želi, kao minule sezone, da bude ugrožena do poslednjeg trenutka. A, dobar deo ulaznih transfera pokrio je odlazak  Edersona u Atalantu. Od tog transfera u kasu Salernitane slio se 21.000.000 evra.




tagovi

SalernitanaAntonio KandrevaLetnji prelazni rok 2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara