Komentari na vest

Sami sebi najveći neprijatelji: Leskovčani vređali igrača Čukaričkog na rasnoj osnovi

C

Cscsc

pre 6 meseci

Mi smo mala maca za Evropu koja je kolevka rasizma. Pošto navijam za Valensiju i to pratim je 20 godina, pogledajte šta su njeni navijači radili na jednoj od poslednjih utakmica sa Realnom. U Španiji i Italiji je to kao dobar dan. Ali hit jr ona žena iz Belgije kada je Najngolana pre nekoliko godina prijavila kao teroristu 😂
t

televizor

pre 6 meseci

Samo se ti tesi.
G

Gost emisije

pre 6 meseci

Te gnjide osuditi i zabraniti ulazak na sve sportske događaje, ali ko to da uradi!? Onaj, vredja i ponizava sve, naročito protivnike i to ovi vide i to isto rade, nebitno koga i kako samo da svoje frustracije iskažu!!!
A

AcaM

pre 6 meseci

Zbog svog posla obilazim stadione širom Srbije poslednjih 20godina. Mogu reći da je najnekulturnija publika u Leskovcu i Jagodini. A kada su igrali medjusobno u srpskoj ligi to su bile utakmice na kojima sam želeo da napustim stadion na pola utakmice. Ovo mi je posebno teško pošto sam delimično rodom iz Leskovca.

Filip Gorčić

pre 6 meseci

Delimicno? Trup ti se rodio u Leskovcu a ekstremiteti drugde?
t

televizor

pre 6 meseci

Sramota, gde su gradili stadion, u gradu koji nikada nije igrao DRUGU ligu SFRJ.
D

Dubočica

pre 6 meseci

Je igrala drugu ligu SFRJ!
t

televizor

pre 6 meseci

@Dubočica Ako je igrala kako je nema na vecnoj listi drugoligaskih klubova SFRJ, eno Radnickog iz Pirota i Bora, ali Dubocice nema. Dajte sezonu koju je igrala? Da vam odgovorim, necete naci.
D

Dubočica

pre 6 meseci

Je u više navrata bila član Druge lige istok. Mislim da je ispala 1983. Imate precizno na Vikipediji
t

televizor

pre 6 meseci

Jeste bila je kratko, ali je nema u prvih 40 klubova na vecnoj listi.
D

Dubočica

pre 6 meseci

Mislim da su ukupno proveli više od 10 godina u Drugoj ligi istok. U takvoj konkurenciji to nije malo.
m

mnogo je gore

pre 6 meseci

kada zbog toga sto nekoliko primitivaca pokaze svoje licno nevaspitanje, krenu lamentiranja tipa Srbi su ovo Srbi su ono mi smo kolektivno stoka itd.. Izvini autore ali ja sam Srbin i nemam nikakve veze sa tim primitivcima
N

Nenad1246

pre 6 meseci

Gde bi nam bio kraj da je samo nekoliko.
G

Grga Cvarak

pre 6 meseci

Druze, ne razumijes. Nije ovo manjina. Tebi svaka cast ako ne vrijedjas i ne diskriminiras nikoga bazirano na boji njihove koze ili njihovom vjerskom uvjerenju, seksualnom opredjeljenju, itd, ali ti tu stopostotno nisi u vecini. Pogledaj samo na komentarima koliko se i kako se komentarisu ljudi drugacije boje koze? Sta se skandira, samo primjera radi, Duljaju i njegovoj porodici samo zbog njihovog prezimena? Pa, mi cak i Srbe koji se nisu rodili u Srbiji automatski diskriminiramo i prozivamo ih kako nisu Srbi, a kamoli sta drugo. Ako mislis da Srbija nema problem sa ovim, onda si, objektivno, dio problema. Dzaba se vrijedjas zbog toga.
g

gostic 86

pre 6 meseci

Ovo je za "verovali ili ne?". Dobijes novi stadion, ulaznica smesna cena, dodje ti evropsko takmicenje na noge, bukvalno kao poklon i ti dodjes da vredjas nekoga zato sto je druge boje koze i pri tom igra za klub iz tvoje zemlje. Voleo bih da vidim kako izgleda taj lik, fizionomiju njegovog cela i vilicne kosti. Kladim se da lici na neandertalca!

1992

pre 6 meseci

Neandertalci se nisu vrijeđali na osnovu boje kože, rase i vjere, to je stiglo kad je čovjek postao moderan...
N

Nadimač

pre 6 meseci

Dvadeset i kusur botovskih autošovinističkih i srbomrzačkih komentara,jedva ste dočekali da popljujete po srpskom narodu.
H

Hames

pre 6 meseci

Znači ne smemo da kritikujemo neke budale inače će nas tvoja ekipa proglasiti srbomrscima? Na stranu što tebi očigledno ne smeta rasistički ispad u međunarodnom takmičenju
p

patriota br.1

pre 6 meseci

Pa ti ih hvali,imaš razlog!
G

Grga Cvarak

pre 6 meseci

Da, ocigledno da je ovde problem to sto se neko usudio iskritikovati nas "nebeski narod". Nikako nije problem to sto imamo medju sobom stoku koja nas sramoti na svakom koraku sa svojim neandertalskim ponasanjem. Nemoj slucajno da ne stanes u njihovu odbranu. Bravo, Srbendo!
h

honduras

pre 6 meseci

izbaceni sa stadiona...? i to im je kazna za krivicno delo "izazivanje i podsticanje neravnopravnosti, mržnje i netrpeljivosti po osnovu nacionalne, rasne ili verske pripadnosti, jezika, političkog opredeljenja, pola, rodnog identiteta, seksualne orijentacije i invaliditeta i starosnog doba"?
h

halo

pre 6 meseci

I sad će kao svi da se gnušaju, a na vestima o Zvezdi i Partizanu ne može da se živi "zašto neki tamo crnac igra preko naše zlatne dece", "kk kamerun", "fk uganda" i ostali biseri Srba koji onda pričaju kako uopšte nisu rasisti.
G

Gostgost

pre 6 meseci

Sto je najgore, mi kao narod apsolutno nemamo razloga da se ponasamo rasisticki. Cak i ovo mislim da nije inicirano rasizmom kao takvim, nego je neki bolid hteo da ispadne faca u drustvu tako sto ce da provocira igraca na rasnoj osnovi. Klasican seljacizam i dziberizam, ali zbog izbora "metode" ispalo je da je klasicni rasizam. I uvek zbog nekog bolida kome je IQ manji od broja cipela ispadamo losi, samo i jedino zato sto ne zelimo da se kao drzava razracunamo sa takvima. Klepi mu pola miliona kaznu, pa da vidimo koji je taj junosa koji ce da glumi rasistu i da svoju dzibersku stranu izrazi na taj nacin.
b

bakala

pre 6 meseci

svaka ti je ko u Njegoša
G

Grga Cvarak

pre 6 meseci

@GostGost Dublje je to od seljakluka o kome ti pricas, druze. Imali smo mi prije crnaca i Rome koji se jednako i dan danas diskriminisu u Srbiji. Znam da je nekako lakse furati tu pricu kako su cisto u pitanju izdvojeni slucajevi sacice nepismenih ljudi, ali nazalost, nije to bas tako. Mi imamo dubok, dubok problem sa prihvatanjem bilo cega sto nije stopostotno srpsko. Podsjeca me, iskreno, malo na jednu istorijsku figuru koja je pocela drugi svjetski rat, pa se onda na kraju ubila. Znam da nije lijepo poredjenje. Znam da niko od nas ne zeli takvu asocijaciju. Ali pokazimo onda da smo ljudi. Pokazimo da smo boji od toga. Umjesto sto stalno optuzujemo druge kako nas, kao sto je clanak napisao, mrze i pretvaramo se kako imamo manji problem od onog koji stvarno imamo.
z

zar je bitno

pre 6 meseci

nisu leskovcani vec navijac Fiorentine...

Владан

pre 6 meseci

не требају нам странци и то слабог фудбалског нивоа...дајмо шансу нашој деци...
p

pefo7

pre 6 meseci

kojoj?inflenserima..zvezdama granda..yku tunrtima..rijati igracima..zsr ne vidis da ovde samo politika..kriminal..pevaci i internet..ko bi jos da trenira..potrci
s

soća 86

pre 6 meseci

ovde to nije poenta
U

Ukratko o tome

pre 6 meseci

Naša deca nisu problem - dece nema.
?

??

pre 6 meseci

Za nasu decu
G

Grga Cvarak

pre 6 meseci

Kaze covjek koji koristi umjesto slike zastavu koja je bukvalno simbol rasizma u svijetu. Da nije zalosno, bilo bi smijesno.
Б

Блок

pre 6 meseci

Не треба их избацити ...већ ухапсити!
i

iq

pre 6 meseci

I da plate kaznu koju ce Uefa da odredi......
Ћ

Ћелави препотенко

pre 6 meseci

Док је српски војник током Великог рата делио кору хлеба са тамнопутим савезничким војницима чији су надређени и саборци на то гледали са гнушањем, дочекали смо да њихови праунуци или чукунунуци добацују са трибина некоме због боје коже. Неспорно је да је ово чин појединца и да је стадион аплаудирао играчу, али је неопходно да држава Србија адекватно санкционише изгредника јер је недопустиво да се у нашој земљи такве ствари догађају па макар биле изоловани инцидент. За Европу ћемо увек бити бастион слободе и толеранције. Последњи Мохиканци.
a

arroyo

pre 6 meseci

za Evropu smo mi primitivci koga god da pitas a ti samo i dalje veruj u bajke o nekom nebeskom narodu
У

Уфдјјс

pre 6 meseci

Знам га из Крушевца, много добар дечко, сви су га много волели, једном приликом се чак нашо у ситуацији да буде нападнут од стране неких будала, ми смо народ стока
p

pressL

pre 6 meseci

Ružna scena gde još jednom pokazujemo da ni u tom smislu ne pripadamo Evropi.Evropski smo geto a kada si takav onda ti svi smetaju i misliš da su svi protiv tebe.Najbolje bi bilo srušiti stadion ili ga prepraviti u neki hipodrom pa nek konji prate konje!
P

Pinđur

pre 6 meseci

Ne pripadamo Evropi u kojoj je Kralj Leopold imao kaveze za pripadnike afričkih naroda. Prva zemlja koja je u ustavu imala da je svaki čovek koji kroči na teritoriju Srbije automatski slobodan, tj da nije rob. A ako hoćeš malo bliže pogledaj rasizam u Italiji, nerede sa verskim i rasnim manjinama u Belgiji i Francuskoj, ali i tuče i užasno ponašanje navijača AZ Alkmara, Kelna, Ajaksa, itd itd. Ovo što se desilo u Leskovcu je naša sramota, ali je to kod nas izolovan slučaj dok je u toj "zapadnoj Evropi kojoj ne pripadamo" svakodnevnica. Nadam se da će dozvoliti komentar.
В

Вукосав

pre 6 meseci

Пронаћи из и драстично казнити и осудити их за пример осталима. Битанге једне Срби су дали милион жртава у ратовима против истих таквих. Нама није у менталитету то, и то никада није било дело српском народу. Морони једни да читава Европа сада упире прстом у Србију и окаљава Србе због пар дебила. На српским трибинама се скоро никада није дешавало такво нешто. Бруке.
@

@Pinđur

pre 6 meseci

Čoveče selektivno navodiš neke stvari iz XIX veka, to nema nikakve veze sa ovim danas što se događa, a to je da se ponašamo kao kakvo pleme iz XIX veka, dok je normalan deo sveta otišao napred. Sramota što relativizuješ onakvo divljaštvo.
@

@Pinđur

pre 6 meseci

Nisam napisao zapadna Evropa nego EVROPA!Pa nije samo zapad Evropa ili su te tako učili dok si pripremao pinđur!Ne moraš da kontriraš ako nemaš neke argumente a kralj Leopold to sigurno nije. Pozdrav
I

Istorija

pre 6 meseci

@Pindjur Hahahaha ti druze nemas pojma istoriju. Prva drzava koja je zabranila ROBOVE je Japan 1588 godine Tojotomi Hidejoši. U Evropi prva drzava koja je ukinula robove je Verovao ili Ne Velika Britanija 1807 (U Velikoj Britaniji),a 1834 u Celom svom Carstvu,a SAD 1791 na Severu SAD,a na Jugu tek 1865 posle gradjanskog rata.Kanada 1810 godine,a Srbija 1835 godine. Pljujes taj zapad,a taj Zapad pre Srbije ukinuo robove. Sad ces me napadnes imali su kolonije.Jesu imali kolonije ali kolonije i robovi nije isto. Verovatno si ponosan na ove primitivce sto nekog vredjaju na osnovu boje. Bolje batali komentarisanje na mozzartu i knjigu u ruke.Pasces godinu iz Istorije kako ja vidim. Pustite komentar nikog ne vredjam.
R

Ruskana

pre 6 meseci

Ma izbaciti sve, i zabraniti da igraju evropu 2000 godina. Neugledni su i stasom i glasom. Dva najveca kluba inekako, ostali nipošto! Lezite po terenima kada imate 0 protiv večitih, to je vaš smisao fudbala. Evropa je druga prica.
m

milojica10

pre 6 meseci

Puni smo mržnje prema svima, neverovatno
t

televizor

pre 6 meseci

Istina, sa visine gledamo sve okolne narode, a Rumuni nas pretekli bukvalno po svemu. Bukurest nekoliko linija metroa, bio sam u Temisvaru, sredjen grad, a iznad svega ljudi normalni i ekstremno ljubazni.
i

igor2310

pre 6 meseci

Nije istina samo ne volimo da nam dolaze na slavu
S

Saaat

pre 6 meseci

Ibra Srbine Kruševac je uz tebe legondo
l

lealeale

pre 6 meseci

Reprezentacija igra tu, prebaciti utakmice na neki drugi stadion jer ovi očigledno nisu realni. Ceo svet da nam se smeje zbog bu ala kojekakvih strašno
N

News

pre 6 meseci

Ne vredjaju ga na rasnoj osnovi nego sto decko nema kvalitet a ni grama mozga.
s

soća 86

pre 6 meseci

A ti si vidim genije .
Z

Zabrinut

pre 6 meseci

A ti si suvi genije?
t

televizor

pre 6 meseci

A bas Leskovcani poznaju igracke kvalitete fudbalera Cukarickog.
s

slave123

pre 6 meseci

Sramotan potez, ali pojedinca. Mogli ste napisati da je ceo stadion aplaudirao zatim Ndiajeju vise puta, i da je aplaudirano prilikom udaljavanja izgrednika. Nema potrebe šovinisticki i sa visine posmatrati jug Srbije.
d

dzuno

pre 6 meseci

slazem se, niti jug niti bilo koji drugi deo srbije [ili sveta, uostalom] to su po pravilu pojedinci ili manje grupe koje to rade. ali ne menja cinjenicu da je uzasno sto se to desava, ja ne kapiram zasto su ljudi toliko prosto... zli, da nekog na taj nacin vredjaju, bukvalno nikakvu korist ne mogu da imaju od toga, samo su pokvareni.
t

televizor

pre 6 meseci

Malo je izbacivanje sa stadiona, moraju se krivicno goniti.
d

dzuno

pre 6 meseci

pa eto, svaka cast tim idiotima, sta drugo. gomila primitivnih budala koji su nezadovoljni svojim zivotima pa dolaze da vredjaju ljude. fuj.
U

Uhoda

pre 6 meseci

Neka malo ako ako
s

spodoba1

pre 6 meseci

Treba nas sve kazniti, kolektivno...a ove sto vredjaju na 2g zatvora i na neku kliniku, ili ustanovu