Komentari na vest

Samjuel Eto u centru skandala o nameštanju mečeva: Smiri se, suspendovaćemo sudiju...

g

gost4

pre 10 meseci

to je normalno i kod nas, Terza je nesto "uhvacen" a ni Dzaja nije prosao bez putera na glavi pa i sa Piksijem smo prosli ko bosi po trnju. Bilo je tu ozbiljnih bitangi, Kokeza, Nedimovic i Karadza. Mozda je Kamerun ipak mala beba za nas, i u ovoj radoti smo lideri
V

Voždovac

pre 10 meseci

Poznati fudbaleri su osuđivani za šverc koke i silovanja, tako da me ne čudi ni kad se tale i nameštaju. Makar bio to i veliki Eto.
g

gost89

pre 10 meseci

A kod nas barok i renesansa ;-)
S

Sima kovač

pre 10 meseci

Ja verujem u ovo sve funkcija fotelja zašto da ne i da uzme malo para pogotovo što je ostao švorc na kraju karijere
S

Subjektivni komentator

pre 10 meseci

Teško mi he povjerovati u ovo iz više razloga. Čovjek je legendaran napadač, obezbjefio je i sebe i 25 koljena familije samo dok je za Anzi ruski igra Mislim da su ovdje druge igre u pitanju, vjerovatno mu neki mafijaši pokušavaju urušiti reputaciju i podvaliti mu preko medija. Što se tiče izbora trenera reprezentacije, da ga nije on "stavio" za trenera, netko drugi bi umjesto njega. Barem takvih primjera imamo na balkanu koliko hoćete. A evo i Vahid je dobio pedalu u Tunisu pred početak SP, dao bi se kladiti da je Tunis ispao u skupini, bilo bi svakakvih priča. Kamerun odigrao vrlo dobro SP, uz Ganu omiljeni afrikaneri. Sportski pozdrav!
P

Pibe92

pre 10 meseci

Vahid je dobio pedalu od Maroka. Mala ispravka, pozdrav.
P

Proficap

pre 10 meseci

Zaboravljate jedan bitan podatak, Eto je na kraju karijere izgubio sve. On je jedna od najvecih zrtava finansijske prevare u ovom veku. Kuca koja mu je vodila finasije mu je na prevaru uzela sve, do poslednje pare. I to legalno, jer je covek potpisivao sve sto su mu gurali, a nije citao sta potpisuje, imao je covek poverenja.
M

Malo sam zbunjen

pre 10 meseci

Za Eto nema takvih podataka. U Španiji postoji samo utaja poreza. Eto je pomagao igračima koji su bili siromašni. @Proficap Da, ne mislite na Emanuela Ebuea iz Obale Slonovače?