Komentari na vest

Samo su Vest Hem i Lion bolji od Zvezde: Sad je san još deset koeficijentnih bodova i 2.600.000 evra

H

Hulio

pre preko 2 godine

Mislim da se najviše raduju Maša i Konstantin....
D

Dusan Spa

pre preko 2 godine

Kako mislite rezultat nedostižan budućim generacijama?
e

ecka siti

pre preko 2 godine

Ja bih voleo da osvojimo ligu konferencija

Aleksandar Trajkovic

pre preko 2 godine

Sto se tice novca usput ako nam je budzet 25 miliona a izgleda da jeste.Onda nam vam fali neko polufinale ili da prodajemo jos igraca na zimu nema treceg.Ali uspeh je sve ostvareno.
L

Lazaros

pre preko 2 godine

Oni su samo od sponzora ove godine dobili skoro 8.000.000€ . 6.000.000€ Gaprom 1.000.000€ Telekom 600.000€ Macroon ????????€ Mozzart Od Evrope su vec dobili preko 10.000.000 I bice jo's Od karata za Evropske meceve ??? Od TV prava Arene 800.000€ Od TV prava Evropskih meceva ? Od Prodaje jednog od brace Ilica u Veronu su imali 20% od sledece prodaje +3% od UEFA solidarnosti . On je prodat za 7.500.000€ Veroni Dobili su oko 1.800.000€ .Prodali su Veljka Nikolica investicionom fondu za cifru ???? Jirka 700.000€ .Gavric 1.200.000€ .Babic pozajmica 300.000€ . Skupi se oko 30.000.000€ godisnje ! Nas vadi Evropa jer pola budzeta od nje prihodujemo . Juce je lagano mogao da igra Lazetic I da na klupi bude mali Radulovic !!! Moramo da dovedemo Ristica jer moze. da igra beka I veznog,Krilo je ozbiljno da igra Po desnoj strani ,spica smo doveli Onifjoro,neki vezni igrac .
Ć

Ćopa

pre preko 2 godine

Bojim se ta taj Onifojo ili već kako ne bude promašaj jeste da je trenutno zver kad pogledaš statistiku ali koliko ja pratim fudbal veliki broj napadača se ne uklopi i propadne evo ti samo primer Luke Jovića zato bolje je ćutati nego mu prije dolaska pripisati 20 golova za polu sezonu.
L

Lazaros@odgovor Copi

pre preko 2 godine

Slazem se u potpunosti da nista nije sigurno ,Ali jedno sigurno jeste .A to je da sigurno nije gori od Dionija .Jer ja iskreno ne znam ,gde takve fudbalere nalaze .Pogledajte Salzburg ,doveli su iz Zambije Daku I Koity.Daka otisao u Lester za 30.000.000€ ,a ovaj drugi ce isto lep stransfer da napravi .A za Oboje nisu Dali ni 500.000€ . A sto je najveci stos ,oni imaju toliko igraca iz juzne Afrike na kojima ce da uzmu ozbiljne pare. Sto nasi ne naprave skauting sluzbu ,malo da vrsljaju pola godine minimim ,pa cak I par godina .Ali ozbiljni ljudi da budu na celu skauting sluzbe .Evo ,Njukasl hoce da uzme Overmarsa iz Ajaksa ,jer covek vec ima razradjen ceo sistem I sigurno ima svoje ljude svuda Po svetu . Nisu ni ti Arapi bas budale da bacaju Tako pare. Fudbal je postao ozbiljan biznis.

Aleksandar Trajkovic

pre preko 2 godine

Zvezda vec ima sigurno 3 mesto u grupi prolece u evropi.Sad je jedini cilj da ne budemo drugi.Sad da nam treba x protiv brage nemora da znaci.Ali nije neostvarljivo.Braga treba da dobije dance u gostima.Sto se tice koficijenta nama treba samo da prestignemo Olimpijakos sto je tu pogotovo sto sigurno prolazimo dalje.
d

djile

pre preko 2 godine

Tim parama se najvise raduje onaj Zvekan. Jer da je posteno Zvezda ne bi bila u dugovima
7

777

pre preko 2 godine

Kuci da pobedimo Dance, Bugare i onda nam treba bod u Bragi jeste tesko ali ne i nemoguce. Takodje Braga ide Dancima ako se desi da ih Danci dobiju a mi dobijemo dve kuci mi bi imali 4 boda vise od Brage i obezbedili bi prvo mesto i pre poslednjeg kola...
M

MilovanovićBGD

pre preko 2 godine

Posle ove vesti vidjena je jedna grupa nervoznih i jako isfrustriranih navijača partizana na Brankovom mostu. Neko je pozvao policiju i vatrogasce a i tu su i iz bolnice Laze Lazarević
7

777

pre preko 2 godine

Kuci da pobedimo Dance, Bugare i onda nam treba bod u Bragi jeste tesko ali ne i nemoguce. Takodje Braga ide Dancima ako se desi da ih Danci dobiju a mi dobijemo dve kuci mi bi imali 4 boda vise od Brage i obezbedili bi prvo mesto i pre poslednjeg kola...
Z

ZvezdasSrb

pre preko 2 godine

Zvezda kao prioritet mora da se fokusira na borbu protiv Covida da zbog nemarnosti igraci pauziraju mesec dana u sred sezone. To ozbiljni klubovi ne smeju da dozvoljavaju tako nesto a i da reši problem napadaca . To su dva najvažnija zadatka, jer sad zbog Covida ne može da nam igra jedini napadač kojeg imamo a imamo važne utakmice u prvenstvu, molim boga da se stručni štab i uprava opameti dok ne bude kasno
7

777

pre preko 2 godine

Kako da kontrolises Covid? Sto se tice napadaca taj broblem je resen Ohi je potpisao i dolazi u Januaru... A za koronu nema resenja primera radi moze Katai da se cuva ali moze da ga zarazi drug, zena, tetka, deda, stric i td... Sta treba da ih stavimo u samice i da ne vidjaju nikoga godinama?
N

Navijac iz drugih vremena

pre preko 2 godine

777 Da li si razmišljao o tome da u svetu, pa i kod nas postoji vakcina? Eto kako. Na taj način ćeš smanjiti mogućnost da se zaraze, a ako im se to i desi imaće blaže simptome i brži povratak u trenažni proces.
7

777

pre preko 2 godine

@navijac iz drugih vremena. Ja da li sam cuo za vakcine? Ja sam bio na kiseoniku u Martu ove godine, posle sam se i vakcinisao. Totalna je laz da ako se vakcinises da je to garant blagog Kovida, ja zelim da verujem da vakcina u velikoj meri sprecavs smrtne ishode ali te price ako si vakcinised i dobijes dobijes koronu i posle 15 dana mozes da pikas fudbal 100% to nije istina i to znam iz najblizeg okruzenja znam vakconisane koji su bogu hvala zivi ali su i lezali neki po bolnicama... Ja sam 100% za vakcine ali je druze laz da te ona stiti u tojs meri da svako od nas moze posle 15 dana da trenira...
N

Navijac iz drugih vremena

pre preko 2 godine

@777 Zamolio bih te da ne manipulišeš. Niko nije pominjao nikakvih 15 dana, mada su se pojedini igrači Zvezde (i ne samo Zvezde i ne samo u fudbalu) vratili u takmičarski pogon i igrali (dakle ne samo trening) upravo posle dve nedelje, čim su dobili negativan test. Takođe, uzeo si najbolje slučajeve iz kategorije nevakcinisanih i najgore iz kategorije vakcinisanih i porediš ih, što je najgore izvlačiš i zaključke. Niko ne kaže da vakcinisani ne mogu da imaju teže simptome, čak i da preminu, ali u odnosu na nevakcinisane to su izuzetno mali procenti. Ostalo su bajke. Ako mi ne veruješ otiđi da čuješ mišljenja lekara iz crvene zone Covid bolnica.
k

kuki

pre preko 2 godine

FK Partizan na aparatima... ipak su on bolji hahah..

branamicic726@gmail.com

pre preko 2 godine

Znamo i jako je dobar
n

nebo

pre preko 2 godine

Celih 2,6 mio, pa sta cemo sa tolikim parama jbt.
3

3x3

pre preko 2 godine

Ako sve legne na Zvezdin račun.
V

Vile sampion izraziti favorit

pre preko 2 godine

Da znamo da ce taj novac ici za plate igracima mislim na ove bez duplih ugovora, za vracanje dugova a ne pravljenje novih i da znamo da taj novac nece pokrasti naturalizovani gospodin sa tompusom iz Lovćenca pa i da nam bude drago, ovako... Evo jedno pitanje za novinare. Zasto ne okrenete Zvezdana Terzica i zamolite ga zarad "laznih" optužbi da je lopov, da pravi duple ugovore sa igracima, da se ugradio u rekonstrukciju Marakane, da naduvava cene, da je sina uglavio u Zvezdu itd. Izadje javno na televiziju i u direktnom prenosu javno na poligrafu odgovori na pitanja vezana za kradju i lopovluk u Crvenoj Zvezdi. Ako prodje pokloniti mu Zvezdu neka radi sa njom sta mu je volja a ako ga upecamo sa prstima u medu pravac Zabela 15 godina minimum.
n

nebo

pre preko 2 godine

Mnogo trazis, druskane!!
G

Gostmiki1234

pre preko 2 godine

Majstore boli li puno tebe nas uspeh a vas kanal... ti veze sa zvezdom nemas...
G

Gostttt

pre preko 2 godine

realno i treba da uzme deo kolaca ali bez preterivanja, i da sedne da poprica sa mrkelom, da se vidim sa covekom jel moze da pogodi bar jednog igraca na 5 dovedenih, a ne ovako 100 igraca a jedan valja... samo sad ima dosta igraca (stranih) koji su direktno mrkelin promasaj rasairo dobio je lepu platu lepe bonuse a nema ga u protokolima, dioni katastrofa, falka nesto koci daleko je od onoga sta on moze da pruzi,bakajoko, dakle eto 4 stranca sa minimum 500 k po godini, dakle na te promasaje ode 2 miliona... bolje onda dovesti jednog za milion ali da valja, a drugi milion vrati delic duga
R

Respirator

pre preko 2 godine

Dobro popunjena Marakana >> Bergamo februar 2020.

PsyhoDelija

pre preko 2 godine

To ti je komentar da zvezdine bodove u grupi i klupski koeficijent?? Hahaha..izgoreste sine
R

Respi

pre preko 2 godine

Nije ovo onaj gent nego neki drugi.
7

749262

pre preko 2 godine

Komentar od osobe čiji klub nije u stanju na popuni ni petinu juzne tribine. I to vazi za evro tekme. Bruka.