Samo u MOZZARTU: Kad si srećan što si pao tiket!

Vreme čitanja: 2min | uto. 19.06.18. | 14:30

Petar Radonjić može da zahvali Harijeu Kejnu i Danilu Medvedevu

Severina je videla grad bez ljudi, pobednika kako gubi, sneg u maju... ali sigurno nije čoveka koji se raduje što mu je pao tiket u kladionici.

A ako je ovih dana svraćala do MOZZARTA, mogla je i to da vidi i opeva.

Izabrane vesti

Da, postoje ljudi koji su srećni što im je pao tiket. Pod uslovom, naravno, da su ga odigrali u MOZZARTU.

Videli smo to juče, a evo i danas: Petar Radonjić gađao je 12 parova na tiketu, ciljao dobitak od 92.000 dinara na 100 uloženih, pao je jedan par, i podigao - 100.000 dinara!

Tiket Petra Radonjića

Dva čoveka za to zaslužna: Hari Kejn i Danil Medvedev. Prvi što je u poslednjim minutima dao gol Tunisu i obezbedio prolazak dvojke na Engleze, a drugi zato što je savladao Soka lakše i brže nego što je to naš kladilac očekivao. Taj duel završen je posle 21 gema, a Petar Radonjić je tipovao više od toga, pa mu je tiket pao. Srećom?! Da, da, srećom, pošto ga je upravo taj promašaj kvalifikovao da bude pobednik dana 18. juna u okviru akcije NAPLATI NAJVEĆI PROMAŠAJ. On je pogodio ukupnu kvotu 475,59 i bio je čovek s najvećom pogođenom kvotom na tiketu s jednim promašenim parom, uz ispunjen uslov na je na tiketu odigrao bar jedan meč Svetskog prvenstva u fudbalu, i da je na tiketu uplatio minimum 50 dinara.

I tako je Petar mogao da se raduje što mu je pao tiket. Kažemo vam, samo u MOZZARTU to ima!


tagovi

naplati promašajRusija2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara