Komentari na vest

Samp hoće Dejana Stankovića umesto Ranijerija

Z

Zn

pre oko 3 godine

NE MOŽE, za Dekija igraci “ginu”, nema klanova, starijih-mladjih, gardista i ostalo, kakav je covek takvu je i atmosferu u ekipi napravio- pravu, borbenu, mušku. Deki napravi nešto ozbiljnije ako je moguce, za inostranstvo ima vremena
D

Dzo Black

pre oko 3 godine

Zvezda je dobro fizicki pripremljena, za to imaju zasluge Italijani iz strucnog staba
P

Pozz

pre oko 3 godine

Javite se za 4 godine, pozdravvv
g

gost123

pre oko 3 godine

hahha pa ispasce iz lige ili ce biti smenjen u 10 kolu,sampion je ove prevare od lige sa 20 klubova gde se svi sklanjaju zvezdi i partizanu
T

Tik0

pre oko 3 godine

Zasto bi isao u Sampdoriju, da rizikuje ime. Na leto mozda dobija Dragovica, situacija sa Radonjicem se Zvezdi crta kao zicer, vec u timu imas Kataia i Ivanica koji su iznad Zvezdinog nivoa. Imas skroz pristojne bekove Rodica i Gajica, vrlo sigurnog Milunovica, golmana Borjana koji je 3 klase iznad Zvezdinog nivoa. Imaju odlicnu situaciju da sklope vrlo kompetentan tim i to bez ikakvog skautinga. Ako nisu nesposobni. Nista taj tim ne bi bio slabiji od te Sampdorije, a realno i bolji. Nema razloga da ide iz Zvezde i prihvata prvu ponudu. Da je Milojevic na primer dobio poziv od Sampdorije to je druga prica, pametno bi bilo prihvatiti. Ali zato sto je on daleko manje poznato ime i tesko je iz ling long doci u lige petice. Dejan Stankovic je skroz druga prica, on ima ime koje je izgradio kao igrac i ima taj komfor da ce ga sigurno zvati jos mnogi klubovi iz Italije u buducnosti. Ne mora da prihvata prvu ponudu.
B

Bbrdo

pre oko 3 godine

Sta znaci ispod Zvezdinom nivoa? Šta ti dečko smatraš našim nivoom? Naš nivo su Liverpul i Bajern. A to znači da su igrači i dalje ispod našeg nivoa.
G

Gignac9

pre oko 3 godine

Prvo sigurni Milunovic i pristojni bekovi Gajic i Rodic (ajde Gajic mozda) ja ne znam sta je zvezdasima generalno sigurno kod Miluna dobar u nogama sa loptom i skok igri ali pozicioniranje i ispadanje iz pozicije mu je redovno protiv bilo koga ozbiljnijeg, Rodic ko muva bez glave nekad ispada u odbrani neaktivan u napadu ko nekad. Stoji da je Deki izgradio tim koji itekako zna da igra fudbal ali samo i iskljucivo zahvaljujuci napadacima, pa sta nas je puta Borjan iscupao to je dokaz kakva nam je odbrana koju narod iz nekog ralzloga toliko hvali.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre oko 3 godine

@ fmp3 Vidiš momče, Ja sam u mom dosadašnjem veku gledao uživo 4 derbija Džajine generacije (3 pobede Zvezde i jedan poraz) , sve derbije Pižonove i generacije Piksija, Savićevića Prosinečkog itd ( tri četvrtine tih derbija pobedila je Zvezda a ostalo nerešeno i po koja pobeda Partizana). BILE SU TO UTAKMICE NAJVIŠEG EVROPSKOG NIVOA, RAVNE DERBIJIMA REAL-BARSELONA, INZER- JUVENTUS, MANČESTER - LIVERPUL, LACIO- ROMA itdddd i vidiš to je moje pamćenje i poređenje, i igrači tog doba oba kluba bili su uz rame igračima gore navedenih klubova,,,, Ti momče nažalost pripadaš generaciji koja ne zna za bolje od ovoga, i ja to razumem, ali ne moraš zbog toga da budeš ovako prizeman i ciničan. Ja ne mogu na silu da hvalim nešto što je jedva i to na momente prosek. Zato i jesam NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD. Pozdrav Tebi.
D

Degenek

pre oko 3 godine

Prevara od trenera.pa kad ode u tu italiju nece imati najveci budzet niti nastimano prvenstvo.
G

Gost779

pre oko 3 godine

Pa vas ser samrok city se bas pokazao preko
M

Ma da....

pre oko 3 godine

Krece lozana!!!
N

Nista od toga

pre oko 3 godine

Pustite Stankovica na miru, da radi svoj zapoceti posao. Neka ga bar jos 3-4 godine.
z

zoki red star

pre oko 3 godine

Cika Vucicu, kupi nam Sadik ako prodate mistera. Posto nece biti dosta para dajte i magika, brjana, degeneka, miluna, sanoga, bena i tvorzu koji je trebao da ide u lids kao direktor.. Ako ni to ne bude dovoljno, dajte im i szedion. Moramo skupiti za Sadika.
H

Hhh

pre oko 3 godine

Možda vi da ga vratite, pa možda šutnete i na gol.
B

Babril

pre oko 3 godine

Ne može, neka uzmu mihu

Darko Lazic

pre oko 3 godine

Molim vas upravo ajde bar jednog trenera koji je nesto napravio da zadrzimo malo duze. kad kazem napravio nesto mislim na igru i taktiku. ponudite mu ugovor kakav god hoce, nela putuje iz italije svaki dan za BG samo da ostane. skoro nisam za svojih 31 godinu gledao ofanzivniju i lepsu zvezdu
D

Deyan X

pre oko 3 godine

U potpunosti se slažem sa tobom. Pobednicki tim, tj trenera netreba menjati. Ali nisu sve zasluge samo na strani trenera, i prethodnici su odlično radili, uprava dovela odlicne igrače ....
p

petar1

pre oko 3 godine

Lepo za cuti jer znaci da dobro radi svoj posao ali za Dekija jos nije vreme za Italiju. Treba jos da izgradi svoje ime kao trener ovde..ponuda ce biti Pogotovo ne za neki klub koji se bori za opstanak gde bi morao da se brani svaku utakmicu i gde treneri jako malo traju..
G

Gostтт

pre oko 3 godine

много лош тренер, без икакве тактике, највећа предност му је што има високе играче и то га извуче на корнерима, иначе лош
G

Gostbabab

pre oko 3 godine

Najveca prednost mu je sto je sve namesteno i onda treba biti lud da kiksnes i to je to.Cim dodju u Evropu po 5 6 primaju PSG,Bajern,Liverpool.
G

Golubar

pre oko 3 godine

Da bre da, posle poraza od Psg veliki Bajern iz Minhena u potrazi za novim trenerom, prva zelja bavarskog kluba je Dejan Stankovic.
G

Gromada

pre oko 3 godine

Nisi razumeo,Sadik je prva želja, a Salihamidžića menja Iliev. Vazura umesto Rumenigea, ali ovo poslednje samo tiću
r

rs ultra coop doo

pre oko 3 godine

Neee pa igramo ko siti!
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre oko 3 godine

Dejan Stanković treba da ostane u Zvezdi najmanje još tri godine,, kažem najmanje 3 ako misli da postane pravi trener,,,,, Da igra sa Zvezdom bar tri puta LŠ, da se proveri sa najboljima. Jasno je da da je Italijanska liga 3 puta jača od Naše, ali je tačno i to da je Zvezda veći klub od Sampdorije, ovde će se boriti za titulu prvaka i osvajate istu, tamo će se boriti za sredinu terena, ovde će igrati LŠ ili bar LE, tamo će to gledati samo na TV- u, tamo ima više para, ali pare ga neće mimoići ako postane pravi trener, jer je još uvek mlad i ima vremena za pare (a već je dovoljno zaradio i kao igrač) ALI JE VAŽNO SA ZA NAREDNU SEZONU SELEKTIRA TIM, ON LIČNO. Stanković nije kriv što iz Zvezdine škole dobija u prvom timu apsolutno nespremne igrače u svakom pogledu za prvi tim : Nikolić bar pokazuje trud i volju ali tu nema "štofa" za Zvezdu, Gavrića treba odmah prodati za bilo kakvu ponudu,,, On čak ne pokazuje ni minimum želje da se dokaže, Taj nikad kao i Adžić neće postati igrač. Petrović je doveden, nikom pametnom nije jasno zašto, jednostavno to ni približno nije nivo za Zvezdu niti će ikad biti, imao je dovoljno vremena da se pokaže. I NA KRAJU,,, STANKOVIĆU, PRVI SLEDEĆI DERBI, NAPADNI PARTIZAN OD PRVE SEKUNDE I TO RADI CELU UTAKMICU (KAO PRVIH 10 MINUTA DRUGOG POLUVREMENA), I TAKVIM PRISTUPOM ZVEZDA POBEĐUJE DEVET OD DESET PUTA. GLEDAO SAM U SVOM ŽIVOTU 80 I VIŠE DERBIJA, I ZVEZDA MORA DA IMA OVAKAV PRISTUP UVEK MA SA KAKVIM TIMOM IGRA, ,,, I KAD TAKO IGRA ZVEZDA MOŽE SAMO PUKIM SLUČAJEM DA NE POBEDI. A ONO JUČE: POBEDA JE POBEDA, ALI ONO JUČE JE BILO LOŠE.
n

normalno

pre oko 3 godine

Nigde toliko sklanjalica a sinoc je toliko izdominirao da je posle plakao od srece sto je pobedio malog komsu hahahaha
f

fmp3

pre oko 3 godine

Mislim da si ti idealno resenje za savetnika stankele. Ima vihornu igru ali bi mu ti pomogao da to digne na visi nivo. Pravda za tebe strucnjace vrsni.
d

delije forenver

pre oko 3 godine

Neeeeeee
P

Promena trenera

pre oko 3 godine

Može, ali samo pod uslovom da se vrati doktor magistar Miloje! U suprotnom ništa od toga
s

srbenda pfc

pre oko 3 godine

Zasto se sprdate sa misterom mozzarte. Pa njegov tim je sinoc dokazao da titula nije lazna. Toliko su dominantni da su leteli po terenu kao vihori . Najvise me njihova igra podseca na psg matere mi.
R

Rasa z

pre oko 3 godine

Mene na real
B

BokiUSA

pre oko 3 godine

Pojede te muka druze... nije to dobro
d

djole ds

pre oko 3 godine

Ne lupajte, tacno se vidi da igramo kao juve!
S

Srbenda pfc

pre oko 3 godine

Boki legendo ti bar jedes hamburger za razliku od tvojih saboraca koji udaraju po sendvicima.
D

DjulaMeshter

pre oko 3 godine

Može ali neka pošalje Ranierija ovamo
T

Tako treba

pre oko 3 godine

Tako je. Eno juce je izjavio da od malih nogu je delija i da sanja poziv zvezde. Zvezdane mi.
G

GSO

pre oko 3 godine

Mislim da juve place za misterom hahahahahahaha
k

kme

pre oko 3 godine

E moj Stankovicu, kako si nabijo grobarima teske komplekse posle samo godinu dana hahahahah... samo nastavi Legendooo..
G

GSO

pre oko 3 godine

Ma igrate ko bajern. Vidi se ruka mistera. Tolko ste dominantni da sam se toliko iskompleksirao da cu da puknem. Unistili ste mi zivot vasom dominacijom hahahahaha
D

Drvo

pre oko 3 godine

Za Savudinom i Stanojkom ne place sigurno.
k

kme

pre oko 3 godine

vidi se po vasim komentarima kako vas boli hahahaha puno uspeha u evropi protiv prvaka gibraltara hahahahaha
L

LLLLuis

pre oko 3 godine

Navijačima Partizana jedino preostaje da prate sta radi Almerija i da li je Sadik dao gol!
B

Bokx

pre oko 3 godine

A čuo sam i da Tavamba trese mreže negde u Aziji
d

degenek

pre oko 3 godine

Ja to najvise pratim. Voleo bih da sam isao po burek spicu bajerna, ako me razumete.
V

Vozdovac

pre oko 3 godine

Deki je zapoceo sjajan projekat, para mu ne fali tako da i kad bude odlazio iz Zvezde bice sa par godina sa jos boljim rezultatima i zato sto ce ga zeleti Inter zbog ambicija da osvoji LS i Kalco. Kakva crna Sampdorija :)
S

Sockerboy

pre oko 3 godine

Slušaj Masimo, Da nam ti lepo ostaviš Deketa na miru i ti i Seniša Mikajlović,jerbo nekem mož VEVERICA DA ZAIGRA PRED OČI!!! ZZNAŠŠŠ

Mile Stručnjak

pre oko 3 godine

Nema od toga ništa, barem za sada... Deki želi da ostavi trag u Zvezdi, znaju se ciljevi... Neće on nigde još minimum godinu dana a ako nastavi sa ovakvim rezultatima, da se nadamo da ostane što duže... Živeli :)
S

SRBI PFC

pre oko 3 godine

Platio stankela clanak, hoce da bezi odavde jer se zna da ce uskoro tvorza, kokeza, covic19 i cela sudijska organizacija u buvaru. Stankela stankela i ti se malo pravis lud.
P

Pravilo

pre oko 3 godine

Rijetko koji medij je tendeciozan kao mozzartsport...Svaka čast na brendu, ali ono što se objavljuje u poslednje vrijeme je u najmanjun ruku sramota. Prvo su postali sponzor KK Partizan, što je sasvim ok, ali tendeciozno izvještavanje su svi primjetili koji se nastavlja. Objava pred derbi da je Kanga kasnio i da ga čeka razlaz u najmanju ruku, potom i ovaj članak dan poslije derbija u kome je Deki odučio Stanoja je smjišan i presstavlja gubljenje kredibiliteta samo da bi neko u Partizanu zadovoljio ego nakon poraza i gubitka još jedne titule.
g

gostinjo

pre oko 3 godine

sta je samp?

jangfaker

pre oko 3 godine

GTA San Andreas Multiplayer
J

Jasno

pre oko 3 godine

Deki je pokazao da je najtalentovaniji trener u Srbiji, i najbolji ispred Lalatovica. Velika trenerska karijera ga ceka!
G

GioGio

pre oko 3 godine

Da ode u manje poznatiji i manje uspesniji klub, u klub za koji nije ni igrao, nema sanse. Pustite nam Dekija na miru, bezobrazluk!
I

I khhh

pre oko 3 godine

Ja mislim da bi posle toga Ranijerija pravili od blata. Ferero bi ovako rekao: *ebo me dan kad sam doveo ovog njapa...
A

Aco CZ

pre oko 3 godine

Ne moze! Toliko!
v

v1ad

pre oko 3 godine

Jos jedna stvar u kojoj je Deki stigao Miloja. Poceli su tekstovi o tome kako samo sto nije otisao. Za 6 meseci ili manje ce biti "Deki se zasitio". Tako ste i za Milojevica pisali jedno dve godine (dok konacno covek nije otisao, kad je on hteo). Srecom nije prelazni rok pa da pisete da je i Rodic na izlaznim vratima.
P

Pedja.032

pre oko 3 godine

Svi se sprdaju sa ovim, meni je to potpuno nejasno
Š

Šarloatan iz bunkera

pre oko 3 godine

Bogami se i on sinoc sprdao sa vama !
Б

Бибарс

pre oko 3 godine

Јел може да поведе Кокезу и Елвиса, пошто они иду у пакету?

VeljaCZV

pre oko 3 godine

Reče navijač kluba čiji je trener dobio otkaz u Kini :)
A

AS

pre oko 3 godine

tvoj trener dobio otkaz ni manje ni vise u egiptu woooowww
V

Velja od nevolje

pre oko 3 godine

Moze i Vucelica i Vuletica i oni idu u paketu !

VeljaCZV

pre oko 3 godine

Prvo, to nije Egipat nego Arabija. Drugo, taj trener što je dobio otkaz u Arabiji je dva puta uveo tim u LŠ i pobedio Liverpul koji je iste sezone postao šampion :) A onaj trener što je dobio otkaz u Kini je u ne preterano jakoj grupi osvojio neverovatnih 0 bodova, a naredne sezone ispao od fudbalske velesile Šamroka gde većina igrača nema cenu na Transfermarktu :))