Komentari na vest

Šampanjac na ledu, kruna uskoro na glavi! Sitijev brutalni učinak pod Pepom - 288 mečeva i 700 golova (VIDEO)

Z

ZZ Crew

pre oko 3 godine

Kun Aguero je zakucao loptu pod precku a Tores je plasirao sa 20 m...
J

Jagnjilo

pre oko 3 godine

Pa cekaj bre,pa kako smeju tako na 288 utakmica...Pa to je pet njihovih sezona da daju po 2.5 gola po utakmici skoro. Pa nama Zeks Pantic objasnjava da je to namestaljka. Pa kako bre sada? Jel ima neki mancesterski Zeks da ih prijavi u UEFA-a ili da pravi emisije?
J

Jaffa keks

pre oko 3 godine

Ovaj Aguero da nema staklene noge, koja bi to fudbalska legenda bila. Samo 3 sezone nije zavrsio sa preko 20 golova u ligi, ovo ce mu biti cetvrta. Uzmimo u obzir da oko pola sezona nije prelazio 30 utakmica, a jos manje minuta je imao na tim utakmicama zbog raznih povreda i rotiranja kako bi se one sprecile. Da nije tih povrede, lagano bi presao Runija, mozda bi se cak i opasno priblizio Sireru. Ali sta bilo, kad bi bilo... Sad kad Siti osvoji titulu bilo bi lepo da odigra ove utakmice do kraja u ligi.
A

Artur2

pre oko 3 godine

Kad su ove godine uzeli ligu,sa ekipom mnogo slabijom od prosle godine Silva posao,Aguero citavu sezonu skoro povrijedjen,Sane posao u bajern..doveden feran da ga zamjeni al on tek treba da eksplodira,Ruben Dias pun pogodak..kakvi ce biti sledece sezone jer ovo ljeto im je remont kao prije 4sezone kad su 250mil ulozili i sa tim igracima okosnicom tima uzeli 3lige..zadnje 3god dovodili po jednog dva igraca,ove su doveli 3 i ovo ljeto ce biti jedno 200,250mil na raspolaganju zamjena za Kuna,Fernandinja i lijevi bek neki i opet dominacija u ligu..strasan posao rade Svaka im cast
U

U Tem Denveru

pre oko 3 godine

Sumnjam da ce u ovo vreme neko da iskesira 250, 300 miliona. Levi bek im ne treba, tu je mendi, a levog beka igraju i ake i zincenko, a ako je neophodno mogu i kanselo i voker. Napadaca imaju u zezusu, a i cele sezone igraju sa laznom 9, sterling, de brujne, gindogan, marez, tores. Prosto prejaki su i ne treba im niko.
A

AntiplasticaR

pre oko 3 godine

Brate, oni svake godine prave remont. Mada, nije to lak posao kada imas par milijardi svake godine na raspolaganju.

Lemi

pre oko 3 godine

Retko pametan komentar na vest o Sitiju
G

Gaizka

pre oko 3 godine

Ako na leto dovedu kvalitetnog napadača ne vidim kako može neko da im parira u ligi. Čak i ovakvoj sezoni koju su otvorili katastrofalno (do kraja novembra su imali 3 remija i 2 poraza), mogu vrlo lako da dodju do 90 bodova. U 2021. imaju 18-0-2 Nerealno. Sve dok je tu Gvardiola ostali će uzimati samo mrvice, jer njega u nokaut fazi možeš da izbaciš, ali na 38 utakmica ti treba 90 bodova da bi parirao, a nije ni to garancija da ćeš osvojiti.
@

@u tom denveru

pre oko 3 godine

Pa gvardiola je dobio bydzet za ljeto od 200,250mil da osvjezi ekipu..sto je on posle onakvog starta izvukao maksimum i uradio sto je uradio sa ekipom koja je prosla god zaostala 15,20 bodova za liverpulom to je druga stvar,ali njima treba svjeza krv..napadaca ce dovesti to ce ti biti 90posto kejn,zadnjeg veznog milion posto dovode,i mozda neki igrac tipa grilis ako ova panjina sterlinga podje.al njima trebaju 3,4nova igraca to ti je sigurno..ovom drugom momku,sto kaze svake god remont pa eto Aj i reci zadnje 3sezone sta su dovodili i koliko su ulozili,onda ces vidjet da su oni prosle god prodali ostali bez silve zamjena mu dosla nije,sanea otamendia i anhelina prodali uzeli 70,80mil doveli ferana rubena i akea za 130,godinu prije rodri dosao kanselo za 120,130 a prodali su danila,daglasa aston vili,delfa evertonu za 60,70miL,a sezonu prije su doveli samo mareza za 65,70 a prodali su4,5igraca za50,55mil..tako kad se sve sracuna,zadnje 3sezone su ulozili u igrace 300,320mil,a prodali za 200..tako da posle one sezone kad je napravio remont i ulozio 250mil,nije previse ulagao i sa tim parama su osvojene 3lige..tako da ovo ljeto ide remont dobar,jer ovo sto je izvukao ove godine je maksimum i ekipu ce da ojaca i sledece godine ce lagano uzeti englesku ligu.cesto ljudi pisy oni trose ovo ono a vise je aston vila ulozila od njih u zadnje 2sezone no oni u poslednje 3. Ozbiljan klub ce ovog ljeta napraviti remont ojacati osvjeziti ekipu i nastavice dominaciju .svaka im cast,pratim ih najvise jer me odusevljava njihova politika..najozbiljniji engleski klub