Komentari na vest

Šampion, atrakcija, egoista – tim redom! Geret Bejl završio karijeru

A

Apis1917

pre preko 1 godinu

Jedan od najboljih fudbalera Reala ikada...tandem BBC,naosvajao se svega,nadavao golova asistencija,toliko atraktivnih golova je dao,bukvalno u 10 njegova su 2...
G

GostVISCA BARCA999090

pre preko 1 godinu

ZABAC
H

Hrvoje

pre preko 1 godinu

Jedan od najvećih evropskih fudbalera u prošlih 20 godina. I jedan od retkih koji bi bez problema imao mesto u južnoameričkom fudbalu. I šta je veoma bitno u životu, ima svoj stav.
G

Gost555

pre preko 1 godinu

Kad je presao u Los Andjeles? Ne znam kad je napustio Real.
e

englez sine

pre preko 1 godinu

Utakmice Intera i Totenhema kad je Bejl ekspodirao se pamte
G

Gost555

pre preko 1 godinu

To je jedina tekma gde je eksplodirao, zato se i pamti.
b

bum-bum

pre preko 1 godinu

Jedan u nizu onih koje je real osakatio, jedini koji je prkosio realu I izgurao...suvisno je pricati o njegovim golovima, bas su se ogresili o njega.
P

Pakito 96

pre preko 1 godinu

Legenda.Odrastao sam fakticki gledajuci na tv u njegove majstorije.Svojvremeno dok sam trenirao fudbal drzao sam “Garath Bale” kao alternativno ime na fb(ako se neko uopste ovde seca vreme prvog fb kad su bila popularna alt imena) .Gledajuci njegov cuveni mec protiv Intera dok je igrao za Tottenhem bilo je odmah jasno o kakvom je majstoru rec,ono sto je on tada odradio bilo je vredno divljenja.Nekako mi je cudan osecaj sto odlazi u penziju,impresivna karijera ali ne mogu odagnati osecaj da je mogao jos vise i bolje u sportskom smislu.Sve najbolje majstore
S

Stevan Miksaa

pre preko 1 godinu

Utakmice protiv Majkona, tada najboljeg desnog beka na svetu. Gol za vodjstvo u finalu LS 2014. protiv Atletika. Resio polufinale sa Sitijem 2016. Dva gola protiv Liverpula u finalu 2018. Ne zna se koji je ludji. Pretrcavanje Bartre u finalu Kupa. Covek je odigrao igricu. I kad se setim najatraktivnijih momenata, imam utisak da ih ima vise od Ronalda.
O

OD

pre preko 1 godinu

kristine penaldesic svakako od real ronalda ne ali je bejl svakako legenda
G

Golimaar

pre preko 1 godinu

I sad,jedno novo lice koje se crta na fudbalskoj karti sveta,zaista je izvanredan - Bejbl! https://www.youtube.com/watch?v=q1mD38xumGY
B

Bard

pre preko 1 godinu

Evo, ja sam cak i zapisao Bejbl.
H

Hidro

pre preko 1 godinu

Bio je jedan brzi pravolinijski igrač
M

MANOL0

pre preko 1 godinu

Bejl.Cim to cujem prva misao mi je ,, e neka si izmuzao real,kralju" i cenim da cu tako misliti jos koju godinu a da ce tek onda da mi dolaze njegove makazice ili pretrcavvanje sa druge strane aut linije kao prve misli. Majstor.
g

gv#11

pre preko 1 godinu

Majstor fudbala,klasa.Vrhunski igrac,godinama najbolji posle Mesija i Ronalda.
Z

ZzzRrr

pre preko 1 godinu

Sećam se vremena iz Totenhema kad je čovek igrao levog beka. Kakva je to mašina bila, Bolt za fudbalski svet. Šteta, mogao je još malo da igra..
V

Vanjola

pre preko 1 godinu

Čovek koji je za*ebao fudbal…
G

Gostun

pre preko 1 godinu

Realno niko ne može da mu uzme za zlo takav stav prema Realu poslednjih godina. Čovek je bio skoro uvek od presudnog značaja za meč kad god bi dobio priliku, a šanse je dobijao na kašičicu. Logično je bilo da će mu to u jednom trenutku dojaditi, nije ništa čudno što je kasnije uvek igrao na 100% svojih mogućnosti za Vels, a za Real na 60%. Legenda, nek uživa u penziji.

Doktor

pre preko 1 godinu

Odrastamo, vreme brzo leti….Hvala za sve legendo srecno u zasluzenoj penziji, jedan od najbolji igraca ove generacije❤️
B

Bolji

pre preko 1 godinu

od Neymara, bolja karijera.
s

svojstav

pre preko 1 godinu

Nije bolji od Nejmara igrac nikada bio,iako obozavam Bejla.
g

gistq

pre preko 1 godinu

@svojstav, ako gledas statistiku protiv elcea,hetafea itd... Ne lupaj, Bejl posle Ronalda i Mesija obelezio proslu deceniju. Takvi golovi nece se jos dugo videti(spektakularni u spektakularnim trenucima). Dodje razbije Barsu,Siti,Liverpul a ovaj to nikad nije uradio. Ova snaga i brzina na onu tehniku nece se skoro videti, kolko je to tesko pokazuje i onaj Traore ima sve, al nema tehniku i nikako ne moze da je popravi iako dolazi iz spanske skole(najjace sto se tice tehnike).
@

@svoj stav

pre preko 1 godinu

Kako brate moj, vise onih presudnih momenata, ovaj je vise bio uvek placljivko kome kad ne ide dzabe sve, ovaj decko sam vukao onaj vels vugde ovaj sa onim i ovim brazilom nije napravio nista vredno pomena
p

plavac

pre preko 1 godinu

nejmar ima kup slavice ćukteraš,ovaj pet liga šampiona.kraj svake dalje diskusije