Komentari na vest

Šampionski Oblak se nadvio nad Madridom! Suarez stigao do broja 500 (VIDEO)

R

REBINHO

pre oko 3 godine

KOJA JE MAFIJA U LA LIGI. OVAKAV PENAL SE NE SUDI NI PO SEOSKIM LIVADAMA, A SVE NEBI LI MRTVI REAL ILI UEFALONA SE PRIBLIZILA ATLETICU. S M I J U R I J A I B R U K A
g

gro

pre oko 3 godine

kakva je ovo zajebancija od penala
J

Ja Gile Merda Djubrentus"

pre oko 3 godine

Oblak je izasao ranije sa linije penal je morao da se ponovi, e sad da li je penal ili ne to je druga stvar ali je oblak izasao ranije nego sto je smeo, naravno nova pravila vaze, znaci tek kad igrac sutne loptu onda golmani mogu sa linije, ovde se jasno vidi da je oblak ranije krenuo
G

Gost1903

pre oko 3 godine

Pravila kazu da golman mora biti jednom nogom na linijj u trenutku kad se loota upucuje sa bele tacke, tako da je sve regularno.
G

Gost 56465

pre oko 3 godine

Inace ne znam da li sam do sada 2,3 puta komentarisao nesto na ovom portalu osim kad bas moram da reagujem jer neko lupa gluposti. Mrzim ljude koji lupaju komentare a ni ne provere pre nego sto napisu nesto ali hoce da ispadnu pametni.Da znas ta nova pravila i da si citao o njima znao bi da kod penala pre nego sto igrac sutne mora bar jedna noga da bude na liniji ili iza linije,na snimku se jasno vidi da je Oblak jednom nogom krenuo ranije ali druga noga mu nije bila ispred liniji sto znaci da nema elemenata da se odbranjeni penal ponovi.
S

Sraman

pre oko 3 godine

Penal!!!
d

dl

pre oko 3 godine

A kad puca penal nas najbolji golman, i da ga jednom Oblaku, onda Oblak ne zna da brani penale. Hahaha :-) Ne vidim sad takve komentare... Ne znam zasto? :-)
M

Menjac

pre oko 3 godine

Suarez je uvek bio bolji od Levandovskog
B

Bh

pre oko 3 godine

Kako Boga ti,ajde da Susreta vidimo u LP,u Španiji je lako
T

Tktk

pre oko 3 godine

Suarez je klasa,ali nije bolje od Leve... Suarez 5 godina u LS nije dao gol u gostima, Leva posle Ronalda i Mesija najbolji strelac u LS.
S

Stefan Savić 011

pre oko 3 godine

Ovakav penal mi nisu sudili ni protiv Zvezde
T

Tij0

pre oko 3 godine

Najpotcenjniji spic na svetu. Posle Anrija najpotcenjeniji u istoriji. Dao golova koliko Ibra, a 6 godina mladji. Medjutim o njemu se uvek slabo pisalo. Majstor fudbalske igre. Evo sad Levandovski zasluzuje zlatnu loptu, ali na vrhuncu ni Suarez nije bio ispod tog nivoa. Medjutim nikad se nije ni pominjao u tom kobtekstu.
R

RealNo1

pre oko 3 godine

Ne moze golman da ti donosi stalno bodove. nevjerovatno kakav napadaci potencijal imaju, ali zbog Colove ultra defanzive ne mogu da dodju do izrazaja.
V

Vucko PFC

pre oko 3 godine

Je l mogucd da je ovo penal za Alaves ? Da je dosudio penal
G

Gost1111

pre oko 3 godine

Slepcine,ne mogu dva gola da daju ni ovima. Izem ti njihov fudbal
E

Erzzov

pre oko 3 godine

Pregledao sam snimak 15 puta i nista mi nije jasno...
H

Hmjj

pre oko 3 godine

Neka su. Protiv Atletica je ove sezone sviran samo 1 penal
9

951357

pre oko 3 godine

Noga mu bila na liniji kad ga ovaj udario gore. Ali za ovo realno ne treba ni faul da se svira a kamo li penal. Ali, tako je to kad imaš VAR, i ovakve nebuloze se sviraju.