Fudbaleri CSKA Sofije (©Reuters)
Fudbaleri CSKA Sofije (©Reuters)

Šampionu se ljulja tron: Ludogorec posrće, CSKA prilazi na tri boda?

Vreme čitanja: 2min | čet. 16.12.21. | 09:36

Bugarska: Sofijski Armejci gostuju Ardi (15.30) u zaostalom meču drugog kola

Da li će ove sezone da dođe do primopredaje krune u Bugarskoj? Ludogorec je poslednjih 10 godina šampion, ali tim iz Razgrada nikad nije bio slabiji. U Ligi Evrope nije imao šta da traži u konkurenciji Crvene zvezde, Brage i Midtjilanda. I dalje je prvi, ali opasno preti velikan iz Sofije CSKA.

Posle neočekivanog poraza Ludogoreca od Pirina na svom terenu u utorak (3:5), CSKA može da priđe lideru na samo tri boda. Ekipa iz Sofije danas (15.30) gostuje Ardi u Kardžaliju u zaostalom meču drugog kola. Utakmica je trebalo da bude odigrana u avgustu, ali zbog obaveza u Evropi oba tima su se složila da se duel odloži.

Izabrane vesti

15.30: (4,40) Arda (3,35) CSKA Sofija (1,80)

Trener CSKA Stojče Mladenov ima problema oko sastava. Neće moći da računa na Amosa Juga, Federika Varelu, Mena Koha i Ahmeda Ahmedova, dok je Ivan Turitsov kažnjen zbog kartona. U tim bi mogao da se vrati Žunior Nzila koji nije igrao poslednjih meseci.

Na klupi Arde je srpski stručnjak Slavko Matić. Ni domaćin ne može da računa na Plamena Krumova, Atanasa Zehirova i Lačezera Koteva. Milan Stoev je suspendovan. U tim se vraća Aleks Petkov.

Bugarski mediji navode da bi na kraju sezone CSKA mogao da ostane bez internacionalca iz DR Konga Bredlija Mazikua. Njemu u junu ističe ugovor, a odbio je nastavak saradnje.

Velikan iz Sofije nije pobedio na tri poslednja gostovanja, dok Arda nije izgubila na četiri prethodna meča na svom terenu. CSKA je ove sezone oba puta pobedio Ardu, sa 2:1 u prvensvu i 2:0 u Kupu Bugarske. Tim iz Kardžalija nije pobedio najpopularniji klub u zemlji na devet poslednjih utakmica (šest poraza i tri remija).

--------------------------------

Odigraj tiket kao i svakog dana i osvoji Porše Makan

SVAKI TIKET JE ULAZNICA U ARENU

Mozzart Gladijator je takmičenje sa pravilima takvim da u njemu svi učestvuju. Visina uplate ne igra presudnu ulogu, kao ni to da li je tiket dobitan ili ne. Tvoje je samo da svakog dana odigraš tiket, jer je svaki ulaznica u arenu.

---------------------------------

BUGARSKA 1 – ZAOSTALI MEČ 2. KOLA

Četvrtak

15.30: (4,40) Arda (3,35) CSKA Sofija (1,80)

***kvote su podložne promenama



tagovi

BugarskaBugarska 1CSKA SofijaArda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara