Komentari na vest

Sanogo je kralj brojki, Rodić zaključao desnu stranu Danaca, Falko bez svetle tačke

P

Pedja108

pre preko 2 godine

Falko mi je veliko razocarenje. Kad god je neka jaca utakmica, njega nigde nema. Umesto da trazi loptu, ide sa njom, razigrava saigrace, on se krije od nje i kad je dobije kao juce se baca cim naleti na protivnika, ocekujuci faul. Placen je dosta, da bude kreator igre, ali nista od njega. Ima potencijal, ali mislim da ga nece iskoristiti. Realno je i Dioni slab, jednu loptu ne ume da primi kako treba. Jedva cekam da dodje u januaru Ohi, pa da vidimo zaista sta je spic.
S

SANTANA U.F.PERA

pre preko 2 godine

. . . . . . Boze zdravlja :)))))
G

Gost Pele

pre preko 2 godine

Za ovog što me oslovljava sa sine. Imam 57 godina, i 15 godina igrao fudbal u staroj Jugi, i još jedanput ću reći. Penal nije sviran ali je bio čist kao suza. I da, veliki sam Ciganin od kada znam za sebe. Zvezda je život... ti nastavi ako znaš.
m

moni

pre preko 2 godine

ovom timu dovesti jedno ofanzivnog desnog beka i vrhunskog napadača...bilo bi dobro...
G

Gost2

pre preko 2 godine

A sto igra Gobeljic jer zbog tate ili zene a sto pljujete po Falku on je maestro za vecinu sem za Kataija I Ivanica koji je lenj u vecini duela Ali ima pas I mekocu u igri ok za Spance I Portugalce Ali za Skandinavce je slab
d

drago10

pre preko 2 godine

ukratko ti nemaš pojma o fudbalu, još ti napišu statistiku igrača, a ti odmah po gobelji kao nema pojma nasprem falku,,, e pa taj falko je gori od gobelje, zato je većinom i na klupi, al eto, možda ti znaš više i bolje od stankovića i struke
J

Je li

pre preko 2 godine

Drago pa ako nema pojma sto se slazem sto su ga dovodili
p

pfc barsa.

pre preko 2 godine

kakvi hvalospevi a istina je da su ih danci razglavili od zivota
P

Prljavi

pre preko 2 godine

Zvezda i kada loše igra ne gubi. A šta da kažemo za tvoj pe-ef-ce? Ne može ni kod kuće u Ligu za Konfiguraciju bod da izvuče. Smešan si bato.
G

Gost Pele

pre preko 2 godine

Dragović i Degenek centralni bekovi, Sanogo i Kanga ispred njih, tako smo po meni najbolje funkcionisali. Mada, imam puno poverenje u Dekijeve odluke.
G

Gost Pele

pre preko 2 godine

Sanogo je napravio čist penal, dečko je totalno nekontrolisan.
N

Ne preteruj sine

pre preko 2 godine

Nije to balet... Nego si doneo zakljucak slusajuci komentatora u prenosu, koji usput fudbal nije igrao ni na Soniju....
9

951357

pre preko 2 godine

Po grobarskim kriterijumima, čist penal. Realno, pored penala nije ni prošlo. A evo i dokaza - da je takav penal sviran za Zvezdu u derbiju, da li bi i tad rekao da je penal?
B

Boleee

pre preko 2 godine

Pa sta ako je Falko odigrao jednu losu utqkmicu. Samo kod nas ima da se igrac posle jednog loseg nastupa razapinje. Momak je imao vise dobrih nastupa, potreban mu je kontinuitet.
I

Ivan FCRS

pre preko 2 godine

Nista nije pokazao ni u jednoj bitnoj utakmici. Nema ni jedan poseban kvalitet. Prepisan igrac kao onaj Garsija sto je otisao u Aris.
G

Gostinjo

pre preko 2 godine

Traje hajka na Dionija, a najbolji bio. Tako ste mi otjerali Van La Paru, Zandera, Kanjasa poslije 4 utakmice, a gledam gobeljica i pankova vec 4 godine i ne mogu da vjerujem. Samo da mogu proci Kuperov test, pa da zaigram u 1/16 finala Lige Evrope.
С

Сењоритапорфавор

pre preko 2 godine

Ако ти недостаје Ван ла Пара,шта да причамо о фудбалу даље!¡!!
G

Gostinjo

pre preko 2 godine

Nadji negdje utakmicu Bajern-Zvezda i vidi ko je bio najbolji igrac.
1

1983

pre preko 2 godine

Brv za komentar.La Para je igrac prikovan za liniju i pogledom samo napred, nikako se nije uklpao u tadasnju zvezdu, daje izjavu da ima problem sa snom i da osvane cesto do 5-6 ujutru uz Sony i igrice.Da je prevara i neskolovan mogu samo nepoznavaoci fudbala da izjave... da je bio jako los , jeste.U minhenu je uvek kada primi loptu ima dva igraca na metar od sebe koji su ga sa respektom cuvali, sto je i mene zacudilo ali lik ima tehniku da se ne lazemo..