Komentari na vest

Sanogo razmišlja o odlasku iz Crvene zvezde

E

Ej

pre gotovo 2 godine

Ako ide treba jedan snazniji i visoki igrac,kings ima metar 60 sa frizurom:D
Š

Škrabotina

pre gotovo 2 godine

Postava sa Sanogom na staroškolskom liberu gde Dragović i Eraković glume "Iliju i Refika" je pun pogodak. Taj pristup bi dozvolio i Rodrigau da se uigra i da uvek imamo jednog 100% odmorenog štopera. Bila bi to i super šema za pripremanje klinaca tipa Djurića. Samo fali jedan Radoja, Ado, ili neki drugi sličnog profila.

Lazar Czv

pre gotovo 2 godine

Kad imamo mister amatera na klupi... Ej igra mu srnic... Sramota
D

Dejani

pre gotovo 2 godine

U godinama je. Mogao bi još pomoći, ali neka ide ako već hoće. Neka uzmu Radoju na tu poziciju i super.
A

Ab

pre gotovo 2 godine

Pošto mi se tema jako sviđa i pošto ima mnogo konstruktivnih i dobrih komentara... Ostaviću još jedan, ne zamjerite... Pošto se mnogi čude kako je Srnić igrao pre njega u kupu... Prvo Srnić nije igrao poziciju zadnjeg veznog, nego box to box igrača, čak je odigrao korektno, namjestio gol... Drugo nije Srnić igrao umjesto Sanoga (jer nije ni igrao to što Sanogo igra) nego je Zvezda promjenila sistem sa 3 pozadi... Otuda i potreba da igra Srnić kao mobilniji i trkački moćniji od Sanoga... Ako je neko igrao umjesto Sanoga onda je to Pankov, jer je i Sanogo u tom sistemu mogao da igra štopera, libera...
R

RoD

pre gotovo 2 godine

Dozvoli da ti reperkusiram, Srnic niti je mobilni niti je bilo koja njegova karakteristika bolja na poziciji na kojoj je igrao od Sanogo-a! Mani se Fife i PES-a jer box to box se u modernom fudbalu vise ne odnosi samo za igraca na poziciji zadnjeg veznog, sada su svi igraci sem golmana na terenu box to box i svi moraju da igraju u oba pravca. Sanogo je jednostavno kaznjen jer nece da produzi ugovor na jos jednu godinu sa smanjenim primanjima a aktuelni mu istice za 6 meseci i moze da ode bez obeštećenja. Nazalost ako se ova situacija sa njegovim ugovorom nastavi a on ne zeli da produzi isti ili napusti klub sedece na tribinama do isteka istog iako nam je mozda i najbitniji igrac u Stankovicevoj postavci igre.
A

Ab

pre gotovo 2 godine

@Rad...vjerovacu ti da je tacno to sto pises oko ugovora i plate..i da je to razlog ne igranja Sanoga....Al ja tesko mogu da zamislim na sta bi licila formacija sa tri stopera, dva beka i sa Sanogom na zadnjem veznom protiv ekipe kao sto je Partizan...a Srnic je definicija box to box igraca za Sanoga koji ne prelazi centar... daleko smo mi od modernog fudbala prijatelju , mozda u rosteru od 25 igraca imamo 7,8 koji mogu igrati to sto ti pises...u suprotnom bi bili u nok aut fazi LS...
g

gostttt

pre gotovo 2 godine

I nece biti velika steta 33 godine i ne siguran si skroz i bolje da odes...hvala na svemu...
m

maremare888

pre gotovo 2 godine

samo u Srbiji igrac od 33g je za penziju, uzas koliko nepoznavanja fudbalske igre
M

Meastro

pre gotovo 2 godine

Moze biti koristan eventualno jos jednu sezonu kao alternativa na stoperu.Ako bi uparili Ada i Kangvu bilo bi idealno kao dva box to box-a.
M

Mop

pre gotovo 2 godine

Pa sad ok što se brzine tiče, ali bi vam svaki prekid bio u odbrani kritičan. Ni Dragović a ni Eraković nisu u skoku dominantni. To je neko moje mišljenje. U vezi Evrope, što se naše lige tiče, Katai nadskače ove iz mog Partizana bez problema od 190. Tu je već druga priča.
I

Ivan FCRS

pre gotovo 2 godine

Srnic nije planiran da trajno zauzme tu poziciju, ali i Sanogo je malo vise istrosio kredit. Nije slucajno ispao iz tima. Bio je koristan igrac, daleko od vrhunskog, ako ode nece biti tragedija.
C

Czvbg2333

pre gotovo 2 godine

Teško da je Ado bolja opcija od Sanoga ako bi on bio zamena ali ima jedna zanimljiva situacija oko Ada. On po transfermarketu vredi 1 milion a Sheriff traži 2 miliona a na primer njihov najbolji igrač Adama Traore vredi 3 milona a otišao za 2 miliona Ferencvaros koliko traže iz Sheriifa za Adoa a dosta je skuplji Adama po transfermarketu a nije matorac nego ima 26 a Ado 22 a bolji je Adama dve klase .
N

Neverovatno

pre gotovo 2 godine

Kakva je to opšta pomama za Radojom? Reklo bi se da mnogi komentatori prate njegove igre. Gde uopšte igra taj?
A

Ab

pre gotovo 2 godine

Koliko god Sanogo bio dobar, pogotovo kada se branimo pozicija zadnjeg veznog, desnog beka i špica su po meni najslabije karike naše ekipe... Mislim da smo se previše "vezali" za neke igrače i mi i uprava i struka... Mora se malo rizikovati sa nekim novim opcijama ako želimo da nastavimo da rastemo kao ekipa... Sanogo u fazi napada i organizaciji igre uopšte ne postoji i to je ono što mi najviše smeta... Ima i godina dobrih, a sva ova priča oko Kangve, Ada meni liči na njegovu manju minutažu, čak i prekomandu na "libera" sljedeće sezone... Moramo ubrzati vezni red ako hoćemo LŠ, ja sam poslije duple krune priželjkivao jedan "motor" u veznom redu uz Kangu... I stiže Kangva....
d

dr.Cova

pre gotovo 2 godine

SAMO AKO DOVEDU BOLJU ZAMENU ZA NJEGA ONDA GA PUSTITI DA IDE,U SUPROTNOM NIKAKO!
G

Gost99

pre gotovo 2 godine

covek ne moze da veruje da srnic igra pre njega. to je slucaj za policiju. covek dosao u zvezdu samo da trenira jer nije imao gde, a posle dokazivanja njegovog brata u sabcu na blokadama volsebno vaskrsao igracki. sad ga niko nece izbaciti iz prve postave, pa covek na vreme shvatio da treba da ide.
D

Don Vito Corleone

pre gotovo 2 godine

Ne znam šta da mislim o Sanogu. Dosta je dao Zvezdi u Evropi. Ali je u velikom padu forme, i ne vidim da može da se vrati na nivo od prošle godine. Plus stalno vuče povrede. Postao je mnogo spor, dosta lopti daje protivniku u noge, u opasnoj zoni. Ako Zvezda nadje dobru zamenu za njega, ne bi ga zadržavao. Mora da se krene polako u podmladjivanjem ekipe, ali sa kvalitetnim igračima.
G

Gost344a

pre gotovo 2 godine

Voleo bih da ostane Sanogo. Iako je vec prilicno spor, pored prirodne pozicije defanzivnog veznog...odlicno pokriva poziciju stopera! Ja bih ga rado zadrzao jos 2 sezone.
д

д.г.

pre gotovo 2 godine

Саного у линг лонгу не прави разлику. Његов квалитет се видео у европским утакмицама против Милана, Хофенхајма, Лудогореца... ауторитативно, снажно, рутински.
G

Gost83

pre gotovo 2 godine

Ma nece covek vise ni da igra, dobija sutra 5 miliona...treba nam ionako neko mnogo brzi i agilniji pa makar bio i fizicki slabiji od njega.
G

Gost82

pre gotovo 2 godine

Samo idi ljubi te brat , vozi
M

Miloš-BGD

pre gotovo 2 godine

Ako dolazi Ado onda ok ako ne onda ništa ne valja !!!
p

patriota

pre gotovo 2 godine

Ja bih voleo ovo da vidim sledece sezone: borjan sanogo dragovic erakovic ben(picini) kanga (kangva) radoja rodic ivanic katai ohi
A

AleksandarZR

pre gotovo 2 godine

Borjan Pićini Eraković Dragović Rodić Kangva Kanga Ranđelović Ivanić Katai Kasijera Mada mi se sviđa i ta interovska asimetrija gde Katai počinje lažno desno, prelazi levo da optereti stranu sa Ivanićem i Rodićem, ali nam onda treba novi motorički dobar desni bek da pokrije celu tu stranu i iskoristi prostor.
J

JK86

pre gotovo 2 godine

Znaci dolazi Radoja.
G

GostHilti

pre gotovo 2 godine

Ajde stručnjaci oladidite malo. Sad vam SANOGO nevalja. A Ado i ovaj Kawanga su kao ekstra igrači. SANOGO je dobar igrač kojeg teško da ćemo naći. A ova dvojica su mača u džaku tek treba da se dokažu
d

dzoni4e834

pre gotovo 2 godine

Nema ovo veze sa istinom, nego pripremaju teren da ga oteraju a hoce da ispadne da je on kriv..pa kao nezadovoljan je sto nije odigrao jednu utakmicu wtf...Realno mozda jeste ove godine u slabijoj formi, ali je idalje najbolji vezni u klubu..protiv Milana je odigrao za udzbenike.
b

balavci

pre gotovo 2 godine

Klinac smanji malo dozivljaj sa tim americkim glupostima "wtf..omg..bro" i slicnim baljezgarijama,ne zivis u americi vec Srbiji i zato pisi na Srpskom jeziku!
M

Mutommbo

pre gotovo 2 godine

Naravno da bi Radoja došao u Zvezdu. Zvezda je svim našim igračima izazov, posebno onima koji nemaju niti jedan trofej, a LŠ su gledali samo na TV-u. Ako je igrač 29+ to mu je poslednja šansa u karijeri.
A

Ab

pre gotovo 2 godine

Finale kupa je trebalo biti kruna njevove bogate karjere, izgleda da 3 noći nije oka sklopio što nije odmerio snage protiv moćne veze partizana... Daj ba kakva ljutnja, kakve priče, liku su 33 godine, nije on balavac da pravi scene... Il plate kasne, što je vjerovatno razlog "ljutog" Sanoga, ili pokušava izvuči bolje uslove, duži ugovor... A i kako može otići kad ima ugovor još pola godine??? Jedino uz čiste papira i oprost dugova... Finale kupa, moš misliti hahahaa
G

Gosthsbabab

pre gotovo 2 godine

Duguju mu se pare preko milion eura to je pravq istina kakve crne godine ko veruje vise bre u re bajke?!
H

Hepek

pre gotovo 2 godine

Duguju mu 5 miliona! Samo sto mu duguju arapi
P

Pedja108

pre gotovo 2 godine

Svaka cast Sanogu za trud i igre, ali ne moze nijedan grac da ucenjuje klub i da mora da ima zagarantovano mesto u timu. Pritom ima Sanogo zutih minuta, kad izgubi loptu pred svojim golom ili je se ne oslobodi na vreme, nekad startuje pretrapavo. Prava uloga za Sanoga bi bila prebacivanje na stopera, gde bi Zvezda igrala sa trojicom pozadi, a u vezni red da ide mladji i brzi. Ako bi Zvezda dovela Ada, to bi bio pun pogodak za sredinu, mlad, brz, tehnicki potkovan i snazan.
D

Dusseldorf024

pre gotovo 2 godine

Zvezdo! Spremaj se za tužbu,jer ovaj ne oprašta ni cent!
e

eReSKa

pre gotovo 2 godine

Au kakvih komentara ima. Kakve bre godine, čovek je zategnut kao sajla, pa pogledajte najbolje ekipe Evrope, imaju preko 6 igrača sa 35+ godina. Čovek igra sjajno, protiv Rendžersa na Ajbroksu i Milana na San Siru je pokazao ko je i šta je, samo brzo se to zaboravlja. Sramota da se ne potrude oko Sanoga, čovek nam je potreban, klasa!
G

Gostpoipoi

pre gotovo 2 godine

Ma naravno, to tako ide. Ne pustis ga jednu utakmicu i on odmah resi da ide. Nije nego. Nego sad kad su doveli Kangvu, verovatno ce njega da forsiraju, ali je sada Sanogo visak i njega ce da demonizuju i oteraju (scenario kakav smo gledali mnogo puta prethodnih godina). Vidimo sve.
А

Александар1

pre gotovo 2 godine

Радоја је још бољи.
l

lool

pre gotovo 2 godine

Srecan put! Mali Stankovic je spreman

Zelenooki

pre gotovo 2 godine

Čoveku za šest meseci ističe ugovor, ne želi da ga produži. Dobiće one Arape na sudu i pet miliona dolara. Sezona se završila pre šest dana a za devet dana već kreću pripreme za novu sezonu koja će verovatno biti još zahtevnije nego prethodna i njemu se očigledno više ne cima da trenira celo leto i igra u klubu gde je svaka utakmica biti ili ne biti u svojoj 34 godini života. Verovatno mu se duguju i pare i meni se čini da je ovde u pitanju njegova želja da ide a Zvezda bi ga pustila uz oprost dugova i verovatno će tako i biti. Ja ne očekujem Ada jer Šerif traži visoko obeštećenje a i stranac je. Mislim da će doći Radoja na mesto Sanoga kao slobodan igrač.
Z

Zn

pre gotovo 2 godine

Tako je, s’ tim sto njemu pritisak ne predstavlja problem. Radoja je upitan zbog nase lige, da li ce zeleti iz Primere da dodje u ling long, a evropskih utakmica je malo
J

JaSamZvezdinDelija

pre gotovo 2 godine

Dobro nema veze imamo srnića..
D

Dr Drvo

pre gotovo 2 godine

Mogu li Krleta mlađanog da uvale negde i za džabe? Pola milke godišnje ide ni za šta. Ajmo neka Kavala, Iraklis, Apolon...

Cone_Crazy

pre gotovo 2 godine

Parzizan si zaboravio da dodas, on i smiljanić bi bili najjači (po splavovima
D

Dr Drvo

pre gotovo 2 godine

Predobar je Krle lik za Partizan. Samo nije za moderan fudbal zbog fizikalija, sve ostalo ok.
R

RealNo1

pre gotovo 2 godine

Pa dobro, ako hoce da ide, treba ga pustiti. Ako je moguce, dovesti Ado-a iz Serifa, dosta brzi i pokretljiviji igrac.
n

nenadan.smiley

pre gotovo 2 godine

Aha zbog sedenja na klupi u kupu hoće da napusti Zvezdu. A nije sedeo na klupi zato što neće da potpiše novi ugovor?
D

Dr Drvo

pre gotovo 2 godine

Dobar dečko, dobar igrač, nedovoljno brz za današnji fudbal, ume da kiksne i to kad kiksne to je baš kiks i već mator. Ako može Ado, koji kasnije može da se i proda, odlično. Nama su najbolji igrači domaći dok stranci, osim Kange, su lako zamenjivi. To mora da se menja,moraju se pogoditi bolji stranci.
G

Gost 8

pre gotovo 2 godine

Razlika koju je Sanogo donosio u Evropi je ogromna , pa čovek se nikog ne plaši igra čvrsto dobija duele jednom rečju radi ono što je posao zadnjeg veznog igrača . Imao je onaj jedan poprečan pas posle kojeg smo primili gol . Za vreme provedeno u Zvezdi može da se kaže korektno odrađen posao. Podmlađivanje tima je realnost .
B

Boogy

pre gotovo 2 godine

Šta će nam Sanogo, tu su mladjani i perspektivni Srnić i Krstičić. Šteta što neće da zadrže i Gobeljića. On je mlad perspektivan, može isto da bude borben kao Srnić. Jeste da povremeno dobije crveni, penal, nekom polomi nogu, bolje on nego ovi klinci da igraju.
K

Koan

pre gotovo 2 godine

Ahaha, baš zbog toga razmišlja. Nije ova utakmica finale LŠ ili LE, baš mu je bila bitna utakmica protiv luzera. I nije on u godinama kada mu je potrebno da se nekom pokazuje. Da će otići to je više nego sigurno, kao i svi... Pitanje dana ili godine.
R

Raša P

pre gotovo 2 godine

Pa ako dobije Arape na sudu, a hoće, onda ni nema više motiv da igra. 5 miliona leže na račun i odoše motivi za igru. Ove polu sezone je bio više loš nego dobar a svakako je sve sporiji ne samo u trčanju već u donošenju brzih odluka i brzih i tačnih pasova. Ado bi bio pun pogodak ako ikako dođe!!! Hvala za sve učinjeno i obiđi nas ponekad!!!
O

Otodjibaje

pre gotovo 2 godine

Mi ako stvarno planiramo da udjemo u LS i tamo koliko toliko budemo ravnopravan rival,preko potreban nam je brži zadnji vezni,brzo krilo i jedan brz i eksplozivan centarfor,inace cemo gledati mucenje...
д

д.г.

pre gotovo 2 godine

Смешно је да је љут због једне утакмице. Али ако види ко је пре њега играо то место разумем револт.
S

Sale555

pre gotovo 2 godine

Sanogo je u domacim utakmicama uvek bio samo dobar, ali je zato u Evropi bio odlican. A znamo da je Evropa jedino pravo merilo. Tako da nam se moze nas dragi Zvezdin vojnik Srnic duplo obiti o glavu. Em zauzima mesto duplo talentovanijim mladim igracima tipa Stanic i Stankovic, em cemo izgubiti Sanoga zbog njega. Deki da ga usvoji kao mladjeg brata ako ga bas toliko voli, ali vreme je da se pocnu gledati interesi kluba pre svega. I igracki i finansijski. Volimo svi Srnu kao dobrog momka i velikog Zvezdasa, ali sto je previse - previse je.

Kontraudar

pre gotovo 2 godine

Nezadovoljni Sanogo? Bio je neko nezadovoljan kad mu je rečeno da je najveće smeće koje je ikada bilo u klubu. Pa ništa.
C

CaleB pravi

pre gotovo 2 godine

Ako zeli da ide - treba ga pustiti da ide....Hvala za sve do sada, dosta je pomogao. Ako ode, dovesti Ada, i problem resen. Van pameti je zadrzavati na silu igraca koji ima 33 godine, i prilicno "masnu" platu za nase uslove.
S

Sloga 1983

pre gotovo 2 godine

Tako je druže. Neka ide. Hvala na svemu,odigrao je odlično. Umesto njega Ado i puna kapa. Tako se to radi.
D

Dejan Pizon

pre gotovo 2 godine

Neka ide kostolomac dokle vise da igraci nepostuju klub pa sine nisi ti mesi zbog ovoga nebi dobio novi ugovor bar od mene pa da hoces da igras dzabe.
C

Chacarita

pre gotovo 2 godine

Kad bi to islo tek tako, pa nije ovo skolsko dvoriste pa ti ne daju da igras a ti se kao uvredis pa neces vise da igras. Setite se svadje izmedju Borjana i Stankovica, to je mnogo poremetilo klub i moglo da nas kosta dosta toga, pa se opet preslo preko toga i nikom nista - a to je bila mnogo ozbiljnija stvar nego odluka trenera da se odluci za drugog igraca u finalu kupa. Ovo su gluposti, ne ide Sanogo nigde.
N

Noke

pre gotovo 2 godine

Samo ako su ludi. Sanogo je zver u sredini. Jak kao tenk, agresivan, dominantan u skok igri. Ja kao Partizanovac odavno cekam ovakvog igraca kod nas.
s

shshaha

pre gotovo 2 godine

Napisite pravu istinu.Decku se duguje prekl 600 000 eura i zato hoce da ode,nece niko bre dzabe da igra...Hahahahabba
Đ

Đukin fan

pre gotovo 2 godine

Trudio se jeste ali najpre kad je dosao duga povreda,preskočio pripreme,bilo je i kikseva čak i neverovatnih,no sumirano jedan od manjih promasaja sa strancima u proteklih 5 godina.No s 33 godine ako a izvesno hoće arbitraza doda 5 miliona €,malo je verovatno da će imati motiva da se ganja po livadama Srbije.Zvezdi za ino scenu ali i trku s Partizanom,na toj poziciji treba brzi i ipak tehnički bolji igrač..Dakle ako ide ništa sporno.
N

Nik1991

pre gotovo 2 godine

Kanga-Kangva-Ado bi bila top sredina,mladja i brza...Sanogu svaka cast za sve uradjeno
h

hhkaloxbdvsks

pre gotovo 2 godine

Savremeni fudbalne trpi spore igrace na bilo kojoj poziciji ma koliko oni bili fizicki jaki... Deluje da je taj nedostatak hitrine i eksplozivnosti doveo do odluke da Srnic zaigra kao zadnji vezni umesto Sanoga. Ne treba zanemariti i visoka primanja koje ovaj igrac ima koja bi Treza najradije prebacio Adu a dobio bi ono sto ovom timu vise nedostaje. Verujem da je svima najbolje da sada ode. Hvala mu za sve, jako je znacio posebno u evropskim utakmicama ali godine cine svoje.

Mr 007

pre gotovo 2 godine

Da se ne lazemo,Sanogo bi i u 40.godini bio bolji od Krsticica i Srnica. Mozemo ga pustiti da ide jedino ako grof Bozovic (😂grof,vala za Mrkelu i jeste) preporuci nekog vrhunskog defanzivnog veznog inace mora ostati ovu sezonu.
a

abc

pre gotovo 2 godine

Zadnje tri, četiri, utakmice Sanogo je odigrao slabo, sa mnogo loših pasova, dekoncentrisano...Jednostavno, nije bio dobar zato nije ni igrao.
G

Gost 2

pre gotovo 2 godine

Glupost ljudi ovo je opet grobarski spin nece on nigde
S

Slobodno idi

pre gotovo 2 godine

Iskreno i setkao se zadnjih meseci na terenu i ima godina.Ni bas malu platu.Moze ici.Nemam nista protiv.
G

Ghost9999

pre gotovo 2 godine

Za igraca tog kalibra ima malu platu. Gobelji inkasira 10k evra mjesečno više od brata Sekule!
:

:3

pre gotovo 2 godine

Ako mu se ide nek ga puste, prosto i jednostavno. Bio je bitan igrač, hvala mu za sve što je doprineo. Istina da je ove sezone odigrao nešto slabije nego prošle. Samo se mora naći dostojna zamena.
P

Pobeda je resenje

pre gotovo 2 godine

Mogla bi Vojvodina da reaguje.
G

Gosthshshsb

pre gotovo 2 godine

Vojvodina da dovede igraca koji ima 50 000 eura mesecnu platu?
N

Ne laži!

pre gotovo 2 godine

30k € ima brat Sekula.
m

mdjdfj

pre gotovo 2 godine

Hahhha kreće raspad,stari stranci protiv novih a tek će ih biti....poskupeo šećer
M

Marko1105

pre gotovo 2 godine

Taj film necete gledati u nasem klubu. Nismo mi komsija mali. Sportski pozdrav
I

Ironija

pre gotovo 2 godine

Šta ćemo mi jadni ovako raspali protiv moćnog partizana koji će igrati grupu LŠ sa genijalnim trenerom, profilisanim igračima i stručnom upravom...
G

Gost ali pravi

pre gotovo 2 godine

Ne nadaj se. Godine dominacije tek dolaze
B

Bicu Slobodan

pre gotovo 2 godine

Mislio sam da je Sanogo povređen pa zato nije počeo. Ako je istina onda je neviđena glupost staviti Srnića pre Sanoga.
d

djovani

pre gotovo 2 godine

Kakve veze ima, jel sanogo bogom dan pa mora svaku utakmicu da igra? Nije ga trener stavio i dobio je utakmicu, nema šta tu da se puno polemiše. Ako će kao uvređena mlada svaki put da pravi problem kad ne igra a pritom ima 33 godine onda nek putuje. Jedino što me plaši je to da ovo nije pravi razlog što hoće da ode i da mu se možda duguje nešto
O

Otodjibaje

pre gotovo 2 godine

Odavno nesto gluplje nisam procitao...ali ima nas raznih
M

Marko1105

pre gotovo 2 godine

Zbog cega bilo ko zeli da predstavi javnosti da su Dejan Stankovic, strucni stab i/ili klub u celini bili nesto kao nepravedni prema Sanogu!? Covek igra na snagu celu svoju karijeru. Takav pritisak na telo je postao ogroman teret igracu od 33 godine. Meni vise deluje da ne moze vise da igra na nasem nivou, pod ovolikim pritiskom, a da on sa druge strane ne zeli da sedi na klupi pred kraj karijere. Ukoliko se i rastanemo, to nece biti zbog njegovog nezadovoljstva vec zbog toga sto podmladjujemo tim i idemo korak ispred svega do sada u poslednjih 5 godina. Ne pravite mrznju prema Sanogu. Dobar je to momak i solidan igrac.
G

Gost1122

pre gotovo 2 godine

još ako dobije ovih 5 milki, oće čovek lakše utakmice pred penziju. realno i ja bi da u 33 dobijem 5 miliona. vreme za neka ulaganja i odmor
S

Sekula brat

pre gotovo 2 godine

Bez obzira na godine šteta bi bilo da ode. Jako zahvalan igrač i neverovatno fizički dominantan. Teško je naći takvog. Pogotovo bi uz Kangvu koji je dosta pokretljiv mogao da dodje do izražaja i radi ono što najbolje ume.
R

Realno123

pre gotovo 2 godine

Brat sekula je idealan za stopera sa 3 kad se igra i neznam zašto nije uso umesto Pankova. Ali mislim da je bio povređen jer nebi Deki krenuo bez njega nikako
V

VeritaS

pre gotovo 2 godine

Po meni daleko bolji na stoprtu nego zadnjem veznom.Kao i Le talek isto.