Komentari na vest

Sanogo želi da ostane u Srbiji, ponuđen Vojvodini

?

???

pre 9 meseci

Vosa bi morala da ga dovede, glupo bi bilo da zavrsi u novom pazaru. Moze na svojoj poziciji uz neke mlade igrace da odigra jos 2 dobre sezone
i

izointer32

pre 9 meseci

Gde pise da bi mogao u Pazaru? I sto bi bilo glupo?
G

GoranKrajisnik

pre 9 meseci

Za Vosu bi bio perfektan.
G

Goust

pre 9 meseci

Pazar napravio bas iznenadjenje sa Sumom, svaka im cast. Steta sto ga nisu TSC, Cuka ili Vosa doveli. Realno Suma je odlican igrac, malo nezgodnog karaktera (kao i Kanga) ali u ovim timovima bi bio itakako od pomoci. Ova tri kluba igraju evropu i takvog igraca nisu smeli da propuste.. Ali sta je tu je. Pazar ce se boriti za Evropu, odma na startu su pokazali i srecno im bilo.
m

mozda

pre 9 meseci

Vosa ceka da vidi dal ce proci apoel, pa da dovodi pojacanja. Ako ispadnu mozda ne zele za nasu ligu toliko da ulazu para na plate. Ne znam, to mi jedino pada na pamet. Svesni su i oni da je sanogo zverina na svojoj poziciji koja im je preko potrebna. Boljeg nece naci, jos ima i nas pasos. Sanogu svaka cast sto zeli da ostane u nasoj ligi i svojim kvalitetom doprinese nasem fudbalu. Legenda
?

???

pre 9 meseci

Neverovatno je koliko svaki zvezdas zeli da vosa napravi timcinu da moze koliko toliko da nam parira. Evo ja prvi, ako nekom klubu zelim da bude ubitacan to su vosa i radnicki nis. Samo sto je radnicki daleko od toga, vosa je na dobrom putu. Dovodite sanoga i onog stopera, ne razmisljajte previse.
?

???

pre 9 meseci

Ali zvezda ga ponudila vosi. Zvezda zeli od ostalih klubova u ligi da napravi jace timove. Posle ovi iz vose opletu po zvezdi, a sanoga bi trebali da prihvate oberucke. On u vojvodini moze da igra jos dve godine i da im bude jedan od glavnih igraca na poziciji koja im skripi i na kojoj je i potreban iskusan igrac. Uzimajte ga i ne razmisljajte puno
X

XD

pre 9 meseci

Kakve veze ima Zvezda? On je momak bez ugovora. Menadžer ga je ponudio. Ah da, ima vas koji ne čitate tekst nego samo ostavljate komentare.
?

???

pre 9 meseci

Ahh citam svaki tekst
R

Realnost

pre 9 meseci

Ja se njega sećam protiv Monaco na Marakani,bio je bara bar sa njihovim veznjacima,koji vrede po 40m pa i više,tako da da za Vojvodinu odličan da drži vezu i kvari igru.
p

pfc

pre 9 meseci

Drzavljanstvo Srbije? I sto ne pisete da je tvorzi zastarela optuznica?
F

Fußballspieler

pre 9 meseci

Ne samo Sanogo već i ostali koji nemaju mesta u ovoj Zvezdi bili bi pojačanja za bilo koji klub u Srbiji čak i Gobeljić i Srnić bi doneli neki kvalitet. Problem je što su u Zvezdi bili preplaćeni i niko normalan ne može da im ponudi ni blizu tolike plate zato su još uvek bez kluba ili pod ugovorom!
N

Nenad1246

pre 9 meseci

Kakve veze ima Sanogo sa Zvezdom?
?

???

pre 9 meseci

To je tacno za plate sto kazes, al i oni treba da budu svesni da su preplaceni. Nego oni bi pre da budu u b timu i primaju veliku platu nego da negde igraju za manje pare. Bar gobelja i srnic kako stvari stoje tako je
@

@nenad

pre 9 meseci

Pa nema bas nikakve, samo sto je do juce igrao za zvezdu i sakupio 99 nastupa. Zvezda ga samim tim placala sigurno 500k godisnje. To je lik hteo da kaze, a ti si hteo da kazes on je sad slobodan, al si rekao "kakve veze ima sa zvezdom". Dal pristaje da od 500k, prima 150k? To je poenta komentara, samo sto vi filozofi tako izfilozofirate i smarate ove komentare, budi direktan, a ne tako da uvijas u foliju (vazi i za ostale)
p

pdk

pre 9 meseci

Iskreno mislim da bi sa njim i Rosicem to vec bio drugi tim, da bi mogle Lale da pariraju kipranima i da ih izbace. Vosa je defanzivno kratka, a ova dvojica imaju znanje i brdo iskustva. Naravno ako je cilj Evrola, ako hoce klince da proizvode i ako uspe nesto, uspelo je, to je druga prica.
?

???

pre 9 meseci

Mogu on da upare klince i iskusne, nije to problem
b

bolje onda nista sad

pre 9 meseci

Vosa kad bude ispala, pa onda lagano neka se pojacavaji xD pa ja ne mogu da verujem imas priliku da se pojacas malo i uzmes neke bodove, pa sl godine opet jos jaci tim napravis i udjes u grupu...ma jok oni ce 31 avgusta da dovode igrace kad budu imali 5 bodova iz 6 kola i uveliko ispali iz evrope....i onda sl godine ako udju u kvalifikacije ce opet sta? Inace sanogo vec mesec dana u bg trenira individualno...

Chiske

pre 9 meseci

Slazem se, jako glupo. Medjutim iako me jako nervira rad uprave i MJ mogu da ih razumem. Mogli smo se mi pojacati jos pre priprema ali ta pojacanja nam ne bi donela prevagu. Mislim da je uprava vijala kvalitetne igrace koji ce da naprave razliku odma. E onda kada svim tim igracima koji su vecali propadnu angazmani onda Vosa moze da ih dovede. Kao sada Sanogo i neki drugi. Trebao je Jablonski da potpise ali je odustao i ja tu ne mogu da krivim nikoga iz kluba... Da je Vosa godinama unazad stabilna mnogo lakse bi se dovodili dobri igraci. Recimo Meda je trebao da dodje ali njegovi menadzeri prave problem itd... Sanogo bi nam legao uh. Ono gde se ja ljutim je sto je NP doveo Sumu pre nas, to je ogroman propust uprave i sportskog sektora, po meni jedan velik minus. NP je nazalost u vecim problemima nego mi i eto uspeli da dovedu ozbiljnog i proverenog igraca...
j

jsje

pre 9 meseci

svakoj susi dali drzavljanstvo...
0

09339

pre 9 meseci

vise je doprineo Srbiji nego ti :) poz
P

Pasoska kontrola

pre 9 meseci

@09339 izvini a sta si pa ti lebati doprineo Srbiji?Pozz.
R

Rkee

pre 9 meseci

Dodji u Jedinstvo UB
K

Kalcopolista.

pre 9 meseci

Otreso nas tsc ko baba mokre gace....
N

Navijac 88

pre 9 meseci

Hvala ne treba nam eventualno sekcija veterana.
N

Navijač 77

pre 9 meseci

Treba nam!
N

Nenad1246

pre 9 meseci

Niko vama ne treba kolko vidim kad su vam ambicije 8. mesto.
Z

Zoze-Mudrinjo

pre 9 meseci

Ma Vojvodina je toliko postala iritantna, tacnije urpava, od kluba koga su mnogi voleli, koji je bio omiljen, svi su ocekivali da se vrate na svoje mesto i pojaca nam ligu, sada toliko ljude nervira je neshvatljivo. I sad da urpava koja je imala sve u svojim rukama, umesto da uhvati koji pozitivan poen, imaju sansu da za male novce dovode Ok igrace koje bi navijaci prihvatili i nagradili ovu upravu ali njima ne vredi. Kada je vec slobodan, jeste da ima 34 godina ali ako je spreman to je samo broj i sta je to u danasnje vreme, pa nas Tadic ima vise i Dzeko, Matic itd pa ih top klubovi traze. Uz njega kada bi doveli Hamidu Traorea 26 godina slobodan i mogli bi da ga naplate kasnije, ali Sanogo i Traore bi toliko doneli na sredini cvrstine i snage da bi bila ravna i mogla sa Zvezdom da igra. Jeste sporiji Sanogo dok Traore je pokretljiv igrac, ali Sanogo zna da je spor i kako da iskoristi snagu i postavljanje pravilno i citanje igre da bi sprecio brze igrace. ALi Sanogo i Traore znaju da prenesu loptu do ofanzivnijih igraca bez panike, naravno tu bi trebalo dovesti nekog ofanzvinog veznog koji mnogo godina fali Vojvodini, eto ne mora niko drugi do Kristijana iz Mladosti pa mozda i Milojevic mladji nije los, barem oni iz nase lige, ako bi nasli jos nekog stranaca bilo bi jos bolje. I eto imas brze igrace ofanzivnije, koji su bitniji napred od ovih na DM, koji imaju snagu i ostrinu, gde Sanogo moze i na CB. Svi zivi navijaci, simpatizeri, ljudi dobre volje mole, predlazu, skautiraju ovu upravu da dovedu nekog igraca da nas ne brukaju ali i da krene Vojvodina da se dize, da se vraca na ono sto je nekada bila, na stare staze slave. I to ne dopire izgleda do ovih iz fotelja...
N

Navijac 88

pre 9 meseci

Moze ako ces ti snositi troskove plate da valjaju izeo bi oh neko a dati 1 mil. E godisnje za njih moze samo lud covek.
S

Seče s nogu

pre 9 meseci

Ja bih volio da je Sekira i dalje u našem pogonu ali tako je kako je.Hvala mu za one jeseni u LE,za male pare smo imali u timu odličnog igrača.
G

Gost98

pre 9 meseci

Kapitalno pojačanje za Vošu, samo da ga zaobiđu povrede. Nadam se da će izbaciti APOEL i sa Rosićem, Sanogom i Bolingijem preko Vorskle ili Dile Gori se prošetati do plej ofa, pa tamo šta Bog da. Srećno Vošooo!
v

v1ad

pre 9 meseci

E ali ako ne prodju Apoel onda ce biti dzabe ste krecili.
o

ovaj

pre 9 meseci

ce zavrsiti u ofci
a

ajmo iskreno

pre 9 meseci

kako je moguce da svi galaktikosi ne mogu nigde sem srbije da igraju ???
@

@ajmo iskreno

pre 9 meseci

Kalcopolista... Pozdravio te TSC sa 3 komada!
d

divlja afrička plemena

pre 9 meseci

medar
j

jel sad vidite

pre 9 meseci

kolko ste se lagali da je on strasan igrac ....jos da su smele sudije realno da sude on bi danas bio u zatvoru
@

@jel

pre 9 meseci

Kad nije kasapin Everton za one startove zavrsio u zatvoru - niko nece! Sanogo je za njega Karlos Dunga licno!
B

Baxter88

pre 9 meseci

Covek brutalan igrac bio do poslednje sezone u Zvezdi kad vec nije mogao da se dogovori oko ugovora i nije to vise bio on a i 34 god su mu... Nije dzabe platio neko za njega 7.5M evra!
N

Nele 007

pre 9 meseci

Jeste dobar igrac..kad bi sad potpisao za Vosu ili Cukaricki partizan sigurno ne bi dobio niti bi TSC primio tri gola da je on igrao
m

mita i trta

pre 9 meseci

@ baxter ...i taj brutalan igrac otiso gde, proveo koliko,trazen od koga ? nije ovde do boje dresova nego do realnosti ili mozda manjak znanja ?
@

@natrceni

pre 9 meseci

Ima 34 godine, i kao takav je bolji od vasec celog veznog reda...
E

E.MOJ.GLAVATI

pre 9 meseci

DA JE PRAVDE LESOR BI LEZAO JEDNO MESEC DANA.
j

js

pre 9 meseci

OFK...
B

Bar Kohba

pre 9 meseci

Ovaj je top igrac za nasu ligu za TSC ili Cuku u Evropi, moze i za Vosu, ali tesko ce proci Apoel. Isto kao i Suma u N.Pazaru.
s

slazem se

pre 9 meseci

vosi bas treba jedan radnik , oni imaju previse znalaca al nema ko da jurca po terenu
A

Aca LJotic

pre 9 meseci

Dobro hvala mu na svemu sto je dao za Fudbalski Klub Crvena Zvezda i neka ide ako oce.
D

Dario1104

pre 9 meseci

Oće, neće.. mora. Isteko ugovor
G

Gall

pre 9 meseci

Tscu bi legao fino
s

samo vosa

pre 9 meseci

Drugar koji je igrao protiv njega kaze da je bukvalno kao stena, u zvezdi sigurno nema mesta, ali je za vosu top.
y

yo.dorro

pre 9 meseci

Jel se drug oporavio od povrede noge?
R

Realno posmatrano

pre 9 meseci

Bio bi i u ovim godinama top pojacanje za Vojvodinu, moze covek da igra i stopera, u Zvezdi cini mi se protiv Ludogoreca vrhunski odigrao stopera.
G

Goust

pre 9 meseci

Strašan je igrač i ozbiljan lik naš brat Seku! Siguran sam da bi, sa svojim iskustvom i bez obzira na godine i povrede, bio vrhunski tutor mladim Vošinim igračima. Veliki respekt i sve najbolje našem bratu!
D

Destro

pre 9 meseci

Odličan igrač za Vojvodinu,sa još jednim štoperom to bi bio dobar tim.
i

idi begaj

pre 9 meseci

da ...sad je bas mocan al sa tim stoperom bi tek kidali
B

Boss 1

pre 9 meseci

Lepo bi bilo u Novi Pazar da ode pa sa Sumom bilo bi interesantno za gledati
z

zarPa

pre 9 meseci

Ne da bi bilo...nego i dolazi u Pazar
b

banjalucki

pre 9 meseci

Seku je brat nas
D

Don Vito Corleone

pre 9 meseci

Kako mi je krivo zbog tog čoveka. Znam ga još iz Jang Bojsa, tamo je igrao 50 posto bolje nego u Zvezdi, i ako je i u Zvezdi igrao korektno. Ubile su ga povrede, veliko pitanje je da nije bio sklon povredama da li bi Zvezda imala šanse da ga dovede, mislim da ne bi. Arapi su ga platili 8 miliona evra Jang Bojsu, a imao je platu 2.5 miliona evra godišnje. Ako je 100 posto zdrav, bio bi brutalno pojačanje za Vojvodinu, plus nije stranac.
B

Bane1989Ns

pre 9 meseci

mladji bio i jos vece pare
I

Ivan FCRS

pre 9 meseci

Usporen snimak od igraca, on i Kanga pod ruku, ne znaju na vreme da se oslobode lopte. Kostali nas zajedno 15 golova u evropskim takmicenjima.
P

Pedja108

pre 9 meseci

Godine su ucinile svoje. I kad je dosao u Zvezdu, brzina mu nije bila vrlina, a sad tek pogotovo. Da nema mesta u sadasnjem timu, ocigledno je. Medjutim, kad je vec odigrao 99 utakmica, trebala je Zvezda da organizuje neku utakmicu, cisto da odigra 100 utakmica, kao jedan lep jubilej.
S

Sestrinski

pre 9 meseci

Protiv ofk
F

FKCZ1991

pre 9 meseci

Top igrac za Vošu, mislim on je svakako strasan igrac, bravo Vošo! Srecno Sanogo!

Proficap

pre 9 meseci

Veliki igrac, za velike utakmice. Problem mu je glava. Protiv Surdulice i Novog Pazara izigrava igraca manje na terenu. Ali, protiv Milana je pokazao kakav je igrac, ne mogu da zaboravim kako je razvalio u Milanu Ibrahimovica i ostale, kako je odigrao stooera u Razgradu, veliki igrac za velike utakmice. Bio bi veliko pojacanje za Vojvodinu.
c

ciki123

pre 9 meseci

Kad već nije vraćen Medojević, ovo bi bila odlična opcija uz mlađe Zukića, Miletića i Busnića. Pokazuje se koliko su ti neki igrači koji su nivo ispod Zvezde i Partizana zapravo ogromna pojačanja za ove klubove nešto ispod. Značio bi i Gobeljić Vojvodini, a Srnić Čukaričkom. Hamidu Traore bi takođe bio ogromno pojačanje, u rangu Sanoga. Carević - Gobeljić - Rosić - Crnomarković - Bukinac - Zukić - Sanogo - Nikolić - Malbašić - Čumić - Bolingi Po meni nema sumnje da bi ovaj tim mogao da prođe Apoel i ekipe tog ranga i da bi bio spreman za borbu za mesta koja vode u Evropu.
n

nekitutamo

pre 9 meseci

Godine i brzina su problem, sve drugo ima za tu njegovu poziciju i ulogu koja je defanzivna, da je prosle godine ponudjen to bi bila ozbiljna stvar, sada je vec malo kasno.
а

армата

pre 9 meseci

Одличан играч. Срећно Саного.
M

Miksea

pre 9 meseci

Nema šanse Vojvodina da nađe ovakvog igrača, jer je potpuno neoZbiljan klub.
H

Hej

pre 9 meseci

Sanogo je stub, može i u odbranu, ali jako koristan kao zadnji vezni. On i Rosić su odlična pojačanja. Samo da nije kasno za Evropu.

angry_chainsaw

pre 9 meseci

U Vošu pod hitno ili nek se vrati kod nas, dobar je i iskusan za našu ligu, za Vošu bi bio pravo pojačanje... I groblje nikako...
G

Gost014

pre 9 meseci

Да Станковић није терао инат и изостављао Санога из првих 11 на почетку претходне сезоне играла би се на Маракани Лига шампиона и прошле године
Г

Гост Зрењанин

pre 9 meseci

Онда не би дошао Бахар,у сваком лошем има нечег доброг!

Chiske

pre 9 meseci

MIslim da uprava ovde nema sta da razmislja. Prihvataj!!!
A

Ab

pre 9 meseci

Joooooj ove Vojvodine mrtve dvoumi se oko Sanoga a oni mrtvorezi im igraju u vezi.... Uzmajte ovog terminatora za naše lige...
1

1/1

pre 9 meseci

On je termonator za sve lige. Kako je otreso Ibrahimovica...
D

Dzo Black

pre 9 meseci

Ivice reaguj, dovedi Sanoga strasan igrac, on i Kanute bi bili odlicni u veznom redu.
h

hohoho

pre 9 meseci

a dok je bio u Zvezdi, ne zna nista, mesar, ratni zlocinac… A sad? dobar,a? 😂
@

@dzo

pre 9 meseci

Jel ovi tvoji jos uvek "ponudjavaju" ugovore novim pojacanjima, kao sto ti rece onomad?! 😂😂😂
D

Dzo Black

pre 9 meseci

@Dzo Ti si jos klinac pa nemozes shavatiti kada neko pogresi, klinac koji ne zna da tacka ide na kraju recenice.
@

@dzo

pre 9 meseci

Niti sam ja klinac, niti je to tvoje greska...jednostavno nemas kapacitet. Ti i u poslednjoj poruci pises "nemozes", to se uci u drugom razredu osnovne skole.
N

Nele 007

pre 9 meseci

Znaci u Zvezdi mesar a u partizanu bomba...haha toliko o postenju grobara
v

v1ad

pre 9 meseci

Sanogo je strasan igrac za svaki domaci klub sa izuzetkom Zvezde. Pustite vi njegove godine ili brzinu. Bolje jedan spori matori Sanogo nego dva prosecna Srpska zadnja vezna. Naravno, dzabe sve to Vojvodini ako ne prodje Apoel.
y

yo.dorro

pre 9 meseci

"kada ne prodje Apoel"
F

Fer ponuda...

pre 9 meseci

MOZE...VI DOBIJETE SANOGO MI BUKINCA I RESENA STVAR,SVI ZADIVOLJNI!👍
A

Archie

pre 9 meseci

Zašto bi vam dali najvećeg talenta za slobodnog igrača?
@

@archie

pre 9 meseci

Dobili ste Radulovica, kad vec pametujes... A ja iskreno nisam za Bukinca, odigrao prvu tekmu i odmah 5 placenih tekstova o njemu... Smesno!
н

нс бој

pre 9 meseci

Ако буде ломио људе као док је играо у цз неће се наиграти због црвених картона,( код нас му судије то неће праштати)опет сви се слажемо да је бољи од свих које имамо тренутно.

Chiske

pre 9 meseci

Brt nama trebaju ludaci jer od ovih nasih mekusaca nema vajde... Vidi, na treneru je da izdiriguje i namesti igraca... Sanogo je zverina, mozda i jedini igrac crvenih koji mi je bas ostao u secanju...
G

Gladiola

pre 9 meseci

Kasno je za Vošu, eventualno ako prodju apoel pa da se razmisli od angažovanju, u protivnom im ne treba uopšte
O

Oopsaala

pre 9 meseci

Sezona se ne završava u julu. I sledeće godine prve 3 ekipe i imaju obezbeđene grupe u Evropi. Zašto ne bi iskoristili umor TSCa i Čuke pa pokušali doći do 3.mesta?! Da su pametni tražili bi i način da uzmu od nas Milunovića i Gobeljića. Nisu kvalitet za nas, ali njima bi doneli potrebno iskustvo.
G

Goust

pre 9 meseci

Osim sto je vec u godinama Sanogo ke tenk na zadnjem veznom, neverovatno mi je da ga se Zvazda odrekla jos prosle godine, a bas smo bili tanki na toj poziciji bili. Ako ga Vosa ne uzme za djabe (pod izgovorom da guraju "nasu decu") a doveli vec Kajevica koji ima isto godina o da Vosi nije cilj da se bori za vrh.
a

abrakadabra

pre 9 meseci

Pola lige zvezdini igrači i koga prokažu prstom. Kontaminirana liga
Х

Х Х

pre 9 meseci

И Сума је Звездин играч?!
Д

Деда Злативоје

pre 9 meseci

То би био сјајан посао за Вошу или било који клуб у Србији. Саного је спој снаге и искуства и осим брзине му ништа не фали ( наша лига и није нешто брза ) тако да што да не.
N

News

pre 9 meseci

Vojvodina ne moze da plati 800k evra godisnje koliko on trazi
@

@news

pre 9 meseci

Zar stvarno mislis da je on toliko glup pa ne zna da u nasoj ligi nece dobiti 800k (nema ni u zvezdi)? Cim je rekao da bi ostao u nasoj ligi spreman je na manju platu
z

zzzuzz

pre 9 meseci

Eto i njega u Novi Pazar
Е

Ел Думо

pre 9 meseci

Боље би се уклопио у ТСЦ.
R

Retx

pre 9 meseci

Vosa nikad u zivotu nije imala ovakvog igraca, godine su samo broj :)
D

Don Vito Corleone@Retx

pre 9 meseci

@Retx - Čovek ništa ne zna osim da nagazi protivnika na stopalo ili da ga u duelu udari laktom. Nema osnovnu tehniku i nije u stanju da pravilno doda loptu najblžem saigraču. Uz to je izuzetno spor i mator. Bio je rezerva u francuskom drugoligašu Parizu. Ni slučajno dovoditi ovog fudbalskog mesara!

Chiske

pre 9 meseci

@Don Vito Corleone Ala ti znas da lupis nekad pa to je stvarno neverovatno...
N

Nele 007

pre 9 meseci

Taj komentar nije napisao Don Vito vec kalcopolista... Sanogo Zvezdin osigurac u odbrani bio bi ogromno pojacanje za Vojvodinu i daj boze da potpise...nek puknu grobari od muke
S

Sudije obucite crveno-belo

pre 9 meseci

Bilo bi zanimljivo videti sta moze ovaj igrac po prvi put bez pomoci sudija. Mozda on i jeste dobar igrac ali mi to nismo u stanju da vidimo sve dok ne napusti šampinjona.