Madson (©Reuters)
Madson (©Reuters)

Santos juri spas bez "pola" tima, promene u Atletiku

Vreme čitanja: 2min | uto. 14.09.21. | 23:10

Kup Brazila: Noćas na Vili Belmiro revanš susret četvrtfinala, prvi susret pripao Uraganu 1:0

Santos i Atletiko Paranaense se noćas sastaju u Vili Belmiro na revanš utakmici četvrtfinala Kupa Brazila. Gosti su do ove faze stigli eliminisavši Avai i Atletiko Gjaniense, dok su Alvinegri takođe prošli posle dva sukoba protiv Sijanortea i Žuazeirensea. U prvom meču slavio je sastav iz Parane, minimalnim rezultatom, pogotkom Renata Kajzera.

Na umu treba imati podatak da gol u gostima nema posebnu vrednost, što znači da potencijalna pobeda Santosa sa golom razlike dovodi meč do penala. Da bi se plasiral dalje bez lutrije sa 11 metara Alvinegri moraju da trijumfuju sa najmanje dva gola razlike. Pobednik ovog sukoba suočiće se u polufinalu sa boljim iz dvomeča Flamenga i Gremija, mada je izvesno da će to da bude velikan sa Marakane, koji je u prvom okršaju slavio sa čak 4:0.

Izabrane vesti

02.30: (2,30) Santos (3,00) Atletiko PR (3,20)

Santos ima nekoliko nedostataka za odlučujuću utakmicu Kupa Brazila. Zbog povrede nema

Kaikija, Džona, Kevina Maltusa, Sandrija, Žobsona, Luiza Felipea i Robsona Reisa. Madson je neizvestan, Leo Baptistao, Žandrei i Emilijano Velazkez nisu licencirani, dok su Danilo Boza, Moraes i Kamašo igrali ovo takmičenje za druge timove.

S druge strane, trener Fabio Karile bi trebalo da u prvih 11 uvrsti napadača Marinja, koji se nije našao u početnoj postavi od kraja jula, kada je zadobio povredu butine. Protiv Atletika mora da deluje od početka. Osim toga, u konkurenciji je i iskusni špic Dijego Tardeli, nekadašnji reprezentativac Brazila, koji bi mogao da debituje.

U međuvremenu, Atletiko dolazi na dvoboj iz poraza od Amerike Mineiro u prvenstvu Brazila, i otuda se očekuju promene u timu. Ze Ivaldo se očekuje umesto Pedra Enrikea u defanzivnoj liniji. U sredini, Erik i Fernando Kanesin se takmiče za poziciju. Ofanzivni veznjak Nikao, suspendovan u Seriji A, vraća se u napad, dok bi Renato Kajzer trebalo da zauzme mesto Bisolija.

Oba tima su van forme. Santos je bez pobede na sedam poslednjih susreta u svim takmičenjima, dok je šire posmatrano ostvario jedno slavlje na 10 minulih duela. Sa druge strane, Atletiko Paranaense nije trijumfovao na pet proteklih susreta na svim frontovima.

BRAZIL, KUP - ČETVRTFINALE, REVANŠI

Sreda

02.30: (2,30) Santos (3,00) Atletiko PR (3,20) /prvi meč 0:1/

23.55: (1,60) Atletiko Mineiro (3,60) Fluminense (5,60) /prvi meč 2:1/

Četvrtak

02.30: (1,40) Flamengo (4,20) Gremio (7,75) /prvi meč 4:0/

02.30: (2,65) Fortaleza (2,95) Sao Paulo (2,75) /prvi meč 2:2/

*** kvote su podložne promenama


tagovi

Kup BrazilaSantosAtletiko Paranense

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara