Komentari na vest

Sautgejt seče kao mačem: Trent nije pozvan jer ne igra kao pre

w

wizard08

pre oko 3 godine

#azex mora da ti bude jasno da u neku ruku liverpoolova taktika i jeste pustanje suteva iz vece udaljenosti znam da cudno zvuci ali je tako ,to je isto radio i murinjo sa junjtedom kao i son dajs sa barnlijem.razlog je taj sto su de hea,nick poup i alison imali jako visok procenat cak alison prosle sezone nije primio nijedan gol iz igre van 16 m ,ali nemoj da me drzis za rec.od ove 3ce pomenutih defanzivno je bolji samo van bisaka ova druga dvojica su samo fizicki jaci i mozda malo brzi.defanzivno i u igri jedan na jedan ne.
w

wizard08

pre oko 3 godine

pojedinacno svakog fudbalera poznajem bolje od vecine fudbalskih "strucnjaka",ovde sam odreagovao na sautgejtovu izjavu koja je dosta arogantna ,a to je da nije na tom nivou trent(trent jeste ali liverpool nije,pre bih to tako rekao),ali jako postujem odluku soutgejta da ga ne pozove jer jednostavno tabele u ovom trenutku pokazuju da su timski ovi bekovi dosta bolji(voker i triper) .
H

Hammers Srbija

pre oko 3 godine

Meni samo nije jasno sta jos treba Kresvel da uradi da bi dobio poziv? Ubedljivo najbolji levi bek ove sezone u Engleskoj
r

ronaldinhogaucho

pre oko 3 godine

zdobrim selektorom ovaj tim bi pravio cuda i bio milina za gledanje
w

wizard08

pre oko 3 godine

trentn je daleko najkvalitetniji bek u engleskoj reprezentaciji uz to i daleko najinteligentniji,takodje on kao on pojedinacno mozda ofanzivno nije na nivou iz pretkhodiniih sezona ali je defanzivno dosta napredovao nazalost to se ne vidi ove sezone zbog silnih povreda ali sveukupno trent nije nazadovao,vec ne japredovao u onom pogledu koji je malo teze uocljiv.Mada zbog situacija na tabelama jasno je da ovim ostali imaju prednost nad njim .
n

ne laprdaj

pre oko 3 godine

sinak trent je ove sezone ocajan toliko da ne znam da li je gori napred ili nazad.Ove sezone tako centrira da bi sa pet metara promasio soliter od 25 spratova a odbrana je skandal tu ni ne postoji...samo da ne ispadne da se cela liverpulova odbrana slepala na van dajka posto su mi od novembra svi jako smesni
R

Realno87

pre oko 3 godine

Vidim da ti više znaš od svih fudbalskih strucnjaka koji su pri reprezentaciji i koji prate igru i napredak iz meca u meč svakog pojedinca. Šta ljudi sve sebi dozvoljavaju da komentarišu to je strasno...
B

Blajvčo

pre oko 3 godine

Ovaj sa nickom sto ne laprda ocigledno nikad nije ni gledao Trenta, a kamoli ove sezone. Decko je imao par losih situavoja, ali generalno ima dobru sezonu. Problem je centar odbrane gde duva promaja. Gomez, Matip i Van Dajk su 3 od 5 najboljih stopera u celoj ligi. Ali kad ih nema krpi Fabinjo.
A

Azex

pre oko 3 godine

Kod gola maunta protiv liverpula sad moze lepo da se vidi sva neupotrebljivost i niska defanzuvna inteligeencija trenta u izlasku u blok iza fabinja, pritom da je on u igri jedan na jedan duperioran, ali i tu sve ide na brzinu. Presecanje lopti, pravljenje viska uz aut liniju, kretnja u situacijama kad je liverpul pritisnut... sve je to ispod nivoa: Dzejmsa, Van Bisake, Vokera.
N

Nindza

pre oko 3 godine

@Blajvčo Hahahaha kako me lik nasmeja 3 od 5 najboljih štopera lige.Hahahahaha sam City ima 4 bolja štopera od njih troje,a gde je Celzi,Mancester United i ostali. Navijac luzerpula sigurno je ovaj.