Sautgejt i Aleksander Arnold (©Reuters)
Sautgejt i Aleksander Arnold (©Reuters)

Sautgejt seče kao mačem: Trent nije pozvan jer ne igra kao pre

Vreme čitanja: 2min | čet. 18.03.21. | 18:10

„Tripijer i Voker su odgovorili izazovu“, kaže selektor Engleske

Jasno i precizno, ne ostavljajući prostor za špekulacije. Tako je Geret Sautgejt, selektor Engleske, nastupio danas nakon što je objavio spisak igrača na koje računa za početak kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Najveće iznenađenje za Engleze je što na spisku nema Trenta Aleksandera Arnolda, koji je u prethodne dve godine bio među najboljim bekovima sveta. Ali, Sautgejt otkriva da je baš tu ključ problema, u rečima „bio je“...

Izabrane vesti

Na poziciji desnog beka poziv je stigao Kiranu Tripijeru i Kajlu Vokeru. A, Trent će morati da sačeka neku drugu priliku.

Trent ne igra tako dobro kao u prethodnih nekoliko godina. Ali mislim da se polako vraća na nekadašnji nivo. Poslednjih nedelja je definitivno počeo da ide u pravom smeru. Jednostavno, smatramo da Ris Džejms, Kiran Tripijer imaju izuzetnu sezonu, dok je Kajl Voker u sjajnoj formi u Mančester sitiju. Imamo još neke momke koji su igrali dobro na toj poziciji“, rekao je Sautgejt.

Selektor Engleske kaže da je već pričao sa Aleksanderom Arnoldom na tu temu.

Trentu sam rekao da sam već imao ovakve razgovore ranije sa Kajlom i Kiranom i da je njihov odgovor bio dobar, prihvatili su izazov i vratili su se u reprezentaciju. Trener je supertalentovan igrač i siguran sam da će imati veliku ulogu u sastavu Engleske ubuduće“.

----------------------

Mozzart je spremio veliko iznenađenje u vidu Bonusa dobrodošlice od 100% za sve novoregistrovane igrače. Informišite se o detajima OVDE.

-----------------------

Još jedno iznenađenje je što su pod zastavu pozvani Oli Votkins iz Aston Vile i Patrik Bamford iz Lidsa, koji će konkurisati za mesto među napadačima.

Želeli smo da imamo više opcija u napadu. Oli i Patrik nam se sviđaju, njihov golgeterski saldo je dobar. Kod Votkinsa nam se posebno napada kako vrši presing na rivala, njegova brzina, kretnje. Potrebno mu je da malo još popravi učestvovanje u igru bez lopte, ali za prvu sezonu u Premijer ligi veoma je dobar“, istakao je Sautgejt.

Engleska ima lagan raspored za martovski ciklus utakmica, pošto će dočekati San Marino, pa će igrati sa Andorom u gostima i na kraju će dočekati Poljsku na Vembliju. 


tagovi

Trent Aleksander ArnoldGaret Sautgejtreprezentacija Engleske

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara