Komentari na vest

Sava Petrov posle bizarnog isključenja: Pogrešio sam; imao sam veliku želju da igram na Lužu

f

fasfasf

pre 3 meseca

dobri su nasi igraci,neki i odlicni ali smo svetski dziberi

VecaBg1971

pre 3 meseca

Navikao ljakse na srpsku ligu
A

ApsolutnoJa

pre 3 meseca

Dosli smo do toga da par dana pisete o tome kako je dao gol Benfici, ja ne znam hoce li ga sad to lansirati u zvezde? A za ovaj crveni apsurdan potez, mogao si samo da je "cusnes" u aut...
D

Djurgården

pre 3 meseca

Klasicna balvancina. Cist zuti,izigrava majmuna i jos se cudi jbt zivot🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

Bojank91

pre 3 meseca

Igra je trebalo da bude prekinuta mnogo ranije. Nepromisljen potez jer svakako ne bi bio gol da ga je postigao u nastavku akcije
V

Vuk 981

pre 3 meseca

Verovatno su mu stručnjaci u mlađim kategorijama za ovakve i slične situacije vikali: "BRAVOOOO"!
D

Dzenki

pre 3 meseca

Cist zuti, da je sutnuo van terene ne bi dobio zuti karton...plus sudija je trebalo da.prekine igru cim se druga lopta pojavila na terenu
I

Iz sljivika

pre 3 meseca

Ti si dečko klasičan produkt naše škole fudbala umiksovane sa sudjenjem u našim ligama gde se igra fudbal sličniji onom na poljančetu nego u Evropi.
R

Rade Miljkovic

pre 3 meseca

Momak igra u Portugalu a ti se vrati u sljivik vreme je rezidbe
A

AK10

pre 3 meseca

Čist žuti karton i dobra odluka sudije. Lopta stoji maltene na aut liniji, da je hteo da je izbaci samo bi je ćušnuo u levu stranu i igra niti bi bila prekinuta niti bi dobio žuti. Vidi se da je imao nameru da šutne i ostavi loptu u terenu.
A

Astoria

pre 3 meseca

Pa na snimku deluje da je postojala namera...mogao je da bira gde loptu da sutne i on cilja u pravcu kretanja protivnickog igraca...cak je i loptu prilicno jako sutnuo. Imao je i opciju da ignorise tu loptu i nastavi da vrsi pritisak na zadnju liniju Zil Visentea...dakle, mnogo opcija je imao, izabrao je onu najgoru. Sam pao, sam se ubio.
P

Pezos

pre 3 meseca

Pa jel moguce, ovo federacija da mu ponisti odmah. Pa ne moze se gospodine sudija igrati sa dve lopte. I da nije pogodio loptu morao si da prekines igru. Sta sve necu videti u ovom danasnjem fudbalu, pored svih kamera, pomagala, var-a cuda ti za ovo dajes crveni karton.
N

NKa

pre 3 meseca

Ehhh, može on iz sela, al selo iz njega nikada :)
G

Grajkula

pre 3 meseca

Vazda bilo!
G

Gostarevic

pre 3 meseca

Dečko je sa iz bloka 70
g

gbsbuigurgbliuergb

pre 3 meseca

@Gostarevic Dosao je sa 13 godina a do tada je ziveo jednom selu gde nema putne infrakstrukture i gde se ljudi skupljaju oko jedne vrbe i traze domet.
M

Mile PFC

pre 3 meseca

Seljo On je rodjeni BEOGRADJANIN.