Komentari na vest

Savić bi voleo da bude optimista, ali nije: Teško da će Bugarska da pobedi u Leskovcu

B

Bar Kohba

pre 5 meseci

Crnogorci su solidno odigrali ove kvalifikacije, Radulovic je sa limitiranim timom fino postavio strategiju i ja licno mislim da im je falilo malo srece da prodju, a pri tom Srbija je dva puta pala protiv Madjara koji nisu bolji od CG, cak i ta tekma Madjara sa Bugarima ih je na kraju kostala da veceras imaju manje sanse. Realno ako ovako nastave imace sanse u bliskoj buducnosti da odu na zavrsnicu nekog turnira. Trenera svakako da zadrze.
P

PedjaPFCCCC

pre 5 meseci

A jos teze je da bi bijete Madjare ( Normalno ako im se igra)

PFK NIŠ

pre 5 meseci

Ovako se daje izjava, a ne kao onaj Jovetic, pa onaj Kuč bi bolju izjavu dao o Srbiji... I u pravu je Savic, nasoj reprezentaciji fali da krene da igra bolje u odbrani, bili bi opasna ekipa. A onaj Jovetic ume da dodje u Arenu na kosarku, a ovamo lupeta neke gluposti o Srbiji, kao svi bivsi Srbi iz okoline.
В

Вељко9

pre 5 meseci

Ало бре морамо да згазимо Бугаре и до 30ог минута решимо утакмицу, после само привести утакмицу крају.
D

Dovla Jo

pre 5 meseci

Crna Gora je navijala za Madjarsku da dobije u Pesti, Srbiju. Mislili su da je to bolje za njih, jer bi sa neresenim u Beogradu drzali sve kod sebe, malo su pogresili, jer da Madjarska nije dobila Srbiju u Pesti ( a po igri nisu zasluzili da dobiju Madjari ), sada bi Madjari imali bar dva poena manje i Crna Gora bi imala sansu da prodje dalje. CG je rival bila Madjarska, a ne Srbija, sto su Madjari pokazali tako sto su jedva uzeli 2 2 protiv Litvanije i Bugarske. Crna Gora morala je da dobije Madjare u Podgorici, ne mozes da ocekuje prolaz dalje , a da u tri utakmice protiv glavnih rivala uzmes samo jedan poen. I onda krivi Litvanci ili neko drugi. Nikako da nauce neke stvari, kuci max jako protiv svakog, a ne da cuvas 0 0.