Savo Milošević (© FK Partizan)
Savo Milošević (© FK Partizan)

Savo Milošević na terenu: Bezobrazniče, sviraj kako treba

Vreme čitanja: 1min | sre. 22.07.20. | 20:00

Incident na pripremama Partizana

Treću proveru Partizana u pripremnom periodu na terenu su obeležili stranci, a pokraj njega Savo Milošević. Nalik postupcima od zimus, tokom boravka u Turskoj i Kataru, trener crno-belih ponovo je imao ogromne zamerke na račun sudije, iako je u pitanju utakmica prijateljskog karaktera.

Nezadovoljstvo Miloševića kulminiralo je tokom drugog poluvremena provere sa Zlatiborom (2:1). Bilo je primetno i u prvom delu, da bi vrhunac dostiglo sredinom nastavka, posle jedne situacije u kaznenom prostoru crno-belih. Strateg Parnog valjka glavnom sudiji Milošu Vitiću obratio se rečima:

Izabrane vesti

„Sviraj kako treba! Nemoj da me zaj...., bezobrazniče“

U tom trenutku, sudija je prekinuo igru i potrčao ka aut-liniji, Milošević je napustio restriktivni prostor i ušao na teren, morao je da ga smiruje saradnik u stručnom štabu, Strahinja Pandurović. Vraćajući se na klupu, trener Partizana još jednom je povisio ton:

„P... vam m... svima“

I za to sankcionisan žutim kartonom.

Varničilo i na tribinama. Akteri: potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić i Veljko Radulović, predsednik Zlatibora. Tema: Zvezdina titula iz 1946. Rečnik: neprikladan.


tagovi

FK PartizanSavo Milošević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara