Šćekić i Zdjelar (© Star sport)
Šćekić i Zdjelar (© Star sport)

Šćekić za Proleter, Zdjelar za Vojvodinu

Vreme čitanja: 2min | pet. 05.11.21. | 13:04

Čeka se Lazar Marković

Strahovali su navijači Partizana kako će njihovi miljenici izaći na kraj sa Gentom bez oslonca tima u vidu Saša Zdjelara, dodatni problem predstavljalo je odsustvo njegove alternative Aleksandra Šćekića, ali je u nešto modifikovanoj formaciji, sa trojicom štopera i praktično petoricom igrača u vezni uspeo Parni valjak da bude takmičarski nastrojen u Belgiji i iz Flandrije donese bod (1:1). A vrlo brzo bi stručni štab opet trebalo da ima na raspolaganju povremenog srpskog i standardnog crnogorskog vezistu.

Već za meč sa Proleterom u stroj će se vratiti Šćekić. Njega nije bilo na prethodnom superligaškom duelu sa Čukaričkim, na dan utakmice osetio je nelagodnost u mišiću, trener Aleksandar Stanojević nije želeo ništa da rizikuje, niti da ga vodi u Belgiju, a tokom četvrtka, dok se ekipa spremala za meč na Gelamko areni stigla je informacija kako nekadašnji član Genčlerbirligija može da odgovori obavezama u nedelju od 20.30.

Izabrane vesti

Posle susreta 16. prvenstvenog kola sledi dvonedeljna pauza usled obaveza reprezentacija, iz Partizana uveravaju da će se u tom periodu od povrede oporaviti Saša Zdjlear. Zamenik kapitena je pre pet dana obnovio povredu zadnje lože (mučila ga letos, propustio prvi meč sa Santa Klarom) i sve ukazuje da će biti spreman za derbi sa Vojvodinom, 20. novembra.

Još nema indicija, ali se očekuje da se dotad oporave još dvojica igrača. Lazara Markovića muči mišić trbušnog zida koji mu je pravio velike probleme tokom karijere i zbog kojeg nije ni bio u kobminaciji za poslednja tri meča, dok Filip Holender oseća posledice povrede skočnog zgloba, pa ni on nije igrao ni protiv Čukaričkog, ni protiv Genta. Crno-beli veruju da će ih imati na raspolaganju za poslednji takmičarski ciklus u kalendarskoj godini, pošto će odigrati sedam utakmica za 25 dana, što znači da su rotacije i te kako potrebne.



tagovi

FK PartizanSaša ZdjelarAleksandar ŠćekićFilip HolenderLazar Marković

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara