Komentari na vest

Sedam godina kasnije: Barselona se dogovorila sa Gundoganom! Imaće 12.000.000 evra bruto

m

monterooo

pre oko 1 godinu

Odlican igrac ali potrosen maksimalno,mozda jos sezona dve,tacno znaju fizicko stanje igraca da ne mozes izdrzati vise od 6sezona sreda subota u PL...LS..... Azar,Mane,Tadic,Matic,Lukaku....svi su otisli da produze karijere ako moze,da malo spuste gas....uzmu lovu...PL do 30 e moze taj ubistveni ritam posle...tesko...pa de brujne je 40 posto igraca od pre dve godine....a genije fudbala...
o

ovde svasta moze da se cuje...

pre oko 1 godinu

Ti bas verujes u to sto pises???Istrose se oni koji nemaju kvalitet,pogledaj sve timove iz top 10 evrope generalno,najbolji igraci su ima 33-34+ godina,fudbal generalno patini krizira,a to veze nema sa ligom,englezi,spanci,italijani,nemci,francuzi,pa svi igraju subota-sreda,cemu to velicanje premijer lige,kao da je neka kosmicka liga,a nista nije bolja od spanske,pogledaj evropske trofeje zadnjih 20 godina i sve ti je jasno,samo pumpaju pare,za prosek igrace,liga gde city vlada zadnjih 6-7-8 godina,lagano vlada,po 100 bodova,ali kad udjem na portale,imam osecaj da svako svakog pobedjuje,a ustvari jedan tim vlada godinama.Ne pisite mitove,dobra liga,verovatno najbolja,ali za jednu malu nijansu,ali bukvalno!!
i

igor978

pre oko 1 godinu

Barsa će da proda Kesija sigirno, a pitanje je da li će i De Jonga, ako dođe dobra ponuda verovatno. Jer sa Pedrijem, Gavijem i Gundoganom u sredini, Barsi nisu potrebni skupi igrači da sede na klupi. Razvijaće svoje klince iz akademije, a tu je i Buskets da zakrpi kad treba kao rezerva.
B

BalkanKan

pre oko 1 godinu

Verovatno si oko svega u pravu,ali ne kapiram kako niko ne primecuje kolika je igracina De Jong
S

SvrakaShearer

pre oko 1 godinu

Ilkay idi fino u Liverpool da traješ ko Milli i za 5 gpd da uzmeš 2 LŠ. Veza Bellingem 100mil, Gavi free, Gundo Free, Rice ili Amrabat + 2 od 3 mlada Jones, Bajča i Eliot
c

croatan

pre oko 1 godinu

A nisi ovo napisao..
I

Imaš

pre oko 1 godinu

11 ?!?
L

Luzerpul

pre oko 1 godinu

@SvrakaShearer Haha.Nece dovesti nikog od njih Luzerpul.Pa da je jedini klub na svetu opet nece osvojiti nista.30 godina patnje ucinile svoje. pustaj komentar
M

MileBG1984

pre oko 1 godinu

Tako je, to bi zvek bio da Liverpool tako uradi. Ej Belinghem, Rajs, Gundo postava i klinci Gavi, Bajca i Jones 2 postava. Milli penizija, Hendo ako moze jos sezonu, Kejta i Oxu zahvaliti se. Jos Tijaga prodati farsi za jedno 25-30 mil i puna kapa

Marko Pavlovic

pre oko 1 godinu

Tako je Ikaj izmuzi farselonu do prosjačkog štapa. Što bi voleo i gollum pesi da se vrati i dwfinitivno stavi ključ u bravu i ugasi svetlo
M

Milan Čajković

pre oko 1 godinu

Ova Barsa ne zna šta radi ! Sve neki matorci . Isto kao Levandovski nista nije dao Barsi šeta se po terenu . Dovedi mladog željnog da igra , a ne ispušene muštikle .
k

kokos

pre oko 1 godinu

Hahahahahahahahahah ko sve prati fudbal.. hahahahahah
G

Gost555

pre oko 1 godinu

Nemaju novca da zadrze Mesija, a dovode Gundogana za ogromnu platu.
g

gargamel89

pre oko 1 godinu

Sta ste pobogu ljudi uradili sa sajtom ? Ne mogu da verujem da posle toliko godina moram prestati da vas citam i izbrisem aplikaciju .
s

sg018

pre oko 1 godinu

nece Siti Belingema, nije Gvardiolin tip igraca. On vise voli igrace sa tehnikom(daleko da Dzud to nema), mislim da bi se Barela, Virc ili Frenki De Jong pre uklopili. Belingem je odlican igrac za Liverpul, vodja je na terenu i prava zamena za Henda.
I

Ivan BG

pre oko 1 godinu

Ja ne verujem sta procitah
x

xx

pre oko 1 godinu

Smijem se kladiti da si govori i da Haland nije Gvardiolin tip igraca.
M

MUFC 23MJ

pre oko 1 godinu

Ja bas mislim da Belingem prelazi u City,a u Liverpul nece 1000 posto,imas konferenciju Jirgena Klopa od pre nekih 2 sata ,covek je sam rekao da Liverpul ne moze da si priusti Belingema,znaci ne neki novinar,dojava,ovo ,ono ,nagadjanja,licno covek koji je trener Liverpula to rekao ,a sad sta mi vidimo ko je za gde ,to je druga stvar,i naravno da ne vidimo svi isto i to nije nista strasno .Ja kao navijac MU bi voleo da Belingem dodje u MU ,ali po meni nazalost mislim da ide u City i mislim da se bas uklapa savrseno u City
G

Gaizka

pre oko 1 godinu

Prilagodiće se Pep, zna svakog igrača da iskoristi, da prilagodi taktiku itd.. Ako klub proceni da je Belingem budućnost enegleskog fudbala i da ga ne mogu propustiti, Pep će to poštovati kao i u slučaju Halanda.
K

Kontam

pre oko 1 godinu

Mislim je ovo oslobadjanke pozicije za Belingema, jedini problem Sitija narednoh godina ce biti kako da zamene De Brujea za koju godinu, jer takvih igraca trenutno nema na vidiku. Za sve ostalo dovoljno si bogqti da kupe sta im treba.
x

xhadcsad

pre oko 1 godinu

Ima, cak mozda i boljih...Edegard iz Arsenala❤️🤍
g

gost0101

pre oko 1 godinu

Mislim da je Wirtz odlicna opcija ali ce on verovatno u Bajern
x

xx

pre oko 1 godinu

xhadcsad,Bolji u cemu hokeju na travi.Haha
s

smsm

pre oko 1 godinu

Najpre ce boti da Siti oslobadja mesto za Belingema, ocekujte neku suludu cifru za transfer.
J

Junker

pre oko 1 godinu

Kolko pratim oni su dogovorili Gundogana, jos ranije B. Silvu, takodje Kansela, napadaju Asensija, vracaju Mesija. Za to vreme prvi covek UEFA-e javno govori da su optuzbe protiv Barselone veoma ozbiljne, preti im izbacivanje iz Evrope, oduzimanje bodova u LaLigi, FFP su prekrisili nekoliko puta i preti im zabrana registrovanja igraca, kasne s platama i dugovanjima prema drugim klubovima, nemaju novca za vracanje kredita i jos X afera sadasnjih i bivsih igraca kako na profesionalnom tako i na privatnom planu. Cirkus Medrano za one sa skupljim ulaznicama.
g

gaizka

pre oko 1 godinu

Ma mogu samo da im pljunu pod prozor, sve te velike postenjacine iz uefe i ostalih klubova
G

Gost99

pre oko 1 godinu

Izgleda onda samo pratis preko nekih tabloida.Ne dovode ni Asensija ni Kansela ni Bernarda Silva jedino Messija hoce da vrate.A sto se tice optuzbi sta mislis sto vec 3 meseca nemaju dokaza?
S

Saturn

pre oko 1 godinu

Ozbiljan igrac i jako podcenjen Gundogan samo sto igra sa jos jednim majstorom KDB pa i Bernardaom , setimo se one god kad je KDB bio povredjen Gundi dao 20 komada i doneo titulu City-u , uz to jako kvalitetan covek i saigrac , svi ga hvale uz to cesto u citijevoj akademiji edukuje klince i uci se za buduceg trenera , nema ko ga ne voli... Tacno ce biti Cavijeva produzena ruka jer to je taj slican nacin shvatanja fudbala Gvardile , Cavija , Artete pa i Gundia , bas kvalitetno pojacanje i odma ce upasti u slican nacin fudbala koji Barsa igra kao i u City u ! :)
r

roni

pre oko 1 godinu

mislis potcenjen
S

SvrakaShearer

pre oko 1 godinu

Pa dao bi 10pluseva za tako finu priču o Gundu, ali onaj deo da takvom čovjeku želim prljavu farselinu je za 100 minusa
a

as72

pre oko 1 godinu

Odlicno za Barsu.Fali jos desni bek i jedna zamenjava za Lewandovskega i toj to
H

Hahabaa

pre oko 1 godinu

Ne mogu da razumijem ove poteze igrača i od Leve , druže ideš u barsu da bi igrao Ligu evrope i u klub koji se raspada . Pored Bajerna i Sitija …
p

prti

pre oko 1 godinu

Ide u Barselonu zivi u Barseloni u smiraj karijere kad si vec sve osvojio sto se moglo osvojiti ili u kisnu Englesku za iste pare... Da bas tezak izbor je imao Leva.
G

Gaizka

pre oko 1 godinu

To dovoljno govori o Barsinoj veličini.