(©tottenhamhotspur.com)
(©tottenhamhotspur.com)

Sedam i po godina kasnije, Serhio Regilon je zvanično uz Totenhem

Vreme čitanja: 2min | sub. 19.09.20. | 19:14

Špancu ugovor na pet godina, Realu 30.000.000 evra na ime obeštećenja

Bio je tiha patnja Sevilje čitavog prelaznog roka, nuđen je nedavno Mančester Junajtedu, ali je na kraju bilo suđeno - Serhio Regilon je novi fudbaler Totenhema, što je londonski klub potvrdio na svom zvaničnom sajtu. 

Realu će na ime obeštećenja pripasti fiksno 30.000.000 evra, ali će šampion Španije imati pravo da ga povratnom klauzulom vrati na Santijago Bernabeu za 45.000.000, dok je sam Španac potpisao ugovor na pet godina.

Izabrane vesti

Dolaskom Regilona, Žoze Murinjo je "zakrpio" rupu na levom beku ili bi barem trebalo da je tako. Uostalom, vreme će pokazati. Bilo kako bilo, pojačanje na ovoj poziciji bilo je preko potrebno. Murinjo je nedavno poručio Deniju Rouzu da je bivši, Rajan Sesenjon je i prošle sezone bio u nemilosti portugalskog stručnjaka, na čemu je profitirao Ben Dejvis, iako ni on nije bio preterano pouzdan do sada.

U Realu pak mesta za Regilona nije bilo, jer se na poziciji levog beka zacementirao Ferlan Mendi, dok je Marselo sa statusom legende u Real i pored toga što je zagazio u 33. godinu i dalje pristojna rezerva Francuzu.

Način na koji je Totenhem najavio transfer Regilona je posebno interesantan. Naime, iz londonskog kluba su uspeli da "iskopaju" tvit španskog defanzivca od pre sedam i po godina u kome piše: "Sutra sam uz Totenhem", čime je želeo da pruži podršku Sparsima u londonskom derbiju sa Vest Hemom koji se igrao dan kasnije, a ljudi zaduženi za Tviter profil Totenhema su samo odgovorili: "Danas", kratko i jasno, a nedugo potom potvrđen je i povratak Gereta Bejla.



tagovi

Serhio RegilonTotenhemLetnji prelazni rok 2020

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara