Sander Berge (©Reuters)
Sander Berge (©Reuters)

Šefild Junajted nepogrešiv na Bramal Lejnu, Reding najprijatnije iznenađenje

Vreme čitanja: 2min | uto. 30.08.22. | 15:25

Čempionšip: Derbi runde igraju Oštrice i Rojalsi

Najbolje dva ekipe uvodne faze Čempionšipa sukobljavaju se večeras na Bramal Lejnu. Već sedmo kolo je na programu u sklopu drugog ranga Engleske i u gornjem domu je velika gužva. Najviše su do sada pokazali Šefild Junajted i lider Reding, koji će se obračunati u derbiju runde (20.45).

Gostujući sastav ima 12 bodova posle šest kola, jedan više od Oštrica, koji su odmah iza posle remija 1:1 sa Luton Taunom u poslednjoj utakmici. Izjednačujući gol Mekburnija doveo je do toga da Šefild Junajted bude bez poraza u četiri protekla susreta, ali nije uspeo da upiše treću uzastopnu pobedu. S druge strane, Reding je nanizao tri trijumfa bez primljenog gola. Poslednja je bila protiv Milvola u gostima (1:0).

Izabrane vesti

Šefild Junajted može da se pohvali neverovatnim domaćim rekordom i već je postigao sedam pogodaka na Bramal Lejnu do sada. U tri ovosezonska domaćinstva redom su padali Milvol, Sanderlend i Blekburn, a takođe, Oštrice su uspele da u dva navrata sačuvaju svoju mrežu. Ovo je samo nastavak prošlogodišnje dobre forme na svom terenu pod vođstvom Pola Hekingbotoma.

20.45: (1,63) Šefild Junajted (3,80) Reding (5,70)

U međuvremenu, Reding je jedan od iznenađenja u ranoj fazi sezone, jer su Rojalsi do sada sakupili 12 poena. Ekipa Pola Insa nalazi se na vrhu tabele i ostvarila je fantastičnu pobedu nad Milvolom na Denu u subotu popodne (1:0).


tagovi

ČempionšipŠefild junajtedReding

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara