Komentari na vest

Sejduba Suma rešenje za Santa Klaru

B

Baždaren

pre gotovo 3 godine

Mozda jeste resenje ali ga ne voli trener. Zbog drugacije boje koze. Trener je dobar sa njegovim drugarima kojima je zacementirao mesta u timu. Ovaj neka radi vredno, neka se dokazuje na treninzima pa ako zasluzi mozda i zaigra.
G

Gost11

pre gotovo 3 godine

Suma je oduvek bio daleko bolji od Natkha u velikim utakmicama. ne kayem da je Natkho slab, ali on je sada ling.long fudbaler i tu vlada. Suma nikada nije imao problem sa mnogo jačim ekipama od klubova naše lige. Jednostavno čovek zna znanje. Čak i ako Partzan hoće da smanji troškove na plate, bolje je da Natkho ode no Suma. U to sumnje nema.
h

humska1

pre gotovo 3 godine

Ne vredi ista komentarisati. Ovde je shvatanje fudbala najveci problem na svim nivoima. Jedan komentar kaze, gde pise da mora dva defanzivna vezna. Naravno da ne mora niti iko igra sada, niti je Jojic defanzivni vezni, medjutim imati Natha na poziciji drugog defanzivnog veznog je ozbiljan defanzivni i ofanzivni minus jer su istaknuti njegovi defanzivni nedostaci uz ovakvu losu poslednju liniji, a udaljen je od protivnickog gola i onda nemamo igraca koji ima zavrsni pas. Jojic igra jer moze ponesto u defanzivi i moze ponesto iz drugog plana i mi nemamo drugog igraca koji na toj poziciji to moze jer Scekic ne moze nista u ofanzivi, za Natha sam objasnio. Neko drugi pise o formaciji 4-3-3 koju mi ne igramo niti mozemo da igramo jer je svrha te formacije da povecava mobilnost u ofanzivi i kombinatoriku a kakva je nasa mobilnost kada imamo naprimer u veznom Zdjelara i Natha i kombinatorika a imamo ofanizvno beskorisne bekove. Onda neko treci pise kako je igrao Natho na centralno veznom i da nije bio krater u defanzivi, ne znam gde i kad je to bilo ? Onda ovaj cetvrti kaze da je Natho igrao centralnog veznog veci deo karijere i da nije njegova pozicija ofanzivni vezni, samo zanemaruje da covek ima 33 godina, a da je fudbal fizicko vrlo zahtevan i ti fizicki zahtevi se povecavaju na poziciji centralnog veznog, u ostalom jel se vise trosi Zdjelar ili Suma ? I nema primedbi ovaj moze ovo a ovaj ne moze, pa ja mislim da ne bi trebalo zbog toga, nego je ovaj uzas a ovaj je super a ovaj sto je super ne igra. A iz svakog komentara se iscitava to da sve sto je lose i kako ne treba zbog toga sto Stanojevic ima kombinacije da igraju igraci koji su katastrofalnj. A to sve isto misle i navijaci Crvene Zvezde i jedan novinar u pokusaju i botovi jednog navijackog foruma Partizana koji su prethodno dizali u nebesa Stanojevica. Pa je zanimljivo to kako se i ko ujedinio u jednom.
D

Dexaman

pre gotovo 3 godine

Ne vredi prijatelju da objasnjavas ovde bilo šta, mnogo je zajedljivih neznalica, klinaca i kojekakvih likova. Samo će te ispljuvati i izlupati minuse... Ne kažem da treba svi oko svega da se složimo, ali bar da budemo pristojni u komentarima. Prvo, vidi, svaki tekst o Partizanu "komentarise" bar 60-70% cigana i obratno... Mnogi ovde leče svoje komplekse, pa pokušavaju da budu duhoviti i zanimljivi... Jasno ti je sve, ne vredi ni komentarisati previše...Pozdrav
h

humska1

pre gotovo 3 godine

Ja pisem komentare zato sto citam komentare iz navike i onda procitam nesto na sta ne mogu da ne odgovorim. I to radim periodicno, evo sad mi se smucilo, pa necu pisati duze vreme. Pritom i na ostalim portalima je slicno da dosta ima navijaca iz suprotnog tabora a na navijackom forumu Partizana ima drugih anomalija. Meni smeta sto navijaca Partizana ne prestaju da me iznenadjuju. Kada se vidi koliko ima banalnosti, povrsnosti, frustracija i ega u odnosu prema u klubu koji bi trebalo da se voli onda je to pokazatelj kakve su njihove vrednosti i koliko im je stalo do kluba.
g

gostic'

pre gotovo 3 godine

Imati Jojica u startnoj postavi je igrac manje,niti igra defanzivu,niti je koristan u napadu,puno gresi u predaji lopte i kad pogresi boli ga uvo da potrci da bar pokusa da ispravi gresku.Treba da kvari igru protivnika da vrsi pritisak na protivnickog pleja,mi protiv Socija dobijemo dva gola posle pasova kroz sredinu,pored stelt Jojica.Protiv Santa Klare nevidljiv. Treba da poveze odbranu i napada nama celu utakmicu stoperi salju duge lopte napred -nikome- jer nema Jojica da uzme loptu da je prenese. Trpa se da centrira,a jedva dobaci do peterca,trpa se i da sutira slobodnjake,onaj mali Terzic moze da mu drzi casove,kako se izvodi korner.Bolje igrac dobar u odbrani a los u napadu -Scekic nego los u odbrani i osrednji u napadu -Jojic. Nego sta nego su Stanojeve kombinacije, Jojic,Obradovic i Miljkon,njih trojicu je i doveo Stanoje u Partizan,a niko drugi ih nije ni hteo,tako da bi danas sva trojica bili bez kluba.
h

humska...

pre gotovo 3 godine

Druze dzabe se trudis da im objasnis kad su sve gluperde za fudbal.. Vidi se da znas, i sve sto si napisao tacno od A do Š.. Kad igras np. sa dva zadnja vezna mozes da igras sa dva defanzivna Zdejlar-Scekic i tu se uglavnom brsnis, jer gubis topboks igraca na sredini.. a kad igras sa dva zadnja vezna jedan def, a jedan ofanzivan, mi u ovom trenutku nemamo boljeg od Jojica (moze da proba i sa Panticem na toj poziciji i ako to nije njegova poz) sa Jojicem imamo igraca u dva pravca, Jojic pretrci po 13km.. zamisli Natka u jakom ritmu da mora da sprinta 50m napred da se ubaci iz drugog plana, a onda da trci sprint da se rve u vezi da zatvori, pa umro bi.. ni napred ni nazad, pokidao bi se izmedju linije a mi bi imali igraca manje.. onda dodas Sumu koji tek neigra def..
H

Humska ulica

pre gotovo 3 godine

humska1 i humska....jedan isti bot pise komentar pa sam sebi odgovara
h

humska 1 znalac

pre gotovo 3 godine

Hvalati do neba..napokon da procitam nesto konsruktivno..koliko ovde neznalica ostavlja komentare to je cudo...veliki poz.od velikog grobara.
L

Lazni Grobari

pre gotovo 3 godine

humska...,humska1,humska 1 znalac,Dexaman, jedan isti ciganin,sam pise sam sebi odgovara kao onaj bot Nelle007
G

Grobar JUG 70

pre gotovo 3 godine

Podrška za Jojica! Suma na klupi i tačka! Natko odsvirao svoje!
S

Sima Arauho

pre gotovo 3 godine

"Grobari JUG"?!Zar te nije sramota?!Prvo nadimka jer se zna ciji je sada jug a drugo ovih "kritika" Natha i Sume a velicanje Jojica (napravio penal u derbiju u prvenstvu,promasio ga u finalu kupa)?!
Y

Yoyinjo

pre gotovo 3 godine

Raspali jojic moze da igra samo u Partizanu i to dok je trener šamroje

Srb_7-1

pre gotovo 3 godine

@Sima To ti je cigonjer provokator, jedan te isti lik kao partizanovacBG, stavlja sve kao grobarske nikove i komentarise kontra normalnih i pravih partizanovaca u cilju razdora...
T

Ti Simo

pre gotovo 3 godine

Si totalni laik od ove igre...bolje se ne blamiraj.
O

Očaj7

pre gotovo 3 godine

Očajan igrač
K

Kraljević

pre gotovo 3 godine

Ljudi ne mogu Suma i Natko da igraju zajedno jer su obojica ofanzivni vezni igrači koji nemaju snage za celu utakmicu.Niko od njih dvojice ne može da igra zadnjeg veznog jer će se tu stvoriti krater a i onako nam kroz sredinu stvaraju višak zbog sporih loše postavljenih štopera i Jojića kome defanziva nije jača strana ali ipak je bolji na toj poziciji od Sume i Natka.Mislim da je bolja solucija da Natko udje poslednjih pola sata jer je mnogo bolje ako dodje do penala da on šutira a ne Suma.Videli smo kako je Suma šutnuo penal prošli put čista sreća je bila.Dosta zavisi kako će Lazar Marković odigrati kao i to kako će Suma ući u utakmicu ako ga krene mislim da poluvreme možemo rešiti u našu korist.
c

cirkus

pre gotovo 3 godine

Vise puta su igrali zajedno i to protiv mnogo ozbiljnijih timova, pa nije duvala promaja pozadi, cak smo sad i supljiji ispostavlja se. Ja ne znam koji sport gledate vi neki.. Pritom natho je jasno klasican centralni vezni, nema tehniku za 1na1 i prodornost, vec pas i pregled igre i opasan je i u zavrsnici iz drugog plana kada se pridodaje, a suma je klasican ofanzivni vezni, svaka evropska ekipa koja igra 4-3-3 ima jednog takvog unutar te vezne trojke (celzi haverc/mount, real modric, siti kdb, junajted bruno itd), ja ne mogu da verujem kako zlonamerni mediji i diletant od trenera usade misljenje pojedinima, kao da niste partizan gledali pre godinu i po, dve dana...
G

Gost Lk

pre gotovo 3 godine

Moze samo jedno pitanje,gde to pise da mora da se igra sa dva zadnja vezna,zasto nam je fudbal postao kukavicki?
P

PartizanovacBG

pre gotovo 3 godine

Ni Natko ni Suma ne treba da budu starteri...ako hoćemo prolaz!
G

Gostiii

pre gotovo 3 godine

antho je samo u Partizanu na poziviji ofanzivnig. Uvek je igrao defanzivnog.
L

Logicnije

pre gotovo 3 godine

Zasto ne Jojic na klupu, a Natho na zadnjeg veznog?
C

Ciceron

pre gotovo 3 godine

Jojić na terenu a Suma na klupi...Natko nek odmori ovu utakmicu
G

Gost787

pre gotovo 3 godine

navijac Zvezde ovde- DA li je moguce da STANOJE sikanira vaseg ubedljivo najboljeg igraca mesecima I sad kad je frka ubacuje ga? ista price DEGENEK;ja ne kapiram ove nase trenere!

Srb_7-1

pre gotovo 3 godine

Razlog je jednostavan, Natho nigde nikad nije igrao pleja iliti odmah iza napadaca (prednjeg veznog) tj. poziciju koju igra Suma, vec pretezno zadnjeg veznog ili, zavisno od formacije, ako se igra sa 5 u sredini onda samo veznog.. Ali ovde je ta pozicija rezervisana, znamo vec za koga, tako da samo kod Stanojevica oni ne mogu igrati zajedno... Ok, je to sve dok se imaju kakvi takvi rezultati, ali ostaje zal da se moglo i bolje da najbolji igraju na svojim pozicijama...
Y

Yoyinjo beskorisni

pre gotovo 3 godine

Gde bi onda raspali Yoyinjo? Morao bi Šamroje ljubimca na klupu da preseli
S

Sportskilik

pre gotovo 3 godine

Narho namestio i protiv Santa Klare, sta vise treba da uradi?
P

PFC

pre gotovo 3 godine

Da da gol Borjanu sa 25m u raslje, tada ce valjda biti dobar i to ce Mozzartsport sigurno pomenuti sledeci put kada budu pisali o njemu. A inace, Suma i Natho ne mogu da igraju zajedno je zato sto je lopta okrugla.
g

gost-00

pre gotovo 3 godine

samo me zanima kako to ova redakcija zna ko ce umesto koga igrati, jel to normalno, ili je u banan drzavi i to ok. nije ovo prvi put da se zanju detalji oko sastava vecitih, pogotovo partizana, mislim da imaju krticu, VVI nekad bese VVV, razumemo se, zar ne?
G

Gost200

pre gotovo 3 godine

Kao i uvek na portalu Mozzart u sekciji komentara, 90% ih čine odron dobrote, smisla i časti. Samo ću napisati srećno Partizanu i srećno Zvezdi pa da se evropski fudbal gleda i na proleće!
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!

pre gotovo 3 godine

Najvece psiholosko pitanje je koliko los covek treba da budes da ti za Jojica ima mesta a za Sumu i(li) Natha nema...
P

PartizanovacBG

pre gotovo 3 godine

Baš se vidi da ti očajno stojiš sa fudbalom jer je Jojić bolji igrač i od Sume i od Natka
G

Gost9

pre gotovo 3 godine

Zar Pantic nije rekao da ce Suma u Zvezdu? Hahaha
G

Gost e

pre gotovo 3 godine

Sta ce u Zvezdi,da sedi na tribinama?
N

Nele 007

pre gotovo 3 godine

Pa Zvezda ima čistačice tako da za Sumu nema posla u Zvezdi
b

batabane

pre gotovo 3 godine

Kao Jojic vise trci od Natha,ma idi bre.A sto Jojic svaku drugu loptu gubi ili neprecizno odigrava,nema veze.Ma najaca sprega u vezi Partizana je kada Natho igra odmah iza Sume,a iza su Zdjelar ili Scekic.Pa Natha odmoris sa Panticem a Sumu sa Markecom.Ali i za to treba bar jos jedan kvalitetan krilni igrač.Holender i Lutovac su daleko od toga.Zato Markec mora na krilo,a steta.Markec je najbolji i najopasniji kada igra iza spica na desetki,kao i Suma.Zato njih dvojica treba da zatvore tu poziciju ofanzivnog.U centru Natho i Pantić da se rotiraju i na zadnjem Zdjelar i Scekic.U rotaciju i kao trece rezerve ukljuciti i Jojica i Pavlovica.Od toga Partizan jace nema.Treba dovesti i alternativu za Rikarda,ne može covek sam da iznese sezonu.Milovanovic je premlad i nema cvrstinu da bude alternativa.Po mogucstvu i dva beka dovesti.Sto se stopera tice,ako je plan da se Djordjević forsira,onda je ok,ako ne i tu treba dovesti igraca.Znaci jos 4-5 igraca, ako misle da budemo ozbiljan klub, koji ce nesto znaciti u ligi konferencije,i osvojiti titulu.Samo tako i nikako drugačije.
h

humska1

pre gotovo 3 godine

Po ovome sto si ti napisao to je asimeticni 4-2-3-1 sa Sumom na levom krilu koji ce igrati vise u sredini. ili vec 4-3-3 sa Markovicem i Sumom kao improvizovanim napadacima. Problem sa tim sto bi onda igrali vrlo usko, gde pritom ni Markovic nije tipicno krilo a nemamo ni desnog beka koji kontinuirano ucestvuje u ofanzivi, a nemamo ni ove centralne vezne koji ulaze iz drugog plana po strani osim eventualno Jojica, tako da bi po sirini sa posedom pokrivali nekih 20 metara sto protiv 8,9 protivnickih igraca nije ohrabrujuce. Jojic pretrci vise od Natha, on je na dosta strana zastupljen igri, mada ne bas uspesno, a sa Nathom bi bio problem ako bi bio na Jojicevoj poziciji sto bi time bile potencirani njegovi nedostaci jer bi bilo potrebno da radi stvari u kojima je slab u kojima bi se potrosio i ne bi mogao biti ovako dobar u kreaciji. Pritom, zaboravlja se gde stoji nasa odbrana, koliko blizu svog gola da centralni vezni imaju dosta defanzivnih zadataka, ocekivati od Natha da sprecava kontre, trici sprinteve nije realno, pritom Zdjelar i Jojic defanzivno su slabi u tandemu, a onda pribliziti Natha svom golu i udaljiti ga od protivnickog je neznanje. Ako cemo tako, imamo problema sa stoperima, mozda da uparimo Urosevica i Scekica, Lutovac i Obradovic, Zdjelar, Natho, Markovic, Suma, Jovic, Rikardo i vecina navijaca bi ovim bila zadovoljn samo nijedan trener ovo ne bi igrao. Kada ekipa kvaliteta Partizana pokusava da igra kao Bajern onda to izgleda karikaturalno, problem je sto vecina navijaca ima razmisljanje kao da su navijaci Bajerna.
G

Gost480

pre gotovo 3 godine

Trci on tu nema spora, ali uvek trci u prazno i tamo gde ne treba. Kednostavno decko mora da igra, a formom i igrom to ne zasluzuje.
R

Rud gulit

pre gotovo 3 godine

Ne razumem ako ljudi pisu u komentarima da vide dva majstora natha i sumu na terenu po cemu su oni za zeljka pantica???

a

pre gotovo 3 godine

Ne razumem
0

000

pre gotovo 3 godine

Očekujem dosta neizvesnu utakmicu. Moramo da jurimo golove i pobedu, ali posmatrajući prethodnu utakmicu, to neće biti tako lako. Svako je mogao da primeti njihovu taktiku - kada se brane, svi njihovi se apsolutno povlače na svoju polovinu. Takav bunker teško probijamo, jer nemamo kreativce, niti taktiku za tako nešto. Sa druge strane, oni i u takvim situacijama se brzo transformišu u napad jer imaju duplo brže igrače od nas. Znaju da će i takve polukontre da pretvore u kontru zbog svoje brzine. Jedino što može da nas spasi je da se utakmica rano otvori ranim golom. U slučaju da oni daju rani gol, gubimo minimum 2 gola razlike. Pamtite šta sam rekao. Od svega je najgore što se neće ništa promeniti u slučaju da izgubimo. U svakom klubu bi uprava pala nakon nekoliko uzastopnih neprolaska u evropska takmičenja(u slučaju da žive od njih kao i mi).
S

Srpski samuraj

pre gotovo 3 godine

Ma, daj, bre.... Ovo je smesna ekipa! Pa 90% ljudi nikada nije ni culo za taj klub, dok nisu izvuceni na zrebu!!!
E

E!

pre gotovo 3 godine

Jel moze neko da mi objasni na koju foru se takmici ova Santa Klara, kako klub iz Amerike to jest kalifornije moze da igra UEFA kup takmicenje nista mi nije jasno???

Wolfasin

pre gotovo 3 godine

Isto kao što Izrael igra u Evropi, Azerbejdžan, Jermenija...
k

konobar33

pre gotovo 3 godine

Šamrok Stanoje. Antalogijsko ispadanje Partizana i ponizavanje srpskog fudbala.
I

Istina

pre gotovo 3 godine

Napred SANTA KLARA AJMO DO POBEDE
k

koliko

pre gotovo 3 godine

nesrecnika slicnih tebi visi na vijest o Partizanu.

Wolfasin

pre gotovo 3 godine

Ja kao Partizanovac navijam za Zvezdu u Evropi. Pa valjda treba da podržavamo naše klubove pa makar i večitog rivala.
i

istina

pre gotovo 3 godine

Nikad ne bi navijao za partizan da igra protiv bilo koga uvek protiv partizana navijam i to je to
Z

Zaim

pre gotovo 3 godine

Kako prolazimo protiv vas objasnio ti je ,,abc,,.Doduse vi imate svoju tabelu,po kojoj ste uvek prvi.Zdravo.
N

Na kraju

pre gotovo 3 godine

Ce morati zajedno , jer smo bezopasni drugacije
B

Boxi

pre gotovo 3 godine

"@Chaki", naravno da ti verujemo brate nas dobri, vi najbolje poznajete, kako je kad igrate Evro takmicenje, kvalitete, i kako nakon toga prolazite protiv Partizana 😁
a

abc

pre gotovo 3 godine

155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164 večiti derbi odigrani u prvenstvu od kako je došao Miloje do danas, partizan ima samo JEDNU pobedu u 161 večitom derbiju i NIJEDNU više, ćao, zdravo.
M

Marlonnn

pre gotovo 3 godine

Konačno, ja ovo pričam od DAC, Natko može kod nas da igra, a Evropa teško, nije se video u 3 utakmice...
G

Gospodin Chaki

pre gotovo 3 godine

Šerif (ušao u LŠ i deklasirao Dinamo Zg) je Barselona za Soči i Santa Klaru, Kluž je Bajern za Dunajsku stredu!! LE je najmamje 3 nivoa iznad ponižavajuće petorazredne cirkus beton lige konfekcije Slavice Ćukteraš. Da se ne lažemo.
R

Ris

pre gotovo 3 godine

Očekivao sam slične komentare nakon ulaska Šerifa u LŠ, samo sam kontao da će Šerif biti Bajern ili PSŽ a ne Barselona. Partizan nije kriv što igra kup Slavice Ćukteraš nego filozofi iz uefe koji su napravili ovako glupe kvalifikacije. Tim koji igra kvalifikacije za LŠ može dva puta ispasti da bi došao do LK, a neko se mora pakleno oznojiti. Pravi se ogromna razlika kod "malih" država između prvaka i drugog na tabeli.
G

Gost za risa

pre gotovo 3 godine

Nisi se bunio kad su uloge bile obrnute,vi covece da nije tog pravila ne bi imali tri-cetiri grupe u Evropi a ovako imate preko deset i sad vam ne odgovara
R

Ris

pre gotovo 3 godine

Uloge nisu nikada bile ovakve, jer je ovo prva sezona Lige Konferencija i prva sezona sa ovakvim sistemom takmičenja, gdje neko može dva puta ispasti pa da opet ima obezbeđenu evropsku jesen. Osim ako ne pratiš fudbal od juna ove godine pa ti nije jasno? Ovo bi rekao isto i da je moj Partizan uzeo titulu, da se razumemo
G

Gost za risa

pre gotovo 3 godine

Isti je sistem bio Ls-Le,samo dodata jos Lk koja ti cak daje korist u tome sto i mali klubovi kao vi imaju gde da igraju.Inace bio sam u Bariju pa sad vise ne moram ni da pratim,naročito ako mi klub bude igrao u nekoj Lk.

Wolfasin

pre gotovo 3 godine

Dobro je da igra Suma. Kada je došao od njega se više očekivalo, ali ipak je jedan od najboljih kod nas.
K

Kakal

pre gotovo 3 godine

A nije ispunio ocekivanja?
G

GostPP

pre gotovo 3 godine

Pogledaj samo Sumino uništavanje u Partizanu, počev od one vezare Djukića pa, do neznalice Stanojevića. Jedino je Savo video da je dečko majstor i Suma je to pokazao. Niko se sa tribina ili klupe ne može dokazati, ili uvodjenjem i izvodjenjem iz igre bez ikakvog rezona. ne sećam se da je iko prošao takvo maltretiranje kao Suma.
g

gol@

pre gotovo 3 godine

Suma dobija žuti karton do 30-og minuta. Natho naravno da nije u svom ritmu kad igra pored Zeke koji ima prioritet, a ne može iz 5 kornera 1 loptu da ubaci u peterac.
G

Gulphy

pre gotovo 3 godine

Suma je brat..
9

951357

pre gotovo 3 godine

Ako Suma pocne, pisi propalo. Jer ako iz prvog poteza ne uradi nesto, onda ode u ambis iz kojeg nema povratka...
c

cirkus

pre gotovo 3 godine

suma je najbolji igrac u partizanu
I

Iskusan5

pre gotovo 3 godine

Ucice svakako u drugom pol Natho ili Pantic umesto Sume zavisi kako bude igrao
9

951357

pre gotovo 3 godine

@Cirkus - Suma je daleko od najboljeg igrača Partizana. Taktički i psihički je očaj, ima jedan prodor na sreću po utakmici, i ako tu uradi nešto, igra nabrijan do kraja, a ako to promaši, raspada se po terenu dok ga ne zamene. Ima solidnu tehniku, i to je otprilike to. Na zicer mogu bar trojicu boljih da navedem od njega.
K

Kruščaga

pre gotovo 3 godine

Još da mi neko objasni u kom segmentu igre je Jojić bolji od Natka pa igra pre njega centralnog veznog? Čovek koji je centralnog veznog igrao ceo svoj život, sada igra prednjeg veznog da bi Stanojev mezimac, Rekreativo Jojić uvek bio starter... Sramota!
h

humska1

pre gotovo 3 godine

Jojic je bolji od Natha u defanzivi u duelu i sto moze da se ubaci iz drugog plana. Natho je uocljivo bolji od Jojica ali na poziciji centralnog veznog ove osobine koje ima Jojic su bitnije. Gotovo da je postojao konsenzus da Natho igra bolje kada je ispred centralnih veznih a sada igraca koji ima 33 godine i skromne atletske kvalitete da vratimo dalje od gola da prenosi loptu, da ga tuku i da ima sijaset duela u kojima je slab. A tek ono sto prizeljkuju Sumu i Natha zajedno u formaciji 4-5-1 to je tek iluzorno, vezni red bez snage, cvrstine, brzine i bez pratecih segmenata koji su neophodni kao ispomoc tehnickim kvalitetima Natha i snalazljivosti Sume u poslednjih 20 metara.
K

Kruščaga

pre gotovo 3 godine

U defanzivi? U duelu? Hahahahahahahaha, kako Rekreativo Jojić može da bude bolji kapitena Izraelske reprezentacije, majke ti? Jojić ne igra defanzivu i Jojić nema duel igru... Pozz.
G

Gost111

pre gotovo 3 godine

Evo ga ovaj fan yoyinja beskorisnog....humska decko i vrapcima na grani je jasno zasto ovaj panj igra. Zato sto je šamrojev ljubimac,a ljubimac je verovatno zato sto se yoyinjova platica od 50000€ mesecno deli na vise delova,a ostane i za placene tekstove i hvalospeve na Mozzartu.
G

Gost78

pre gotovo 3 godine

Natho bi morao da se upari sa Zdjelarom, a ispred Suma - ne vidim da je Jojić brži niti pokretljiviji od Natha, plus izraelac ima mnogo bolji završni pas i dubinske lopte od Jojića. A kad se umori, ulazi Jojić
S

SD Partizan Beograd

pre gotovo 3 godine

-FK Partizan veceras lagano prolazi Santa Klaru, a milioneri vucicevi to je ?????????? Jer Kluz nije mali klub u odnosu na goste.
M

Mršav

pre gotovo 3 godine

Ajde idi sanja LK jel tvoji ispadaju veceras,nas mozes da gledas i posle utakmice u Ligi Evrope
S

Srbijaaaa

pre gotovo 3 godine

Natho nije poluspic nego zadnji vezni, Suma je poluspic, tako oni nisu zamena jedan drugom.
N

NAPOLJE

pre gotovo 3 godine

Ovo više ne sme da se desi da Partizan igra za ulazak u trećerazredno takmičenje. Podrška igračima, uprava napolje.
h

humska1

pre gotovo 3 godine

Kako ne sme da se desi da igramo trece takmicenje kada Uefa ima takav sistem, igraju i Anderleht i Paok i Ren i Kopenhagen i Fejenord. Pritom, da ne bi igrali potrebna je titula koju cemo ne znam kako osvojiti kada nas najveci rival raspolaze sa vise resursa van terena, da se eufemisticki izrazim.
K

Kratko Ostanic sarloa

pre gotovo 3 godine

Neverovatno ali neverovatno jel on namerno ne želi da mu konačno vezni red liči na nešto odnosno zdjelar i Natho dole suma ispred
D

Dudu

pre gotovo 3 godine

Zeks ti li si???
D

Dexaman

pre gotovo 3 godine

Ma da, Natho nema pojma. A šta ostali rade kad je on zatvoren? Valjda bi trebalo da imaju više prostora, pa da naprave nešto...Da se razumemo, ne branim Natha toliko, koliko me nervira što je jedino on apostrofiran kao glavni krivac kad ne ide ekipi... Čak pomalo deluje tendenciozno od strane novinara...da ne upotrebim neku drugu reč...
B

Bolek

pre gotovo 3 godine

Natho barem ima opravdanje da ga udvajaju i nema ko da ga rastereti od tog pritiska. A koje opravdanje ima Jojić koji nema nijednog čuvara jer protivnici znaju da nema potrebe da arče resurse na njega i da će im upravo on celu utakmicu otvarati rupe kroz koje će da nam se lagano ušetaju do 16? Taj lik da uzme loptu i zakuca je namerno u naš gol, a u sledećem minutu skrivi penal i crveni karton, Mozzart bi mu dao 8.5 uz napomenu da je jedini bio siguran i smiren na terenu.
P

Pancev

pre gotovo 3 godine

Svim srcem uz Santa Klaru
G

Gost11112

pre gotovo 3 godine

Teraj se
D

Džimi Džimi

pre gotovo 3 godine

Šerife, ti li si?
P

POMISLIH

pre gotovo 3 godine

prodaju ga Santa Klari
G

Gost7767

pre gotovo 3 godine

Ajde momci!!
D

Da da da

pre gotovo 3 godine

Rešenje je da Stanojević da ne kažem mali Aleks ode, a sa njim i prevara od uprave. Suma i Natko od starta. Suma je raštiman neigranjem kod ovog arhiduduka.
A

Ajdukk

pre gotovo 3 godine

Izvini Zeljko Panticu nisam te prepoznao
J

Juuuujuuuu

pre gotovo 3 godine

Partizan ispada lagano,ne mogu dati golova koliko mogu primiti.Navijaci pomirite se odmah sa ispadanjem i nema razocarenja.
G

Gazda Srba

pre gotovo 3 godine

Ako Kluz krene na vreme, nece stati samo na 5 kom......zivi bili pa videli.
C

Coneeee

pre gotovo 3 godine

Kako razmišljaš tako ti i u životu ide...nesrećniče inskompleksirani
g

gargamel89

pre gotovo 3 godine

Bolje ti gledaj sta ce biti u Rumuniji. Ja ti garantujem ,zvezda danas ispada .Crveni do 30' minuta ,2 0 na poluvremenu , i petarda puca do kraja ! Aj pozdrav , i neka se ugasi najljigaviji klub na svetu veceras
C

Cigani sektasi

pre gotovo 3 godine

Plakacete veceras!
R

Ris

pre gotovo 3 godine

Hoću ako dobijem nalaz da sam pozitivan, ali će me pobeda Partizana bar malo obradovati.
K

Kako ce Suma

pre gotovo 3 godine

Da minira malog komsiju, za sve zaostale plate, pa lepo krene stopama ASANA.
W

Wtf

pre gotovo 3 godine

A Zeka moze da igra 120 min 🤔🤔
h

humska...

pre gotovo 3 godine

Zeka moze 240 min.. dve utakmice da odigra zaredom koliko je spreman.. U evropi trci 13km po utakmici i to visokom ritmu.. Al oni koji blage veze nemaju sa fudbalom to njima nista ne znaci oni vide samo kad Jojic izgubi loptu, a sta sve radi za ekipu to je nebitno.. Tako su i Sadika pljuvali, samo su videli kad omasi, a sta radi za ekipu to njima nista nije znacilo jer su gluperde za fudbal
S

Sima Arauho

pre gotovo 3 godine

Znaci protivnici treba da puste Natha da se ramase ili TRENER TREBA DA UBACIVANJEM IGRACA NA KOJE PROTIVNIK TREBA DA OBRATI PAZNJU OMOGUCI NATHU DA LAKSE DISE?!Nasi protivnici uopste ne moraju da vode racuna u defanzivi o Jojicu,Scekicu i Miljkovicu jer oni su u napadu neupotrebljivi.
D

Dzo Black

pre gotovo 3 godine

Ja bi pokusao sa obojicom, i prosli bi u regularnom toku...
P

Popesku

pre gotovo 3 godine

Bez uvrede ali ili nikad nisi gledao Partzan ili nemas pojma o fudbalu. Suma i Natho obojica su spremni da trce maksimalno za 45 min, odbranu ne igraju ni kad su spremniji vise i ti bi sa njima poceo. To moze protiv nasih bunkerasa koji ne prelaze pola terena ali u Evropi malo teze... em bi istrosio oba igraca bec do poluvremena jer nisu spremni za celu utakmicu.
h

humska1

pre gotovo 3 godine

Popesku je napisao najsmisleniji komentar. Ne znam da li ce navijaci koji toliko prizivaju Sumu, akoodigra lose i mi ispadnemo, hoce li malo redukovati stav, osecati odgovornost za svoju zabludu ili ce i dalje sa bezbedne distance gde se ne donosi bilo koja odluka i dalje imati fiks ideje . Suma je igrac naleta, bljeska, koji kada je u momentumu uradi 80 do 90 posto svega sto radi, ako mu se desi da tokom cele utakmice ne naidje momentum on ce biti skoro beskoristan. To su razlozi zasto cesce ulazi sa klupe nego sto krece od pocetka.Kao i sto Natho je bolji kada igra od pocetka a ne moze 90 minuta, malo je dizelas pa ne moze cim udje odmah da pokaze svoje kvalitete, on je igrac koji dobro cita igru i zna gde da nadje prostor i rupu odbrani, iako se cini da je individualac zavisi od povezanosti sa drugima jer on nije igrac koji odredjuje ritam. Sam Bog zna da li je bolje da pocne Suma ili Natho veceras, mogu se pokazati tehnicki nedostaci, gde bi opet imali problem u pozicionom napadu ako uspemo da kombinujemo brzo prebacicemo teziste na njihovih 30 metara gde ce biti u problemu. I onda s kim god da pricate i sta god da citate skoro svi su uvereni u nesto u situaciji koja je vrlo nategnuta i onda iz tog stava proizilazi jos 20 koji su po spojenim sudovima netacni.
S

Sportskilik

pre gotovo 3 godine

Kaze Suma igrac bljeska, a cega je igrac Jojic?A te price da mogu 45 min samo su smesne, nego ih ovaj menja bez razloga.