Komentari na vest

Seku Sanogo dobio srpski pasoš

Š

Škrabotina

pre oko 1 godinu

Sanogo je svoju najbolju tekmu u Zvezdinom dresu odigrao kao klasični libero sa Dragovićem i Erakovićem ispred. Nema više brzine za vezni red ali bi kao centarhalf bio interesantna opcija.
d

djordjo

pre oko 1 godinu

Treba ga vratiti nazad u Zvezdu
A

Aca LJotic

pre oko 1 godinu

Sjajno.
p

postic

pre oko 1 godinu

Srpski pasoš treba da je svetinja, a ne da mogu da ga dobiju ljudi koji ne znaju ni sa kime se Srbija graniči! Mislim da ovi Afrikanci koji dobijaju srpski pasoš kao iz štanc-mašine ne znaju da li je Srbija na Balkanu ili u Skandinaviji?!
N

Nenad1246

pre oko 1 godinu

Samo kad ti sve znaš.
V

Vlada79

pre oko 1 godinu

Nažalost, to ne zna ni pola naših državljana!
G

Gostić

pre oko 1 godinu

Bar će brat Seku da putuje bezviznim pasošem, a ne kao mi sa KiM, koordinaciona uprava, pa cimanje za vizu.
p

postic

pre oko 1 godinu

Ukrao si nadimak ovde a pricas o pasosu
G

Gostinjo Karioka

pre oko 1 godinu

Sekulić
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

Ne znam zašto ne vrate Sanoga, ako je zdrav. Ko će da se nosi na sredini terena sa onim Aždajama u LŠ. Jel Mijailović, Srnić, Nikolić itd itd, daj da se ne zajebavamo, dečko jedini u Zvezdi svojom snagom može da parira ekipama u LŠ. Da su bili pametni da ga ostave zimus u Zvezdi i da ga do LŠ dobro fizički spreme, imali bi zver na sredini terena. DR ARIZONA VRAĆAJ SANOGA NAZAD POD HITNO.
l

lol12@Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

Slažem se! Posebno će nam u LŠ trebati džiu-džicu zahvati Sanoga, kada na terenu u duelima počne da mlatara rukama kao vetrenjača i da gazi protivnike na stopala. Zaista nam treba jedan takav divljak, pa da svaku utakmicu završimom sa 10 igrača! Bravo za komentar, vidi se da poznaješ fudbal u tančine!
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

@lol12. Uredu je mali, nemam pojma o fudbalu. Ali sam na stadionu REDOVNO od početka 90tih do danas, a ti nastavi da pametuješ preko tastature i budi stručnjak iz fotelje. A i vidi se koliki si stručnjak kada ti Sanogo nije dobar za Zvezdu.
P

Pedja108

pre oko 1 godinu

Sanogo je bio odlican kad je dosao. Bio je spor, to je cinjenica, negde je ispadao, ali generalno veoma jak i snazan u duelima. Medjutim, prosle godine je bas bio upadljivo los. Jos stariji, jos sporiji i pravio je dosta kikseva, sto njegova pozicija ne trpi. Greske u veznom redu su veoma skupe. Cinjenica je i da trenutno nema igraca koji bi istim kvalitetom popunio to mesto, ali ne znaci da bi Sanogo i trebalo i dalje da igra. Videcemo da li ce se Ado vratiti u nekadasnju formu, dolazi i Stamenic i to bi trebalo da budu adekvatna resenja.
N

Neka nama našega Sekire

pre oko 1 godinu

Razumem grobare da ne vole ovoga čoveka ali ne mogu zvezdaše nikako.Sa njim u evropskim ligama smo bili bar duplo jači u odnosu bez njega.Lik je krpio sve rupe a tu i tamo bi prebio bar dvojicu.Malo li je?!
D

Djape45

pre oko 1 godinu

Zato što je on radio prljav posao za koji se ne dobijaju tolike zasluge posebno kod nas. Svi vide ko je dao gol i ko je asistirao i samo im je to bitno. Tako recimo pljuju Kangu i pričaju da je najgori igrač a bez Kange nema protoka lopte jer niko ne prilazi da uzme loptu iz poslednje linije i gurne napred.
N

Neka dovede i Drogbu

pre oko 1 godinu

Neka ga,pun je para,neka živi u Bg jer se ranije čulo da je kupio stan.Koja ironija,milioneri dolaze u Srbiju a srpska sirotinja bježi na mrski zapad.
N

Nenad1246

pre oko 1 godinu

Prosto je to. Sa parama si ovde bog van zakona. Sitotinja je željna života od svog poštenog rada u uređenim društvima.
K

Kosu rezem da vinograd vezem

pre oko 1 godinu

Odrekli se Sanogoa da bi nam u veznom redu igrali Mijailovic i Srnic ?!
E

Ej prike

pre oko 1 godinu

N golo Kante se oporavio od povrede, dolazi na leto u Zvezdu da zameni Sanoga. 😂😂😂 Sanoga treba vratiti pod obavezno.

ValensijaKK

pre oko 1 godinu

Ali zaista, potpuna budalaština od pravila. Ili ga primenjujte kako ste ga idiotski napisali, maksimalno četiri stranca na terenu i nema dalje priče, ili ga ukinite skroz pa neka svako sastavlja tim kako god želi, i sa svih 11 stranaca. Ovo što se radi stvarno nema nikakvog smisla niti voznog reda, frljamo se s našim državljanstvom kao da je parče gibanice.
N

Nenad1246

pre oko 1 godinu

Eeeejj pa nije parče gibanice makar šta. Svaki državljanin Srbije po ustavu se tretira jednako i ima jednaka prava tako da nijedan državljanin Srbije ne može da se vodi kao stranac u Srbiji.
v

vddd

pre oko 1 godinu

Ma kako nije to samo kod nas moze, i onda se pitaju sto se vecina bune zbog izgradnje stadiona, zar ne volimo fudbal. Pa sto se u fudbalu radi sve i svasta, gde nema zdrave pameti ni logike. Evo samo iz ovih primera, Zvezda i Partizan koji su po svemu 3 svetlosne godine ispred ostalih klubova, onda na sve to mogu da daju drzavljanstva i da igraju sa vise stranaca od ostalih malih nasih klubova, pa onda se cudimo sto je liga dosadna i sto nam stadioni zvrje prazni, ili se onda bune sto je liga slaba pa ne mogu da se naviknu kad izadju u Evropu. Ako se eto to pravilo ne promeni, a da ne pricamo sto ih imamo milion nakaradnih, i novi stadioni ce biti prazni a narod samo jos vise ce se buniti protiv izgradnje. Ajde stavite vase interese barem malo po strani, znamo zbog cega je to pravilo uvedeno i da nema veze sa nasom decom kako kazu, nego samo sa dubinom dzepa.
B

Boogy

pre oko 1 godinu

Haha kakva smejurija. Ograničiš broj stranaca, a zatim svim strancima daš državljanstvo?! Bolje ukinite ograničenje, nego ovako da se brukate.
1

1983

pre oko 1 godinu

Nek je Spaic vracen to je bitno ako iko zna gde je sta radi i kad ce na teren neka napise

gemathegreat

pre oko 1 godinu

Krije se od tebe i pojaviće se nikad jači.
N

NEzz

pre oko 1 godinu

Ne vidim coveka trenutno da nije previse skup koji bi zamenuo naseg Terminatora Sekulu, jeste u godinama, ali najbolje resenje za sredinu, on i Kangwa bi i dalje dominirali, fali nam prgav/prljav igrac na sredini koji ima ogromnu snagu
Z

Zvezda pre svega

pre oko 1 godinu

Zemo, dobro nam dosao. 🤣🤣🤣
S

Srdjan M

pre oko 1 godinu

Našu ligu bi mogao igrati peške, bar još dve sezone.
s

slazem se

pre oko 1 godinu

kakvi dve jos pet ...videli smo to juce , prvi penal u istoriji fudbalske igre gde nije bilo nikakvog kontakta sa igracem
m

matoriekspert

pre oko 1 godinu

Blago Srbiji!

gemathegreat

pre oko 1 godinu

Sa njimi teško Srbiji sa tobom i takvima.