Sanogo (© Star sport)
Sanogo (© Star sport)

Seku Sanogo ostaje u Zvezdi do 2024!

Vreme čitanja: 2min | pet. 01.04.22. | 09:08

Novi ugovori Gajiću i Kangi

Stubovi su osigurani. Rešila je Crvena zvezda da sve oslonce ekipe zadrži pred još jedan evropski pohod, bez obzira u kojim kvalifikacijama, posle Aleksandra Kataija, Mirka Ivanića, Milana Pavkova, Milana Rodića i Slavoljuba Srnića (svi produžili saradnju u prethodnih devet meseci) odlučila da nastavi suživot i sa Sekuom Sanogom.

Mada je u jednom trenutku vladala neizvesnost šta će uraditi povodom statusa snažnog Afrikanca, Uprava srpskog prvaka ju je presekla u korist veziste iz Obale Slonovačne i sa njim će uskoro potpisati novi ugovor. Informaciju je plasirao Sportski žurnal, uz dodatak da će paraf uslediti sledeće sedmice, kad su, između ostalog na programu dve utakmice: četvrtfinalna kupa sa TSC-om i završna u osnovnom delu prvenstva sa kragujevačkim Radničkim.

Izabrane vesti

Čelnici crveno-belih su pred Sanoga stavili predlog ugovora do juna 2024, bivši član Al Itihada je prihvatio i očekuje se da dogovor poprimi zvaničan oblik. Na taj način je razvejana dilema može li Seku da igra na visokom nivou s obzirom na godine (32), međutim, na Marakani su procenili kako je bar još dve sezone u stanju da odgovori obavezama kakve traži Zvezda.

Sadašnji ugovor Sekua Sanoga ističe u decembru, a novim će važno pitanje biti skinuti sa dnevnog reda. Iako će biti onih koji će ostanak Sanoga povezati sa odustajanjem od angažmana Edmunda Ada, Žurnal prenosi da na stadionu „Rajko Mitić“ i dalje drže u fokusu člana Šerifa i nadaju se da bi u letnjem prelaznom roku mogli da privole momka iz Gane u Beograd.

Isti izvor prenosi da je velika verovatnoća da u Ljutice Bogdana 1a ostane Milan Gajić, s obzirom da Marku Gobeljiću ističe ugovor i slobodan je u izboru nove sredine, pa će Zlatni Orlić sa Novog Zelanda ostati konkurencija Kristijanu Pičiniju na poziciji desnog beka. Očekuje se da predlog novog ugovora dobije i vezista Gelor Kanga.



tagovi

Seku SanogoFK Crvena zvezdaMilan GajićGelor Kanga

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara