Komentari na vest

Seku Sanogo ostaje u Zvezdi do 2024!

S

Skoči-hop

pre oko 2 godine

Tako se govorilo i za Milunovića, da je ugovor spreman -nema razloga da ga ne potpiše i samo malo fali da ga potpiše.. kad odjednom prc. Tako je za sada samo spreman ugovor-čeka se potpis…Dali se na ovaj način želi izvršiti pritisak na igrača ili šta?
F

Familija

pre oko 2 godine

NAPRED ŠAMPIONI samo napred gazi familijo
T

TzT

pre oko 2 godine

Sanogo bolje da je ostao jos 1 sezonu, vec 2...Nosi rizik, ali dobro, koristan stabilan igrac za nas.Ako se moze do Luke Milivojevica da se taj bedem tu zacementira.Ako se misli na LS, ako ne...Onda nista.Naravno treba nam i stoper i bekovi,krila...Pune ruke posla.Uz ocekivati da posle ovakve sezone ode Ivanic, to je dosta realno.
М

Мrckey Joe

pre oko 2 godine

Било би врхунски када би успели да доведемо Лукицу из Паласа, али то је немогућа мисија.... Много он има пара тамо...
@

@Mrckey Joe

pre oko 2 godine

Mislim sa nije nerealno.Ulazi i on u godine.Slabije vec igra u Palasu, mozda mozemo doci do njega.A i zakleti je Zvezdas.

07.08.16

pre oko 2 godine

Odlicno,boljeg od Sanoga za tu poziciju trenutno nemamo.Moramo pod hitno da ojacamo vezni red,ni Sanogo,ni Ivanic,ni Kanga nemaju zamenu.Neki nasi igraci izlaze iz ugovora na leto,valjda ce Uprava biti sposobna da se pojaca.Koliko vidim,nece biti pojacanja na desnom beku,ostaje super roviti Picini i Gajic.Tanko.
D

Deki maky

pre oko 2 godine

Ma kako dobar potez, vec je usporio,na nekoliko utakmica poprecnim loptama direktni krivac za golove,uvek dobije bar zuti na tekmi,sporać-na leto je poput Piculina,vise na klupi nego na terenu. Dr.terza i Mrkela teraju tim u propast. A plata nenormalna za nase uslove,covek u 4 deceniji zivota.!!!!
S

Sanogoooo

pre oko 2 godine

Gle ovog strucnjaka...Covek je uz Ivanica i Dragovica najkonstantniji i najsigurniji igrac Zvezde. Od njega znas da neces videti neki lepi potez,ali isto tako znas i da ce utakmicu odraditi onako kako treba da je odradi zadnji vezni! Sa 32 godine je u odlicnoj formi...a sto se tice zutih kartona,da pratis malo fudbal znao bi da inace igraci koji igraju na toj poziciji uvek i dobijaju najvise zutih kartona! Ne samo u Zvezdi nego u svakom klubu na svetu! Nece sigurno napadac imati najvise zutih kartona! Dakle sve sto si napisao si promasio. A sto se tice plate,mora da si ti prisustvovao ovim pregovorima oko novog ugovora?
D

Deki maky

pre oko 2 godine

Sine,pojma ti nemas. Seko je i dosao u klub igrom slucaja,visoka primanja plus povreda. Sad kad se osigurao na 2 godine-videces drugog dekicu poput Krsticica. Odigrao sezonu ok,ali za taj novac ce da nam Marina nađe deset god.mlađe i poletnije od ovog sporaća. Videces naredne sezone ko je strucnjak sine,sve se radi neplanski-a napada se LS.-malo sutra
Ž

Željko ®

pre oko 2 godine

Dobar potez ako stave nekog mladjeg da se kali uz njega.Ako ostave Sanoga dok ne umre na terenu a ne pripreme paralelno njegovu zamenu onda nista nismo postigli.
G

Gost1226

pre oko 2 godine

Dobar potez sa Sanogom, ali mi Kanga vec tu poduze i ako je klasa i dalje vec postaje dosadno gledati jedne te iste... Zanimljiv igrac je Kabic iz Vojvodine, gledao ga par tekmi mlad leva noga, ali je on opet vise ofanzivni vezni nego krilo, nije motoricki igrac, ali je zanimljiv za neke taktike..
M

MacVilander

pre oko 2 godine

kakva ti ke to glupa teorija..kako moze biti dosadno gledati dominaciju ??Kangu i Sanoga potpisati do groba :D
Š

Škrabotina

pre oko 2 godine

Tako Realu dosadio Ronaldo i Barsi Mesi. Kanga je srce, mozak, i pluća ove ekipe. Bez njega bi završili na mestu Ludogoreca u grupi.
g

ghost11

pre oko 2 godine

Naših startnih 11 je prosečno preko 30 godina. Može biti problem za 2-3 godine ako bude nagla smena generacija...
A

Aca11

pre oko 2 godine

Zvezda je u zimskom prelaznom roku seniorskom timu priključila mlade fudbalere kao što su: Motika, Stanković, Đurić i Radulović, a šansu da se pokažu na zimskim pripremama su dobili i Lučić, Mustafa i braća Mituljkić, tako da su to verovatno fudbaleri na koje se računa na duže staze. Moje mišljenje je da će već u sledećoj sezoni, neki od tih momaka imati osetno veću minutažu, a onda će postepeno početi da guraju u drugi plan starije kolege, zbog čega ne mislim da će biti nagle smene generacija. Takođe će na leto verovatno biti dovedene i novajlije koje će biti nešto mlađe od aktuelnih prvotimaca...
S

Somborac

pre oko 2 godine

Jos Radoja i pozicija zadnjeg veznog je osigurana
V

Visente Del Boske

pre oko 2 godine

Treba se osigurati vec sada i produziti ugovore svim nosiocima,takodje bi uprava trebala da razmisli o napadacu iz ekvadora Brajanu Angulu,reprezentativac je ima 26 godina a u tamosnjoj ligi je postigao 65 golova na 120 utakmica,vredi 2,5 miliona a od juce je slobodan igrac,dosta podseca na Balotelija i potpuno je drugaciji tip igraca od Pavkova i Ohija,a za klasu je bolji od partizanovog Rikarda.
Р

РеалНо1

pre oko 2 godine

Саного са 22 како пише у тексту, може да игра сигурно још 10 сезона. 🤣
k

kwla

pre oko 2 godine

Ne baksuziraj, jos 12 bar ;)
H

Hmh

pre oko 2 godine

Meni iskreno nije jasno kako im se 'podkrade' takva greska...
G

Gost257

pre oko 2 godine

Moze da se desi, 22 umesto 32