Komentari na vest

Sekuov trag na Marakani: Nema poraz u večitom derbiju, da je bio starter protiv Makabija možda bi Zvezda igrala Ligu šampiona

c

crveno bela mašina

pre preko 1 godinu

I u ovom godinama je tata za Srnića i Krstičića. Nije problem što je otišao, nego što su ova dvojica ostala. Novog zadnjeg nismo doneli, tako da, Srnić i Krstičić dobijaju minute.
y

yui

pre preko 1 godinu

Taj mesar nije smeo da zavrsi ni jedan derbi ...
g

gobeljardo123123123

pre preko 1 godinu

Zalice u Zvezdi sto su ga olako pustili.
t

takoo jeee

pre preko 1 godinu

Da je bar jos jednu utakmicu odigrao, da je STOTKA, a ne 99...Steta sto nije i sto odlazi.
V

Voždovački 71

pre preko 1 godinu

Sanogo kraljina, Deki je legenda ali je kriv i on i uprava za tri bačena ulaska u LŠ, kad je dobar žreb bio, a da je Sanogo igrao protiv Makabija ne bi nam onako lako stizali do gola.

Bojank91

pre preko 1 godinu

Zver
G

Gosttttt

pre preko 1 godinu

Tvrdoglavost Dejana Stankovića je koštala Crvenu Zvezdu neigranja u Ligi Šampiona.
F

Figi

pre preko 1 godinu

Seku, steno... srecno ti bilo gde god da si. Koliko sam voleo ovog igraca i coveka i bio siguran kada je u startnoj postavi. Sto je neko ovde rekao, prvo kad pogledam sastav potrazim njegovo ime. Srecno u Parizu ljudino. Iskreno, Mijailovicu ne verujem, o Srnicu necu ni trositi reci. O Krsticicu jos manje. Ali eto, sa takvim "igracima" smo ostali na toj poziciji.
G

Gost fkCZ021

pre preko 1 godinu

Vrlo zahvalan igrač koji je uvek davao maksimum od sebe na poziciji na kojoj je igrao..Tvrdim da bi i sada sa 33 godine i u ovakvom fizičkom stanju,samo sa iskustvom koje ima, mogao mnogo više da pruži i da doprinese ekipi od Krstičića i Srnića i da bi bio mnogo korisniji od njih..I umesto da se reše njih dvojice,oni oteraju Sanoga..Ali,to je samo još jedan dokaz nesposobnosti i neznanja naše uprave,a isto toliko i trenera,sadašnjeg,a i prethodnog..A bratini Sanogu zbog svog truda,borbe,profesionalnosti i svega što je dao Zvezdi puno sreće u daljoj karijeri i životu..
3

33 titula

pre preko 1 godinu

Sve je to nekako dobro ali godina proizvodnje ...
P

Pedja108

pre preko 1 godinu

Sanogo jeste bio odlican, ali naglasak je na bio. I kad je dosao u Zvezdu bio je spor igrac, ali jak u duelima. Medjutim, poslednjih godinu dana je bas naglo pao u igri. Kad god bi igrao, obavezan bi bio neki kiks, pogotovo kad dodaj epoprecne lopte ili kad olako prilazi lopti, dok se protivnik zalece. U godinama je, bolji ne moze biti, tako da ni protiv Makabija ne verujem da bi nesto promenio. Ono sto je falilo Zvezdi je Vladan Milojevic koji bi od tri Dekijeve sanse bar dva puta usao u LS.
Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

I od mene podrška za Z Terzića i upravu 👍GDE SMO BILI PRE GOSPODINA TERZIĆA A GDE SMO SADA. Gospodin Terzić je stabilizovao klub, vratio dugove, dovodio vrhunske igrače, napravio od Zvezde Evropski klub. Samo napred Gospodine Terziću U INAT DUŠMANIMA.
Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

U inat ... ne kradi, ne laži!
v

v1ad

pre preko 1 godinu

S obzirom koliko su nam ovi iz Haife bacali vezni red kao da se sastoji od neuhranjene dece a ne profesionalnih fudbalera onda definitivno je trebao da igra Sanogo tu utakmicu. Isto vazi i za Ohija umesto Pesica. Stankovic je trebao da dobije sut kartu vec posle te dve utakmice realno.
M

Mecava

pre preko 1 godinu

Nije problem što su prodali Sanoga, problem je u tome što nas na leto čeka liga šampiona a mi ćemo je dočekati sa mekanim Mijailovicem, uvek crvenim Srnicem i neproverenim Adom iz Spartaka.
а

армата2

pre preko 1 godinu

Ништа није спорно колико је тренер Звезде. Дај Боже да грешим али ако је ухватио пелцер од Станкеле не пише нам се добро. Ријешења су Милојевић прави или тренер Панате.
9

96

pre preko 1 godinu

Novi zadatak za botove je da opletu po treneru( kao i po svima do sada)
.

...??

pre preko 1 godinu

@96 -nažalost posle utakmice sa Ludogorecom Milojević će morati da se menja kad tad
9

96

pre preko 1 godinu

?? Ispunio si zadatak
U

Umetnik

pre preko 1 godinu

Sanogo brate sve najbolje! Odradio si odlično svoj deo posla u Zvezdi, žao mi je što nisi imao sreće sa povredama i sa Stankovićem. Idi negde uživaj, mi smo nepopravljivi. Jovičić, Sanogo, Ohi, golman Popović, Joveljić, Falcineli, i još par igrača o koje smo se ogrešili i prema kojima smo ispali cave, a itakako su imali kvalitet za Zvezdu. Kad bih bar mogao da se ne nerviram i da me ne dotiče!
s

shulz

pre preko 1 godinu

Da je Sanogo igrao protiv Haife igrali bismo LS!
p

postic

pre preko 1 godinu

Da je bio skroz zdrav i u ritmu da,
p

postic

pre preko 1 godinu

Da je bio skroz zdrav i u ritmu da,
s

shulz

pre preko 1 godinu

trebali su prvo da dovedu boljeg zadnjeg veznog pa da ga puste. jedan od nasih najboljih igrača godinama, brat Sekula!
с

сармат

pre preko 1 godinu

Упропастио га врсни стратег Станкела. Као он би њега спуштао ма штопера, није ми дао минуте у финалу Купа...
D

Djape45

pre preko 1 godinu

Sanogo je u doba kad je bio starter bio Zvezdin najbolji igrač uz Kangu, e sad što je izgubio mesto startera pitanje je za stručni štab
d

dakLu

pre preko 1 godinu

Možete da pišete šta hoćete ali brat Srna je izmislio fudbal za ovog. Desno krilo, levo krilo, desni bek, levi bek, zadnji vezni, centralni vezni, ofanzivni vezni, desni wing bek, levi wing bek, polušpic. Pa koji to još igrač u Evropi pokriva sve ove pozicije. To ni na football menager-u nema. Očekujem od Cokne da ga stavi između stativa umesto Borjana.
Г

Гостиварски

pre preko 1 godinu

најбољи играч на менаџеру, ставиш га на било који позицију светли зелено и само пише улога солдато, универзалац каквог нема нико...
i

iz sljivika

pre preko 1 godinu

Kao muva bez glave. Svuda ga ima a na kraju napravi sra*e.
R

Realno posmatrano

pre preko 1 godinu

Seku hvala za sve i srecno u nastavku karijere!
N

Noke

pre preko 1 godinu

Ja ne znam da'l su realni ovi iz Zvezde. Jedini zadnji vezni je Mijailovic. I ajd' nek igra pored njega Kanga ili Srnic, obojca su niski i nisu fizicki ni blizu jaki kao Sanogo. Bas me zanima kako ce zvezdin vezni red da izgleda protiv fizickih jakih ekipa.
T

This

pre preko 1 godinu

Zbog Stankovićeve sujete nije igrao protiv Makabija i sa 2:0 dodjosmo do 2:2 i ispade Zvezda
P

Pedja108

pre preko 1 godinu

Nije zato, nego sto nije imao onu stvar da izbaci Kangu iz tima, a ubaci Kangvu, pa je dosao do genijalne ideje da igra bez zadnjeg veznog. Kangva je u sustini ispao zrtva tima, jer su ga stavljali stalno da igra zadnjeg veznog, a on to nije. Da stave Kangu kao zadnjeg veznog, to bi bilo tragikomicno.
P

Politiko

pre preko 1 godinu

Bravo Sanogo!Hvala i da nam se možda i vratiš ;)
g

glavni gost

pre preko 1 godinu

Kad bre da se vrati pa vec ima 34
.

...??

pre preko 1 godinu

@glavni gost ima 33
y

yva

pre preko 1 godinu

Jedan od omiljenih,ako ne i omiljeni igrac u poslednjih 10tak godina.. Hvala ti za sve, necu zaboraviti kako si otresao Ibrahimovica na San Siru :)
C

Cccc

pre preko 1 godinu

Da je samo malo mogao kontrolisati svoju grubu igru inače odličan igrač. Ali na poziciji koju je on pokrivao sa njegovom grubosti vrlo rizičan, zato je i dobio toliko kartona.
Ш

Шта очекујеш од

pre preko 1 godinu

Задњег везног? Да буде примадона? Друже његоц фудбал је такава и позиција је таква где агресија долази до изражаја.. погледај каземира,маскерана,сумареа,гану геја па причај нешто
a

armata

pre preko 1 godinu

Perfektno pojačanje. Jedan od najboljih stranaca na sredini. Djeca i oni koji misle da znaju nešto o fudbalu su ga stalno omalovažavali.
Н

Немања12

pre preko 1 godinu

По коментарима би се дало закључити да је Саногов највећи квалитет то што су Срнић и Крстичић очајни
F

FALCO

pre preko 1 godinu

Kao prvo, nije bio neka zvezda, došao je iz povrede i pada forme.Polako se vratio ali nije bio to igrač iz Young Boysa,u svakom slučaju pomogao je Zvezdi koliko je mogao,a moramo znati da je njegovom statusu kumovao i naš mister!On ga je sklonio,tražio da se proda,sve zbog sujete u finalu kupa gde je sanogo tražio da igra!Da je falio protiv Makabija jeste...ali glavni krivac je mister!Veliki obožavalac Zvezde ,pa nam juri Dragović i Ivanića najj igrače..a,u Zvezdu nije mogao da dovede nikog na svoje ime,i autoritet (ako ga uopšte ima)!Falcineli je Miha završio,na ime..
Б

Блок

pre preko 1 godinu

Опуштено ту су Крстичић и Срнић. Срнић био крило,добар против јачих јер се бранимо,а нпр у нашој лиги не може разлику да прави кад треба дриблати,јер је крило ,лимитирано. Ставе га на везног као борбен је,лик игра рукомет прави пенале ,хорор,невидљив у игри .. ја помислим што га не ставе на бека,ставе ...оно је ужас.Једноставно ужас. Овај прелазни рок је био битан,да ако треба промениш пола тима и уиграваш за ЛШ ..и ево шта раде,кријући се иза резултата ,са каквим тимом и тренером улазимо и наставак сезоне.Лик испао од Жалгириса,само горе од тога је Шамрок.
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Sramota!!! Zvezda takvog igrača sa parama kojim raspolaže neće više naći. Jeste Sanogo u godinama ali svi znamo da crni igrači imaju bolju genetiku od belih, i da duže traju. Jedini Zvezdin igrač koji ima fizičku snagu nivoa LŠ. Mogao je ovu polusezonu da se dobro spremi i da bude 100 posto spreman za LŠ. JEL VAS BRE NIJE SRAMOTA DA OTERATE SANOGA A ZA KOJ MOJ DRŽITE KRSTIČIĆA. Treba da vas bude sramota. Svakim danom sve više pokazujete da ne znate šta radite. Oterali ste Ohija iz samo vam znanih razloga koga ste čekali pola godine da dodje, i opisivali ga ovde kao zver, kao gol mašinu, kao čudo nevidjeno. Čak je dečko imao solidan učinak. Ali definitivno ne znate šta radite.
D

Don Arizona

pre preko 1 godinu

Krstičić ima 40 hiljada evra mesečno za NULA učinak, za ne igranje. Drži ga zato što su 50:50 u plati. Ohija su oterali jer je bacio oko na Snežu.
F

Fudbalski Grof

pre preko 1 godinu

Kakav Sanogo, covek uvek bio igrac Partizana, spor trom, zapne za loptu Partizan to iskoristi za gol, ili za sansu, drugi Krsticic, moze i on za njim
V

Visente Del Boske

pre preko 1 godinu

Za Krsticica i Srnica klasa, umesto njih da smo se resili mi oterali igraca koji nam je jedini drzao sredinu terena poslednje tri godine,bravo za upravu.
B

Belgrano

pre preko 1 godinu

Jedan od boljih transfera uprave i jedan od boljih stranaca koga smo gledali. Hvala ti za sve majstore i srecno u daljoj karijeri i zivotu!
N

News

pre preko 1 godinu

On je igrao 4 utakmice u ligi Evrope ove godine a Zvezda je izgubila 3 od te 4. Zvezdi treba bolji zadnji vezni od njega.
N

Naravno

pre preko 1 godinu

Da treba bolji zadnji vezni. Ali ga nećeš videti jer će igrati militarci Srnić i Mijailović.
Г

Гост

pre preko 1 godinu

Толики хвалоспеви, а господин аутор текста је заборавио како је Доцићу за мало завршио каријеру и добио само жути картон. Притом нисам ни Гробар ни Делија, да се не пале ни једни ни други секташи због овог коментара.
H

How yes no

pre preko 1 godinu

Ma nisi Grobar, nikako. Toliko mu je umalo završio karijeru da je ovaj posle dva meseca bio na terenu. I ne znam čemu potenciranje toga, kada svakako nije imao nameru da startuje na Docića, jednostavno su se sudarili.
A

Ahahahah

pre preko 1 godinu

Zaboravio si kada je vaš Drinčić polomio nogu Jovičiću.
4

444422

pre preko 1 godinu

Ne secas se postenjacino kako je Everton Luiz polomio nogu Mudrinskom?.
B

Bzvz

pre preko 1 godinu

Čoveka koji nema poraz u derbiju, nisi pustio od starta na Makabi? Guraš Srnića, što ga sad ne uzmeš u Sampdoriji?
S

Sacuvaj me boze...

pre preko 1 godinu

Ova uprava ne zna sta radi puste Sanoga a imaas Mijailovica samo je zaista bolesno i rizicno...

Немања Земун

pre preko 1 godinu

Sve najbolje od postenih Grobara , zato sto si posten i fer plej bio. A ne one paljevine Kanga, Borjan itd...